Ja želim samo još 2 igre - Ballon Tower Defense i nekakvog Managera.
Nemojte mi Sony Ericsson napadatiMada meni i x2 i Aspen su bili odlični dizajnom ali brate papreni cijenom pa nije ni čudo da su ih zaobilazili i okrenuli se androidu. Samo nek taj 8.1 donese ono što fali za instalaciju aplikacija na sd i nadam se jednostavnim pritiskom na aplikaciju da to nadodaju opciju "prebaciti na sd karticu" i sve milina... Ovako samo slinim za nekim aplikacijama i brojim preostale megabajte a uskoro i kilobajte!
Glede wp8 bitno je i napomenuti zašto nisu portali igre kao što su "Hydro thunder", "NFS Undercover", "The Harvest", "Gun Bros"...itd. Jako dobrih igara od wp7 su zaobišli portati, ne kužim zašto... hebeni developeri.
Zadnji uredio maher22 : 29-01-2014 u 15:50
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Ja želim samo još 2 igre - Ballon Tower Defense i nekakvog Managera.
Brate, dobar je ovaj windows phone općenito ali sa ovom memorijom su ga zasrali. A lud ja što i idem updateat asphalt 8 jer ih on skida DVA sad i normalno imam 0 kb memorije još free i sad ne može mi ni brisat nit ništa. Pa hebem takve inženjere tamo! Godinama razvijaju sustav a nikako ovo da srede. Kad se sjetim da ekipa prigovarala xperiji arc, neo, play...itd kako ima samo 300-njak MB interne free. Pa ljudi ja sa tih 300 MB stavio 70 igara i sve ih mogu update-at sa 50 MB free interne. Ovdje mi ostane 1 GB memorije i sve bloka zbog JEDNE malo veće igre. Pa kad mi neko ide mudrovat imaš .xap pa staviš... moš mislit! NEMOJTE NITKO NIŠTA velikog updateat (ko ima samo 8 gb interne) dok ne dođe 8.1 i ako ne srede ovo sa SD dajem lumiju babi neka ima kad ide kod ovaca na otoku a ja uzimam xperiu Z!
Sad mi je jedino rješenje RESET telefona i sve iznova! Ok, kužim... informatičari tamo neznaju to vjerovatno sa SD napraviti. Pa ok onda, nek svima dadu 32/64 GB interne memorije na najjeftinijim telefonima a na boljim modelima 128 GB i bog.
Edit:
Pukli me živci i napravio sam reset! Interesantno muzika i .xap fajl ostali na sd kartici ali slike i video se obrisalo što se kamerom snimalo ali nisam 100% siguran da li ih je spremilo u internu ili na sd jer sam postavke sve bio na sd stavio. Možda isto neki bug! Budite OPREZNI kod toga.
Ustvari poprilično sam siguran da sam zadnjih par slika okinuo nakon što je u postavkama bilo namješteno da sprema na sd!
I još jedna GLUPOST! Sa resetom sam izgubio BLACK update zadnji softvera. Prije mi je bilo na njemačkom regija, sad sam na hrvatski stavio pa mi ne nudi nikakvu novu nadogradnju... Pas majku više. Pa kada sam bio napravio windows 7.8 reset nije mi ga na 7.5 vratilo neg ostalo 7.8. Ma za poludit. Sad opet reset i njemačka regija...mislio sam da hrvatska već dobila black za 820!
Ja ovo niš ne kužim... ne nudi mi nikakav update ni na njemačkoj regiji a nemam pod settings "glance" opciju gdje na stand by namještam sat i obavijesti u bojama itd. Jednostavno nestalo.
Čitam po netu da taj "glance" zna nestati iz settingsa... pa koja je to glupost ako je integrirano sa black updateom???? Sad nemam opciju sat namjestiti niti mi aplikaciju glance sa storea ne nudi...
Jedino zaključak je da je ovo opet bug koji se desi nakon reseta! Puno ljudi moji još ovaj windows phone 8 ima propusta u sustavu...
Uglavnom, našao sam neko rješenje ovdje:
http://windowsphone.stackexchange.co...ter-hard-reset
Gdje se u wp8 isključi opcija da dok pišem sms mi ne izbacuje unaprijed riječi jer me to buni? Prije reseta mi je to bilo na jezicima na tastaturi isključiti, sad nemam tu opciju??? Hebalo ih...
Zadnji uredio maher22 : 30-01-2014 u 16:44
Zna li itko kako u memoriji vidjeti što je "ostalo"?Nakupilo mi se skoro 2 gige pa bih malo napravio reda.
Hvala,znam za ubuduće.Sinoć sam morao osloboditi 831 mb za ažuriranje,stigao Black na Lumiu 520 kupljenu u Tele2.
Negdje sam procitao prilicno glup nacin ciscenja other foldera: prebacite godinu u datumu na 2016. i onda probajte clean
Nakon toga vratite na normalnu, 2014. godinu.
Probao sada, temporary files mi je smanjio sa 174 na 74. Prije toga bi ostavljao na 174 kad bi kliknuo da briše.
Samo iskreno mislim da to neće pomoći puno, tih 100mb je vjerojatno browser cache kojeg pobriše jer vidi da je star 2 godine. Jedino mi takve stvari imaju smisla da gleda datume da bi pobrisao.
Ja probao ono što mi je maher preporučio i ostalo sve isto.Mislim na te privremene datoteke.
Reality is wrong.Dreams are for real.
A neznam... ja kad uvijek bih od brisanja i instaliranja nakupio tih 500-injak MB a da su mi pod temporary mi ih kao višak izbriše. Ono ostane nekih 20-30 MB. Eventualno ako nešto skidaš za instalaciju pa ti fali mjesta ko meni jučer onda neće da obriše pa sam ja puko i RESET i opet cijeli dan zafrkancije al sad mi mob ok i još 1.7 GB interne free.
A lijepo smo ti govorili da uzmeš 8X ili Ativ. Strpi se još malo.
I da, nakon izmjena datuma morate ponovno konfigurirati Data Sense.
Meanwhile, ovako izgledaju slideri za glasnoću u Windows Phone 8.1.
Gornji je sa sustav (notifikacije i poziv) dok je donji za aplikacije i playere.
Djeluje skroz ok. Samo nadam se da su riješili i da se ta crna traka prstom brzo vrati natrag! Jel i vas to nervira? Ja npr. tokom igre smanjim il pojačam zvuk i do jedno 3-4 sekunde treba da se ta traka sama vrati natrag... uglavnom usporava i rad brži na mobu.
@akoj, ja sam pak zadovoljan lumijom 820 i više od očekivanog. Samo da srede to sa SD.
Maher, najbitnije je da si ti zadovoljan. Ja ne bih bio ja da ne podjebavam malo.
I ja sam prezadovoljan s Ativom - ne bih ga mijenjao ni za jedan drugi WP (osim možda L1520).
Navodno ovako izgleda WP8.1, konkretno nešto malo home screena, on screen buttons i sound kontrole.
Jel Vi imate neke probleme sa pisanjem sms-a? Meni javlja često da prva poruka ima 70 znakova, druga 134 umjesto 160/320? I ljudi mi znaju javiti da neke čudne znakove dobivaju i da jesam li mijenjao mobitel možda? Nemam č/ž/š tastaturu neg ENG/DEU pa mi nije jasno... Jel ima u postavkama negdje nešto naštelavati?
Edit:
Skužio do čega je. Običan smajl tamo razni uzme skoro pa dva sms-aDakle izbjegavati te ponuđene i normalne znakove za smajl staviti.
Zadnji uredio maher22 : 08-02-2014 u 13:28
Emoticoni spadaju pod extended simbole u SMS poruci pa se zato smanjuje broj znakova u jednoj poruci.
Ima li naznaka kada će doći Enterprise nadogradnja?
Doći će sa 8.1.
Trebala je biti standalone (ili u jednoj od GDR nadogradnji) no MS-ovci su odlučili da im se ne žuri pa su odlučiti stavit sve u jedan paket.
Jer ono, kaj da se bezveze žure, platforma im je bez mana i bez mogućnosti poboljšanja, kome treba VPN, TLS podrška i te gluposti...
Dali mi neko moze pomoci oko HTC HD7.
Ne radi mi market. Kada otvorim market jednostavno je prazan i ne mogu da skinem ni jednu aplikaciju ili igricu. Moze li mi neko pomoci i objasniti kako to da napravim? Unaprijed hvala...
Imaš upaljen net? (3G ili WiFi)? Jel ti radi browser/mail?
Jel ti baci kakvu grešku ili je baš prazan ekran?
Jel si mjenjao password Microsoft Accounta?
Jel tipke vibriraju dok pišeš poruku iili samo ove tri back, home i tražilica?
Vibriraju samo kapacitivne tipke.
Bookmarks