Slažem se. I meni će ovih 16 postati malo. Ali mogu samo zamisliti kako je onima koji imaju 8S i 4 GB.
Slažem se. I meni će ovih 16 postati malo. Ali mogu samo zamisliti kako je onima koji imaju 8S i 4 GB.
Imao sam HTC Trophy , pa sam oskudjevao s memorijom , zatim HTC 7 Mozart , ali sam mislio da je 8S bolji , ali s onih jadnih 4GB za korisnika nisam uspio
zadovoljiti svoje potrebe , ni oficijelni update nije mogao napraviti dok ga nisam stavio na tvorničke postavke . Na kraju sam ga zamjenio za Android S3 mini
koji je imao probleme s instaliranjem na SD karticu , s nekim sam cakama čak i prebacio s intSD na extSD , ali to je bilo sve nedostatno , Sd kartica služi
samo za multimediju i iGO Navigaciju ...Sad sam na HOX_u i prezadovoljan , sam i ako i on ima samo 16GB , a za malo više "kunića" mogao sam dobiti 32GB
verziju ... Telefon mi bolje radi nego HTC one , moj osobni zaključak . Razmišljam o Lumiji 920 , ili je bolje još malo počekati , neku jaču verziju i WP8.1 ...
Najbolji Windows Mobile bio mi je HD2 , a njega se može kupiti samo polovnoga , a to je s "konja na magarca" . Bojim se da ću ostat na HOX_u , a za ostalo
imam stari HTC Flyer (software je prastar) , ali radi jako dobro s jedno jezgrenim procesorom mislim da je 1.5 , a nadogradnja je jedino moguća preko novog
ROM_a u kojeg baš i ne vjerijem , ima ih "brdo" , uređaj ima i 32 GB interne memorije od toga 22 dostupno korisniku + karticu od 32GB koju sam dobio uz uređaj.
Dobar je izbor i Samsung ATIV S , ili da počekam još malo do ljeta možda izađe kakav LG , Samsung ili HTC novije generacije s više memorije i jačim procesorom .
HOX je zasad tu , a želja je "stroj" s WP8.x ... Dečki moji pratim Vaša izlaganja gotovo više nego na Androidu , jer Windows nemože zamjeniti Linuxov izrod kao što
je Android , iako taj zauzima 75% telefonskih aparata u Svijetu . Nadao sam da će kod Nokie , kad je preuzme Microsoft nastat velike promjene , ali su ga malo
"ukakali" isto kao i na OS_u Windows 8 ili 8.1 ... Neznam ipak čekam , ljeto ili božić ove godine , do onda nešto će se promjenit na WP telefoniji ... LG i Samsung
imaju ideju zakrivljenog panela (ekrana) , Microsoft najavljuje isto neke novotarije , ove godine će iznenadit i iOS s kakvim glomaznijim uređajem ...
Uh , ispovjedio sam se ko' da sam kod popa , u ovo kasno vrijeme ...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Bookmarks