Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 214

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    VeteranTagger First ClassOverdrive10000 Experience Points
    Nagrade:
    Master Tagger

Datum registracije
    Jan 2010
    Mobitel
    Mi4 W10M | iPhone 8
    Operater
    Bonbon | A1
    Bodovi
    17.590
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.590, Nivo: 32
    Bodovi: 17.590, Nivo: 32
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Slažem se. I meni će ovih 16 postati malo. Ali mogu samo zamisliti kako je onima koji imaju 8S i 4 GB.

GPS Navigator Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    70
    Bodovi
    94.087
    Nivo
    74
    Bodovi: 94.087, Nivo: 74
    Bodovi: 94.087, Nivo: 74
    Ukupna aktivnost: 99,3%
    Ukupna aktivnost: 99,3%
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao akoj Pregledaj post
    Slažem se. I meni će ovih 16 postati malo. Ali mogu samo zamisliti kako je onima koji imaju 8S i 4 GB.
    Imao sam HTC Trophy , pa sam oskudjevao s memorijom , zatim HTC 7 Mozart , ali sam mislio da je 8S bolji , ali s onih jadnih 4GB za korisnika nisam uspio
    zadovoljiti svoje potrebe , ni oficijelni update nije mogao napraviti dok ga nisam stavio na tvorničke postavke . Na kraju sam ga zamjenio za Android S3 mini
    koji je imao probleme s instaliranjem na SD karticu , s nekim sam cakama čak i prebacio s intSD na extSD , ali to je bilo sve nedostatno , Sd kartica služi
    samo za multimediju i iGO Navigaciju ...Sad sam na HOX_u i prezadovoljan , sam i ako i on ima samo 16GB , a za malo više "kunića" mogao sam dobiti 32GB
    verziju ... Telefon mi bolje radi nego HTC one , moj osobni zaključak . Razmišljam o Lumiji 920 , ili je bolje još malo počekati , neku jaču verziju i WP8.1 ...
    Najbolji Windows Mobile bio mi je HD2 , a njega se može kupiti samo polovnoga , a to je s "konja na magarca" . Bojim se da ću ostat na HOX_u , a za ostalo
    imam stari HTC Flyer (software je prastar) , ali radi jako dobro s jedno jezgrenim procesorom mislim da je 1.5 , a nadogradnja je jedino moguća preko novog
    ROM_a u kojeg baš i ne vjerijem , ima ih "brdo" , uređaj ima i 32 GB interne memorije od toga 22 dostupno korisniku + karticu od 32GB koju sam dobio uz uređaj.
    Dobar je izbor i Samsung ATIV S , ili da počekam još malo do ljeta možda izađe kakav LG , Samsung ili HTC novije generacije s više memorije i jačim procesorom .
    HOX je zasad tu , a želja je "stroj" s WP8.x ... Dečki moji pratim Vaša izlaganja gotovo više nego na Androidu , jer Windows nemože zamjeniti Linuxov izrod kao što
    je Android , iako taj zauzima 75% telefonskih aparata u Svijetu . Nadao sam da će kod Nokie , kad je preuzme Microsoft nastat velike promjene , ali su ga malo
    "ukakali" isto kao i na OS_u Windows 8 ili 8.1 ... Neznam ipak čekam , ljeto ili božić ove godine , do onda nešto će se promjenit na WP telefoniji ... LG i Samsung
    imaju ideju zakrivljenog panela (ekrana) , Microsoft najavljuje isto neke novotarije , ove godine će iznenadit i iOS s kakvim glomaznijim uređajem ...

Uh , ispovjedio sam se ko' da sam kod popa , u ovo kasno vrijeme ...
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Windows Phone 7 - gaming
    By Joker2206 in forum Windows Phone aplikacije
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 26-12-2012, 16:52
  2. [Windows Phone 7] predstavljanje
    By beetleman in forum Windows Phone
    Odgovora: 123
    Posljednji post: 30-11-2012, 14:45
  3. Kupovina aplikacija windows phone 7?
    By maher22 in forum Windows Phone aplikacije