Evo otvorio sam ovu temu da zasebno stavljamo aplikacije i igre na akciji, a da ne zatrpavamo opću temu.
Pa krenimo:
Squirrel -free - zanimljiva igra za prikratiti vrijeme
VisualGraph3D -free - izvrsna aplikacija za grafove funkcija više varijabli
![]()
Disney časti povodom nadolazećih blagdana:
http://www.wpcentral.com/disneys-sea...-entertainment
EA je na sniženje stavio 6 XBOX naslova.
Isplati se pogledati.
Way of Dodo - free - jednostavna arkadna igra - review
![]()
I angry birds go od danas dostupan. Ajd, trpa se pomalo ovaj wp8 igrama, samo uvijek strah za one koji su na 512 RAM![]()
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Da, AB:Go radi trenutno samo na uređajima sa 1GB RAM pa na više. Možda će sa budućim nadogradnjama stići i za one modele sa 512 RAM-a![]()
Zombie Swipe je trenutno besplatan.
![]()
Real Racing 2
4.99$ --> 2.99$
Gameloft snizio cijene nekoliko XBOX LIVE igara.
FlipSomeTiles je trenutno besplatan!
Recenzija
![]()
Nextgen Reader besplatan!
Stigo Trial Extreme 3 i dostupna free![]()
Asphalt 8 - od sada besplatan
Zadnji uredio maher22 : 21-01-2014 u 14:38
Možeš objasniti kako si to napravio? Meni također ne želi instalirati zbog memorije, a imam dovoljno.
EDIT: tek sad vidim da si napisao u temi Windows Phone 8
Bilo negdje govora ovdje ako se SkyDrive aktivira do kraja siječnja da se dobije 20 GB prostora? Meni je 7 GB dostupno samo...
Ta je akcija trajala do 14. 1. i hrpa ljudi nije dobila. Sada će opet dijeliti 20 GB jer će SkyDrive postati OneDrive. BTW, ovo spada u generalnu temu o WP8.
ne. dodatnih 20GB se dobiva ukoliko se aktivira link koji dobiješ u mailu od Microsofta. i to samo na godinu dana.
Code:To show our appreciation of Windows Phone customers, we are giving you an extra 20 GB of free SkyDrive storage for one year. This is in addition to the 7 GB of free SkyDrive storage that all customers currently have.
Dobro, ako ćemo baš po PS-u: velik broj korisnika nije primio taj mail. Većina US i EU5 korisnika je dobila, dok nas ostale nitko ne šljivi.
Pa to je samo na godinu dana, nakon toga treba platiti da bi ti ostalo 20 GB free. To me iskreno NE zanima.
Bookmarks