Zašto vam se točno ne sviđa? Opcija više, ako ti se ne sviđa android ne moraš ga nikad bootat![]()
Meni se ta ideja isto ne svidja bas... nadam se ostane na glasini.
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Zašto vam se točno ne sviđa? Opcija više, ako ti se ne sviđa android ne moraš ga nikad bootat![]()
Ja bih rađe WP8 + Sailfish.
Gdje ukljucim na ovome wp8 da mi u home screen pomak udesno na sve aplikacije bude onako ko u kontaktima da mogu na whatsapp npr. samo slovo stisnuti na pocetku "w" i odmah me prebaci na popis aplikacija koji pocinju sa "w" da ne scrollam stalno na dolje? WP7 mi to zadnjim updateom automatski imao...
Kad budeš imao više od 45 aplikacija - pojavit će se.
Krenula Nokia Black!
Jest, a di je Amber? Jos ga ni lumia 720 ni 820 nije dobila official vidim, zadnji update napravljen. A free uredjaji kupljeni!
Ili ce to u komadu pustiti oba updatea odjednom?![]()
Nisam siguran, ali moguće je da će biti Amber+Black. Tako su neki recimo korisnici Ativa S nedavno dobili GDR2 + GDR3 ili neke Nokije na "lijevim tržištima" Portico + Amber. Ako uskoro ne dobiješ -stavi developer preview.
Čitam kako svi vlasnici Windows Phone 8 uređaja će dobiti nadogradnju na WP 8.1 i to već na proljeće
HC4L
2.travnja
Ima li igdje SLUŽBENO očitovanje vezano uz to?
pišu po portalima, izjava direktor odnosa s javnošću u Microsoftu na CES-u
HC4L
Nešto je slično bilo izjavljeno na MWC-u 2012. i svi znamo kako je to završilo. Činjenica je da neki WP8 modeli još nisu dobili ni službeni GDR2.
http://conversations.nokia.com/2014/...-black-update/
Tu ima malo više informacija, a kada dolazi kod nas možete provjeriti ovdje, izgleda da samo za 920 dolazi uskoro, a 1020 već ima?
I informacije za 8.1
Ne mogu ti dati službeno očitovanje ali imam izvor koji kaže tako
Za vrijeme BUILD konferencije će biti predstavljen i pušten WP8.1 , zajedno sa Windows 8.1 Update 1 i Metro verzijom Office-a.
SVI WP8 se mogu nadograditi na WP8.1 jer za razliku od WP7 -> WP8 razlika nije tako dramatična i hardver je kompatibilan.
Uglavnom, WP8.1 će biti, jako, JAKO velik i dobar update. Odvažno mogu izjaviti da će WP8.1 biti uz bok ostalo dvoje dominantnih OS-a na tržištu.
Zadnji uredio Mario92 : 10-01-2014 u 02:09
Do tog black updatea zanima me sad kako se sa ovim WP8 aktivira bluetooth da ga uparim sa xperiom da dijelim slike? Juce ukljucio oba ali se ne pronalaze. Znam da je WP7 imao tu boljku al ovo bi trebalo raditi. Ili ide aplikacija neka posebno za to?
I nadam se sa tim WP8.1 dadu mogucnost npr. dugim pritiskom na aplikaciju da se pojavi "prebaciti na sd karticu" opcija na listi!
Zadnji uredio maher22 : 10-01-2014 u 11:11
Ako zelis da drugi mob prepozna WP moras ostati u onom Bluetooth ekranu u Settingsima. Tad je mob vidljiv drugima.
Bolje ikako neg nikakoistestirao bas i ide sa xperie na wp8 i obratno slika. Bitno da moze. Malo duze treba dok wp nadje uredjaj. Jel i vama se wlan gasi cim se ekran ugasi, ne radi u stand by-u mi ni na lumia 720 nit 820.
Odi u Settings->WIFI->Advanced.
Neznam kako Vama na navigaciji ali primjetio sam jednu glupost malo... Kada udjem u HERE DRIVE+ onda mi u postavkama ima da ukljucim ili iskljucim wlan i gps poziciju. Problem je sto nije povezano sa GLAVNIM postavkama u mobitelu sto znaci ako iskljucim u aplikaciji here drive wlan i lokaciju opet idem u settingse na telefonu gdje isto to iskljucujem. Malo mi glupo. Kad udjem u aplikaciju javi mi da nije ON lokacija, ukljucim u tim postavkama ali opet moram natrag na glavni ukljucit...
Ima li netko strelice kod WiFi i 3G simbola? Ja sam na GDR3 i nemam ih a piše da GDR3 donosi tu opciju.
Ja sam mislio da će se to pojaviti u Black-u,kad dođe kod nas.
Postoji mogucnost da ce doci sa Black nadogradnjom ali svejedno nije mi jasno s obzirom da to dolazi sa GDR3 nadogradnjom i trebalo bi biti dostupno drugim uredjajima osim Lumie.
Možda sa tom black nadogradnjom dođe i GTA san andreas. Zato i čeka se već mjesec dana![]()
Ja ću Vam kazati nešto u svezi ovog windows phone 8 OS kako bi Mamić kazao. NABIJEM I NJIH na onu stvar. Ovo nije normalno. Jedini wp8 koji se isplati su HTC 8x, ativ S, Lumia 920, 925, 1020. Iz razloga što imaju više INTERNE memorije! Došao mi sinoć novi update i nema šanse ga raspakirati! Opet sam pobrisao sve mape navigacije i neke aplikacije i igre i imam 3 GB i još nije dosta. Znači opet moram sve resetirati da bih mogo novi update staviti. Pa jel taj Microsoft normalan??? Žele konkurirati iphoneu i androidu a nisu dosad već mogli fucking opciju zrihtat prebacivanja mape i aplikacija na SD!!?? 32 GB mi kartica prazna stoji! Hebe me se za slike i muziku. Za to imam digitalac i mp3 player! Ako oni to ne srede WP8 nema šanse da ispliva u utrci a ima dobru šansu. Od interno 8 GB jako malo aplikacija i stane na 5 GB što je dostupno. Užas. Zavraga mi dolazak novih aplikacija ako ovo ne srede. Jadno!
Sa WP7 sam update radio i sa 1 GB slobodnog mjesta.
Zadnji uredio maher22 : 14-01-2014 u 19:48
Bookmarks