Ok, očito drugačije koristimo mobitel. Sad ću još probati staviti na 2G jer mi se svako malo prebacuje E/3G/H+. Valjda bi to trebalo poboljšati stvari.
Pa kaj ja znam,u pocetku sam ga ubijao i trajala mi je dan i pol,uz normalno koristenje dva dana bez problema... Sinkronizacija 2 maila,facebook stalno upaljen,dopisivanje preko vibera,whatsappa i face messingera i nekoliko poziva dnevno.. Dodajmo tu 3 foruma koja pratim preko tapatalka...
Ne znam kako mi izdrzi toliko..
Ok, očito drugačije koristimo mobitel. Sad ću još probati staviti na 2G jer mi se svako malo prebacuje E/3G/H+. Valjda bi to trebalo poboljšati stvari.
Ako imaš slab 3G signal možeš onda očekivati dosta bolju autonomiju baterije![]()
@akoj, da - trenutno mi igra to da sa proxijem ne vrijedi![]()
A sad sam u nekoj drugoj kombinaciji gdje sam dobio neki bon od 30 eura za potrosit u tehnickom ducanu i mozda uzmem lumiu 520 koja bi mi dosla 69 eura nova. Sve drugo skupo ali windows telefona nema a lumia 920 je 255 eura ipak previse. Polovne nove izgrebane vidim al ih necu uzimati. Sad mi zao da HTC 8x nisam na pretplati uzeo jer ipak bila neka cijena ok ali bitne su mi nokia navigacije. Mislim da ova 520 trenutno best buy za ulozeno - dobiveno! Nije mi toliko zbog 1 GB ram na takvom ekranu.
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Dakle,jucer ujutro mi je baterija bila na 100% Sad nakon 35 sati koristenja je na 57%... U tih 35 sati sve gore vec navedeno plus danas 3 poziva,jedno 30ak poruka preko whatsappa i fb messingera... Trenutno je na 57%.
Moguce da ovo sa 3g signalom ima veze jer mi je doma malo slabiji signal...malo ga ima,malo nema
Brate u ovoj svabiji razgrabljene i ove lumie 520. HTC 8x sam izbacio sad iz usporedbe jer sam jeftino kupio micro sdhc 32 GBIli L520 ili i dalje L820 ili Ativ S. Bokte ubio se od trazenja u 10 ducana...
Moj je sad na 35%, a skinut je u ponoć. 15 minuta YT, cca. 20 min Taptalka, desetak poruka, sat surfanja, dva kraća poziva, cca. 15 min Minion Rusha i 3 sata navigacije uz glazbu. U pozadini radi 13 aplikacija.
To je dobar rezultat. Ali na xperiji je velika stvar da napuni bateriju u roku pola sata/sat i to je prava stvar. Ovo na samsungu me ubija satima punjenje.
Nabavi jači punjač i riješena stvar. Što se proxya tiče, ni L520 nema pravu navigaciju bez njega.
Od koliko je mA?
Pune li se ostali mobiteli preko tog punjača brže?
Brže punjenje => manji životni vijek baterije.
Ja svoj mob punim na najslabijem punjaču koji imam doma - 550mAh. Kroz noć ga ostavim puniti i gg
Evo ljudi, na kraju sam uzeo lumiu 820! Upravo je isprobavamSinoc stara uzela lumiu 720 i cijelu noc se zaigro i reko idem danas po 820 i maloprije zadnji komad uzeo pa se sad igram. Ljudi bokte grabili te lumie jucer i danas i na kasama s njima. Iphone od 600-700 eura bas nisam vidio da toliko uzimaju. Ono sto mi se na 720 svidja je trajanje baterije i napuni se brzo. Ona mislim ce bez problema drzat do 3 dana. 820 ima prelijep ekran ali vidi se malo brze baterija ode. Uglavnom, igram se s oba 10-tak dana i mislim da bih mogo neki usporedni test napravit. Kako god, zadovoljan sam sa 820 na prvu ruku jako, iako 720 laganija i bolja kamera i baterija ali amoled i 1 GB ram mi presudilo. Milina kada vidim sve aplikacije dostupne
![]()
Čestitke na kupnji, dobrodošao u naše malo WP8 društvo![]()
Samo kad bi jos sto prije rijesili prebacivanje aplikacija na sd kartice bilo bi super. Stavio sam jos 32 GB micro sd a interna je samo 4 GB nekih dostupno i stavio par aplikacija i vec mi javlja ne moze asphalt 8 snimiti zbog nedostatka memorije. To definitivno su svjesni da MORAJU rijesiti. A kako bi modern combat 4, nova 3... itd. da jos pokusam stavit kad uzmu 7-8 GB skupa.
Sretno ti s Lumiom, a posebno s baterijom.
Pozdrav, ljudi, ja isto namjeravam kupit wp8 i dvoumim se između HTC 8x i Samsunga Ativ S, e sad imam par pitanja, pa bi vas moli da mi odgovorite, 1. pitanje: vidio sam da je nedostatak kod HTC 8x-a da se nakon svakog zaključavanja zaslona odspaja s wi-fi-ja, dali je to slučaj i s Ativom S?
2. pitanje: po što su nedostatci kod Ativ-a S:
App catalog falls short of Android and iOS
Competition has quad-core Krait CPUs already
Costs more than the Galaxy S III SIM-free
No system-wide file manager
No voice-guided navigation
No music player equalizers
No lockscreen shortcuts;
a)Dali se može instalirati ovaj (http://www.windowsphone.com/hr-hr/st...7-339ff038dd3b) file manager?
b)Dali se može instalirati (http://www.windowsphone.com/hr-hr/st...2-738759756e72) maps jer zadnje ažuriranje kod androida podržava glasovnu navigaciju
c)Dali se može instalirati ovaj (http://www.windowsphone.com/hr-hr/st...1-ee930aa89cc9) music player?
unaprijed puno hvala!
1.) Možeš uključiti opciju da WiFi radi i u sleepu, na oba mobitela.
2.) Aplikacija ima manje ali situacija se popravlja svakim danom, nije ni približno rupa kakva je bila prije
3.) WP8 ne treba quad core da radi fluidno i brzo.
4.) File Manager dolazi sa Windows Phone 8.1 (za ~3 mjeseca)
5.) Here Drive (ako u međuvremenu proradi proxy fora)
6.)
(bar je tak kod mene na Lumiji 920)
a)Ne postoji API koji bi omogućio 3rd party aplikacijama (kao što je ova koju si naveo) da omoguće pristup datotekama kao što ima primjerice Android. Podsjećam na 3.) točku kad će postojati i službeno rješenje.
b) To je samo svojevrsni shortcut na browser verziju Google mapsa koja je loša (jer zbog useragenta koji IE šalje na net Google ne pokazuje onu OK verziju web GMapsa, namjenjenu za WebKit browsere (Chrome,Safari))
c)Može se instalirati (ti možeš instalirati gotovo bilo koju aplikaciju, ovisno o regiji (koju možeš mjenjati) i količini RAMa (kaj ne možeš mjenjati))
Isto tako, samo za info, ne možeš mjenjati defaultne aplikacije. Pitanje - što fali sistemskom music playeru? Ako kaže FLAC support onda ti preporučam MoliPlayer Pro za oboje, audio i video.
Što se tiče equalizera, imaju ga samo Lumie(i to ne sve).
Hvala,
a dali će se moći onda update-at s (wp)8 na (wp)8.1? (i imat klasični file manager?)
inače ja sam ovisan o tome da imam klasični file manager, jer na to sam se navikao i na laptopu i na mobu, pa mi je zato to toliko važno..
Bookmarks