MS daje dodatnih 20 GB na Skydriveu na godinu dana. Obavijest bi vam trebala stići na mail.
Potencijalni izgled notification centra na WP8.1 . Naravno, ovo je interni build tako da se može promijeniti (čitaj uljepšati) ovaj izgled![]()
MS daje dodatnih 20 GB na Skydriveu na godinu dana. Obavijest bi vam trebala stići na mail.
Vidio sam to, ja još nisam dobio mail :\
Ekipa, jedna loša vijest. Izgleda da oa fora s proxyem više ne funkcionira.
Ako ne aktiviraš do kraja siječnja, gubiš pravo na promociju. Aktiviraj si, možda ti zatreba.![]()
Čini mi se da imamo screenshot Nokie Moneypenny sa navodnim Windows Phone-om 8.1
Link
kako mogu znat jel imam GDR3 update? Uzeo sam rabljeni Ativ S,ali sam zaboravio pitat covjeka jel napravio update.
Odi u About i napiši koja ti je verzija softwarea.
8.0.10327.77
edit:
Ok,čitajući forume,skužio sam da imam GDR2. Sad me zanima kako da nadogradim na GDR3? Kada odem "Check for updates" kaže "Your phone is up to date".
Zadnji uredio n3m3s1s : 28-12-2013 u 12:53
Onda čekaj update još malo. Nisu svi Ativi još dobili nadogradnji.
Izgleda jos jedna dobra vijest za Novu da WP uredjaj dobiva novog igraca:
http://www.gsmarena.com/sony_rumored...-news-7456.php
Logicno je bilo da nakon nokie i samsunga i njima kapne malo novcane motivacije od strane microsofta. Ako to bude 100% nesumnjivo dobar deal i radujem se tome![]()
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Ekipa,ipak nije ovo za mene,vracam se na android
Već?
U čemu je problem, kaj se dogodilo?
Ma nije se nista dogodilo,jednostavno mi nije legao wp8...
Jbg, ništa onda. Vraćaš se na Android?
I da, maher traži WP8 s gigom RAM-a pa možda bude zainteresiran.
Vec sam rijesio danas sve. Zamjenio za Lg Optimus 4x. Covjek je bas trazio nekaj sa wp8 i ja naletio. Super ispalo...
Mozda se jednog dana vratim.opet,ali jos mi to nekako nije ispeglano po mom ukusu.
Necemo vise offtopic...
Steta da nisi zadovoljan. Ja evo upravo nabavio lumiu 820 i prezadovoljan opet u igri s windows phone 8![]()
WP8 izgurao iphone u vecini zemalja:
http://www.wpcentral.com/microsoft-w...nes-24-markets
...i ide se dalje. Jedna od ovih marketa mora biti i njemacka kad sam vidio kako grabe lumieNije ni cudo kad za cca. 200 eura dobijes lumie 625/720/820/920 gdje svak za sebe nadje nesto. Davat za iphone 600-700 eura ni ovdje bas ne mami ljude toliko.
Zadnji uredio maher22 : 07-01-2014 u 11:12
Jos kad dode WP8.1 i kad WP postane puno bolji nego sad - ocekujem istinskog treceg natjecatelja na trzistu![]()
I taj wp8.1 a i kada malo vise od drugih proizvodjaca se ukljuci u igru kao najavljeni Sony. Ja mislim da ce WP biti na drugom mjestu koristenja OS-a kroz koju godinu! Samo da srede prebacivanje aplikacija na sd karticu jer inace i low-end uredjaji moraju bar 32 GB interno imat![]()
Evo detaljnije po zemljama.
Izgleda da će SONY slijediti primjer Samsunga u vezi WP. Tako da možemo očeivati Z1 WP, M WP itd.
Navodno Microsoft nudi OEM-ovima mogućnost stavljanja WP u dual boot sa Androidom.
Iskreno, po meni epska glupost i nadam se da će glasina biti samo to - glasina.
Meni je ta ideja sasvim ok.
Bookmarks