He, he, tupani su oni kojima pametni telefon služi za telefoniranje jer je on tu, narode nesnalažljivi, da snima sličice ili da pomogne pri tumaranju internetskim prostranstvima.
A ti svoje zapažanje (da je 100 minuta prema ostalima i neograničeno prema VIPu) temeljiš na..? Sigurno si proveo nekakvo istraživanje na svim stanovnicima Hrvatske.
Poznajem puno ljudi (privatno, poslovno) pa ne temelju toga kažem što sam zapazio (da većini ne treba više od 100 minuta razgovora + razgovori prema VIPu) jer ljudi jednostavno nemaju potrebe mljeti, razgovori se vode samo kako bi se, eventualno, dogovorili da se negdje nađu i lijepo razgovaraju uživo). Ovdje pričam o privatnim razgovorima, ne o službenim. Ako se uključe i razgovori u službene svrhe, onda to nije dovoljno, slažem se.
AKo radiš 8 sati (i više, barem se danas takao radi), onda sigurno nemaš i vremena mljeti svaki dan pola sata.. niti imaš potrebe za tim..
Oni koje poznajem, a melju toliko da im to nije dovoljno su ili u friškoj vezi (takvima nije dovoljno ni 1000 minuta) ili lijeni otići do nekoga ili na cugu pa razgovarat uživo s nekime. Većina mojih poznanika ne voli puno pričati na mobitel.
Možda moje okruženje nije neko "tipično" (možda i je), ali možda nije ni tvoje.
---------- Post added at 19:37 ---------- Previous post was at 19:33 ----------
Je, post nije baš bio primjeren (nemam namjeru omalovažavat ljude sa sela, pošto ih znam dosta). al i onaj "pametnjaković " podijeljen s nulom, koji pametuje i svoj stav izdiže indad drugog (potpuno nepokrijepljeno), nije napisao nešto puno bolje (pametuje, bez ikakvog argumenta i piše kako drugi, koji se ne slažu s njim, pišu gluposti i slično)
kolko ste gluposti napisali na zadnje 2 stranice a nijedno nije vezano uz samu tarifu pretplate.uglavnom,danas sam slucajno bio u vipu i kroz razgovor s nekim covjekom zena je rekla da su pojeftinili neki mobiteli,izmedju ostalog i s4 mini i s4. pa sam isao vidit i kad stvarno,ima konacno jedna ok mogucnost za super cijenu s4. Dakle:
Vaš odabir cijena uređaja mjesečna naknada
Samsung Galaxy S4 16GB LTE black 599 kn
Trajni nalog -200 kn
Webshop popust -100 kn
Tarifa Step 50 kn
Opcija 4 250 kn
12 mjeseci popusta na Opciju uz ugovor na 24 mj -125 kn
TOTAL (PDV uključen) 299 kn 175 knVaš odabir cijena uređaja mjesečna naknada
Samsung Galaxy S4 16GB LTE black 599 kn
Trajni nalog -200 kn
Webshop popust -100 kn
Tarifa Step 50 kn
Opcija 4 250 kn
12 mjeseci popusta na Opciju uz ugovor na 24 mj -125 kn
TOTAL (PDV uključen) 299 kn 175 kn
znaci za 175kn mjesecno i 300kn mob. jedini minus su poruke,koje nisu u tarifi.al uz prijenos broja ovo vrijedi kroz 24 mj, jedino neznam dal se moze uzet trajni nalog sa studentskim americanom,pbz
edit:ista cijena vrijedi i za htc one
---------- Post added at 14:16 ---------- Previous post was at 13:46 ----------
to je ovo http://www.vipnet.hr/blagdanska-shop...znica?icn=menu
Zadnji uredio frozz : 19-12-2013 u 14:53
Možeš uzeti trajni nalog preko tekućeg, ne moraš ići preko Amex-a.
rekla mi je bas kreditna da mora bit, sad nikad ne znas ko laze a ko ne![]()
nadam se da moze i tako kako ti kazes, ali prihvatila mi je amex studentski
Za skupe uređaje trajni nalog ide JEDINO preko kreditnih kartica.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
my bad onda, znam da sam ja imala nalog preko tekućeg, ali da, bio je to jeftiniji mobitel![]()
Nevjerojatno, Samsung S4 sada je 9 kuna ako se za 250 kuna uzme pretplata koja donosi neograničene pozive prema Hrvatskoj i ostalim državama EU-a!
Mamu mu...nemogu ni ja vjerovat. Na kraju nisam skemijao ništa sa vipom a i da jesam sad bi mi bilo debelo krivo da nisam ovaj S4 uboa!! Ovo je definitivno odlična prilika pogotovo za mene koji trebam minute prema van. T-mobile ga za skoro istu tarifu daje za nekih 2700 kn!!! Ma to je ono o čemu cijelo vrijeme pričam. Oni MOGU davati uređaje povoljno a to što melju fore distributer i proizvođač diktiraju cijene nek stave pod rubriku "bajke"...
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
kakva je to gamad od firme.dakle zatrazio sam prijenos broja,mobitel se preko webshopa nemoze uzet u tom slucaju a ne mozes ni rezervirat mobitel((???(??) iako si dao sve podatke,ukljucujuci i kreditnu karticu za trajni nalog,dakle sigurno ces uzet mobitel na datum kad se obavi prijenos. u rijeci u kauflandu su rekli da se moze rezervirat bez problema, dok ovi u zg tvrde da to nije moguce? to su mi rekli preko maila i na jednom prodajnom mjestu.jel zna mozda neki vip centar/prodajno mjesto u zg a da je rezerviro mob bez problema
Ništa posebno. U svibnju je bila ista promocija samo sto se tada putem njuskala prodavao za 4000 kn, a u vipu 599 kn.
Sada je 590 kn jeftiniji na istoj pretplati nego u svibnju, a na njuskalu je 700 kn jeftiniji. S obzirom da se početkom 2014. očekuje S5 vjerujem da će na njuskalu S4 uskoro ispod 3000 kn.
Netočno!
U svibnju si mogao dobiti 50 posto popusta na 12 od 24 mjeseca pretplate i dobiti Samsung S4 za 599 kn, a sada ga imaš za 9 kuna i usto 24 mjeseca popust 50 posto na pretplatu.
Ušteda je 3000 kuna!
Zar nije 50% popusta samo na opciju i to prvih 12 mjeseci?
Nije ovo za mene ...
Za prijenos broja Vip ti daruje 24 mjeseca popusta!
U srpnju su uveli 24-mjesečni popust na pretplatu, ali ja nisam napisao da su potom povisili cijenu Samsunga i obezvrijedili akciju. Sada je to druga priča!
I xperia Z za 9 kn za 175 kn koje uključuje neograničeno prema HR, sms prema vip i 2 GB neta. Ne može se kazati da nije dobro. Kako god, tele2 i vip su nešto od novijih uređaja i ponudili za Božić dok je t-mobile dao stare otpatke što švabe ne žele uzimati pa vi recite što hoćete!
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
čini mi se da su smanjili promociju na 12 mjeseci za sve i prijenos i nove korisnike od danas
edit ipak nisu moj bad samo za nove korisnike je 12 mjeseci![]()
LG G3, HTC Droid Incredible 2 Android 4.0.4 Deceased :(
Bookmarks