Ako ti je najvažnija stavka brzina - WP8 is way to go.
Do sada sam koristio symbian, pa android SE Walkman live a sada se dvoumim iumeđu ovih mobova (kupio bi preko njuskala ili Webshopova do 1500 kn, jbg nema se više). Kupio bi novog ili samo otvorenog, naravno poželjna garancija ali nije uvjet (još se nisam opekao):
Samsung Galaxy Core i8262
SAMSUNG GALAXY S3 I8190 MINI
Samsung Ativ s
HTC 8x
možda i PRESTIGIO PAP 5044 DUO ali radije bi "marku" (nemojte me sada razapet zbog ove zadnje izjave)
ili možda nešto treće.
Koristim bonbon pa zato nema pretplate da uzimam tamo mob.
Zahtjevi:
Nesmije štucati pri nekoliko aplikacija, mora biti brz (to je najvažnije)
Ekran ne prevelik da moram nosit posebno torbu
Duo/Duos nije uvjet ali dobro ponekad dođe još jedan slot za sim-icu? kaj ne?
....
Ako ti je najvažnija stavka brzina - WP8 is way to go.
Od ponuđenih mobitela HTC 8X i Ativ S su najbolji odabir.
Od Androida - za tu cijenu (ili kojih 100-200kn više) možeš pak nabaviti HTC One X, Optimus 4X i cijelu hrpu Kineza sa gigom RAMa i quad core procesorima.
Naruči Moto G izvana i miran si.
Kakvi kinezi pored te Motorole.
Motorola se isto radi u Kini ! (Sve je kinesko) .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Sve jest kinesko al na Moto G se dobiva skoro stock android i za očekivat je da bude barem par updatea na novu verziju. Na kraju, zbog niske cijene se može očekivat velika popularnost a time i ponuda custom ROM-ova.
Šta se Motorola nije hvalila time da se radi u Americi a ne Kini?
Ozbiljno to uspoređujemo?
Proizvodnja za Motorolu, ili bilo kojeg renomiranog proizvođača nije ni slična proizvodnji za mobove tipa Cubot, Jiayu, THL, ZTE i slične. Sama kvaliteta i samo sklapanje ne može se ni uspoređivati.
Tako da nema veze iako se sklapa u Kini jer se sklapa po posve drugačijem receptu i nije vrijedno uspoređivati i nazivati da je Kinesko.
A i Moto X se sklapa u Kini, za Moto G ne znam, provjerit ću i postati naknadno.
Moto X se sklapa u Americi ,a Moto G u Kini..
http://pcpress.rs/stigao-je-motorola-moto-x/
inače u ovim usporedbama Moto G je daleko najbolji izbor.svaka čast WP8 i njihovoj brzini,ali zatvorenost,ograničen broj aplikacija i brojna ograničenja još nisu dovela WP u poziciju da se natječe ravnopravno sa Androidom i IOS-om...
Motorola Moto G radi na stock androidu 4.4,jeftina je,dobra baterija i jako je brza...
http://www.youtube.com/watch?v=iaCZ_YD9a7k
ajde bacite mi neku stranicu od kuda je lako kupit navedenu motorolu G.
....
Izvoli.
I da, dolazi uz 4.3, a ne 4.4.
Definitivno Best-buy android.
Zadnji uredio akoj : 02-12-2013 u 22:46
Tako je,na 4.3 je.obecana je nadogradnja na 4.4 pocetkom godine...
Da li se dobije jamstvo za naručivanje preko amazona? Vidim da se može nadoplatiti 30€ za 2 godine jamstva, ali ne vidim da se igdje spominje osnovno jamstvo. Također me zanima da li se mobitel naručen iz strane zemlje pod jamstvom može servisirati u hrvatskom ovlaštenom servisu besplatno?
Negdje sam pročitao da nema u Hrvatskoj službenog servisa za Motorole.
Motorola !
Ima poznato i zvučno ime ! Dobra Marka i (recimo) dobar telefon !
Nabavljati telefon s 8GB memorije iz vana , bez obzira na njegovo ime , neznam dali je pametno .
Možda se netko i uvrijedi na ovo što pišem , ali može se nabaviti i bolji telefon od ovoga za iste ili
manje novce , bez brige imaš li , ili važi Ti jamstvo u HR . Samo ime Motorola poznato je uglavnom
po kvalitetnim radiostanicama koje su uglavnom koristili i koriste "...cajci" , nekad su bili "mili" , a
sad su "poli" ...
Bavio sam se nekad radioamaterstvom i bilo je radiostanica Motorola , ali nismo ih voljeli jer su
kvalitetniji uređaji bili japanske proizvodnje . Uglavnom kupovali su ih "frajeri" , koji su se pravili "mili" ...
![]()
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Motorola je best buy telefon i tu nema nikakvog prigovora. Fluidan, jeftin i ono najvaznije, dobiva dugotrajnu podrsku za Android sto se tice updateova jer je takoreci Googleov telefon.
http://www.agramservis.hr/korporativ.../usluge/servis
Kažu da su ovlašteni serviser. Poslao sam im mail da li stvara problem uređaj koji je kupljen vani sa važećim jamstvom.
Odgovor agramservis-a:
"Nažalost nismo u mogućnosti servisirati Motorline uređaje koji nisu prodani na našem tršištu.
Ukoliko ćete imati potrebu za servisom, uređaj ćete morati poslati prodavatelju koji osigurava servis."
edit:
Tek sad vidim da su napisali - MotorLine![]()
Zadnji uredio avantgard : 20-12-2013 u 20:43
Moto G je apsoutni best buy u tom cjenovnom rangu...volio bi da neko realno pokaze mob za te novce koji moze ponuditi i pruziti ono sto Moto G nudi....
Geekbuying.com otud sam ja kupio kineza i prezadovoljan sam za 850kn + 230kn pdv sam dobio vrhunski mobitel...
Bookmarks