Super. Svaka čast na strpljenju! I ja mislim da je tako najpametnije. A za šta mi treba još ova dodatna kartica ako bi uzeo ovog sa 16GB memorije?
Super. Svaka čast na strpljenju! I ja mislim da je tako najpametnije. A za šta mi treba još ova dodatna kartica ako bi uzeo ovog sa 16GB memorije?
Treba kartica , jer ćeš imat na raspolaganju malo više od 10GB (korisničko) , ostalo uzme OS (Android) . Možeš stavit i koji film , a imaš i HDMI priključak za TV . MUltimedia uglavnom ide na ExtSD , a na IntSD idu programi (aplikacije) . Za početak može i bez nje , s vremenom ćeš shvatit da treba ...
Toje sve od mene , kad to kupite , javi se pa ćemo uštimavat , imam dobrih PRO (koji se inače plaćaju ) programčića za taj uređaj !
Pozz... (jednom i drugom - dobar ste Tim)
![]()
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Ma ne vjerujem da će mu to trebat. Ima kompjuter, a mama (pazi ovo) ima laptop. Da da. nismo mi bilo kakva familija. Ali ako bude trebalo, lako se to dokupi. Hvala na pomoći. Mislim da bi u utorak to trebalo biti kupljeno. A navigacija se valjda stavlja ko i na neki drugi android? Ali za to se još čujemo.
Bookmarks