Pogledaj koje si modele navodio i vidjet ćeš da si dosta toga pobrkao.

Inače, možeš prenijeti neki drugi broj ili svoj broj u drugu mrežu i za nekoliko dana ponovno vratiti u Vip te pobrati 50 posto iduća 24 mjeseca! Za to se isplati malo pomučiti.

Ja govorim o slanju SMS-ova preko interneta, ali moguće je skinuti i aplikaciju. Ne vidim razliku između klikanja na aplikaciju ili na ikonicu za slanje SMS-poruka na uređaju. I nema straha, sve funkcionira kako treba.

Bonovi u Vipu nisu povoljniji od pretplate, to je nemoguće jer znam gotovo sve trikove i ozbiljno ti govorim kako stvari stoje. Zvao ti inozemstvo ili ne.

Jedan od trikova je dobiti besplatno telefoniranje u Hrvatskoj i inozemstvu, tj. na području EU-a, a za tarifu platiti manje nego kada bi uzimao Savršenu koja nudi samo besplatno telefoniranje u Hrvatskoj.

= Citat = Izvorno postao miro29 Pregledaj post
Nisam ništa pobrkao. Lijepo piše na njihovim web stranicama.

---------- Post added at 15:11 ---------- Previous post was at 15:08 ----------

= Citat = Izvorno postao maher22 Pregledaj post
A bilo bi lijepo da svi operateri počnu uvoditi tarife sa pozivima prema EU. Ja imam broj u austriji mobitela koji bi mi pasalo da bar 300-400 minuta zovem mjesečno. S kućnog telefona isto bar 100 kn ode. Baš se idem raspitati. Tarifa je bez uspostave naravno i prema pozivima EU ili?
To još kad bi sms bio prema svima super, za tu lovu. Nikad nisam bio na vipu pa neznam jel ok mreža... jest valjda.

Nema uspostave poziva, ali za svaki slučaj provjeri! A Betamax više ne postoji. Sada je to Dellmont koji se ne može usporediti s Vipom. Oni (dellmontovci) jesu povoljni, no često mijenjaju uvjete i nisu pouzdani.