Sječam se tog okupljanja (trojica), mislim da je bila kraj "09 ili početak "10. Tu sam ako nas se skupi pa bar još par nas.
Niti je tebe više bilo kasnije na forumu nit, e kako mu je već ime servant, njega sam još u par navrata i sreo u gradu.
Prvo da se ispricam cijeloj administraciji moj stari nick je zyex i nemam pojma koji mi je na tome nicku niti mail niti lozinka pa slobodno mi mogu dati mail da povratim pass a ovaj acc izbrisati, ok vjerovatno cu sada dobiti ban ali nema veze.
ot: Pa bilo je davno okupljanje forumasa mi u RI smo se nasli nas par nebi bilo lose da se opet nademo ali naravno u vecem broju bi mi bilo draze
p.s. dobar sam sa @sljaka pa valjda ce mi on povuci neke veze da vratim stari acc i da ne dobijem ban ipak je on veteran ovdje![]()
Zadnji uredio Mario92 : 15-11-2013 u 22:28
Sječam se tog okupljanja (trojica), mislim da je bila kraj "09 ili početak "10. Tu sam ako nas se skupi pa bar još par nas.
Niti je tebe više bilo kasnije na forumu nit, e kako mu je već ime servant, njega sam još u par navrata i sreo u gradu.
HC4L
Da , da on je bio istonije me bilo jb. fax itd... a iskreno i bio sam i zaboravio na ovaj forum totalno, neki dan sam se sjetio da tamo imam acc ali nemam pojma ni koja mi je oozinka ni mail tj. mail mi je sljaka rekao ali nemam pojma pass od maila
lol
I ja sad imam malo viška vremena pa ako nas bude i trojica nije lose ajd + neka cura misa mu bio bi red
Skoknite do ZG-a pa da nas bude malo više![]()
I to nije nikakav problem samo se treba organizirati da nas bude barem 5-6 + gore u ZG ocekujem da vas onda ima min 10
Zadnji put kad sam bio u Zgu, nisam morao sazivati meeting. Ljudi su sami dosli![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Evo ljudi i ja sam u ZG pa ako sam dobrodošao![]()
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Evo, prebacio sam nove postove u posebnu temu da ne bi bilo kakve zabune i da se dogovorimo ko ljudi![]()
Dobro ljudi, će padati ovdje kakvi dogovori za okupljanje i pijanku do jutra ili ne?![]()
joj kaj si žedan...
može u nedjelju pokle mise ili iza ručka![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
A ono, bacite neki termin, bumo vidli![]()
Ali tek iza Nove onda ja mogu ako govorimo za Zagreb. Pičim za švabiju
A bar minimum 5 da nas bude. Nađemo se navečer oko 21h... do ponoći kritiziramo sve operatere i od muke cugnemo i odemo u život negdje. Eto, moj planAko neko ima bolji, slobodno...
Ja sam uvijek za.
Makar da i sutra na pivu odemo![]()
Pošto sam ja putnik meni je zadnji vlak u 10 navečer, ili se dogovorimo to tad nekaj ili mi pripremite smještaj![]()
Ako zapnemo do 4-5-6 mozes odmah na vlak![]()
kad padne neki dogovor javite mi![]()
Tak bi vi kolegu forumaša samo ostavili da se smrzava na kolodvoru? ccc
Nego, kak vam se čini subota, 14.12.?
Kaj se mene tiče, može :-)
Bom Chicka WahWah
Kaj kažete 3.-4.1, taj vikend? Ili sljedeći?
Vjerujem da svi imaju sad dosta obaveza prije blagdana pa poslije nove možda bolje odgovara
Ako bude šta u RI javite naći ćemo nekog vremena
Majca ti puna signalaJa sam isto za druženje mada taj termin nisam u ZG.
To je malo prerano ja sam jos u Sarajevu tada jer sam tamo za Novu godinu a 7 ili 10.1 meni bi onda odgovaralo pa bi navratio sa ekipom kad se budemo vracali 7.1
Bookmarks