Bok
PiPO M9 PRO je Full HD Android tablet koji ima 3G ugrađen. što je naravno prednost. uz to ima 2GB ram-a, 32GB rom, fhd ekran i vrlo nisku cijenu. isto tako prednost ovog Android tableta što vrlo često izlaze novi update-ovi. više o njemu možete pročitati tu PiPO M9 PRO
za te novce je jako dobar, a inače Pipo ima dobre tablete. davanja bi ti bila : 25% pdv-a na ukupnu cijenu (cijena tableta + poštarina ) te oko 35kn carinskih troškova
naravno ako bi ti carina zadržala paket. ovisi koliko imaš sreće![]()
Može li se PiPO M9 PRO 3G kupiti negdje u Hrvatskoj? Ako tko zna trgovinu, mail ili ...
Pitaj chipoteku jel imaju, jer mislim da su oni cak i ovlasteni za njihov servis.
Imaš na njuškalu oglas - Pipo Max M9Pro-3G crne boje
Inače - već si radio na njemu pa uzimaš ili? Vidim da dosta ljudi odlučuje kupovati manje poznate brandove (barem meni).
---------- Post added at 13:04 ---------- Previous post was at 13:01 ----------
edit: ima u chipoteci ali nije raspoloživ - Tablet PiPO M9 10.1"
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Imaš na njuškalu oglas - Pipo Max M9Pro-3G crne boje
Inače - već si radio na njemu pa uzimaš ili? Vidim da dosta ljudi odlučuje kupovati manje poznate brandove (barem meni ).
Odgovor na citat:
Naravno da ima na njuškalu, ali pod kojim uvjetima. Prvo ti meni uplati, pa ću je tebi poslati. Kad mu uplatiš, niti njega, niti računa, niti mobitela na koji si ga naručio, a naravno niti tableta. Što se toga tiče, vrlo sam oprezan.
Inače ga kupujem zato što je fantastičan odnos cijene i kvalitete, frend mi ima PiPO M9, ali nije PRO. Naravno, Chipoteka je distributer PiPO tableta za RH, oni uređuju i strnicu www.pipo.hr, pa stoga taj tablet (m9 PRO G3) ne možeš niti vidjeti na tim strnicama. Razgovarao sam tamo s njihovim nabavljačem, međutim on strahuje da PiPO M9 PRO nebi imao prođu u Hrvatskoj, jer mu se PiPO M6 PRO fantastično prodaje. Naravno da je to tako, kada je to za sada najbolje što u Hrvatskoj možeš kupiti i stoji oko 1900,00 Kn. Kada usporedite ova dva tableta, vidjet ćete da je razlika velika za svega 200-tinjak kuna, koliko bi ovaj tablet trebao stajati u Chipoteci kada bi ga nabavljali. Vjerovatno će se odlučiti za ovaj tablet, kada prvo prodaju onaj šleper Pipo-a M6 PRO.
Zadnji uredio Djelitelj : 24-02-2014 u 13:12
Što se tiče njuškala - traži dostavu Overseasom uz otkupninu, jer kod njih imaš zaštitu u slučaju da se radi o prevari. Funkcionira na način da prodavač tebi pošalje Overseasom paket s otkupnom cijenom, uređaj ti stiže i zaprimaš paket te provjeravaš ispravnost i plaćaš dostavljaču. Oni još 1-2 dana zadržavaju novac kod sebe u slučaju da dojaviš neispravnost ili nešto treće, ukoliko bude sve uredu Overseas nakon tih nekoliko dana isplaćuje tvoj novac prodavaču na račun.
Imam iskustva jer sam prodao tablet od 2800kn na taj način. Kupac zadovoljan, ja zadovoljan.
Prodajem novi tablet Pipo Max M9Pro-3G crne boje. Pokreće bez problema sve najnovije programe i igre, izuzetno štedljiv i hladan. Na poklon dobijete originalnu kožnu futrolu i foliju za ekran.
Nakon uplate na moj tekući šaljem Tiskom ili HP Expressom na račun kupca. Zamjene ISKLJUČENE.
Ovo su uvjeti koje je napisao prodavatelj Pipo-a. Teško da bi takav pristao nešto slati overseasom ili još bolje, da ima poštene namjere)
Nazoveš - pitaš. Nemaš što izgubiti, jedino on. Ali dobro, razumijem te, ako ne želiš tako nadam se da ćeš ga uskoro negdje uspjeti nabavit.
Bookmarks