Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 98

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    May 2009
    Bodovi
    6.767
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.767, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 36,0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iskreno, mislim da je GMXT na Symbianu cak i nadmasio neke verzije na Nuvi-jima...
    Recimo, na GMXT je moguce isplaniratu cijelu rutu, sa Via tackama, dok na masi Nuvi-ja uopste ne postoji takva opcija.
    Ali nebitno je to.
    Upravo si rekao nesto sto mi je napravilo novu dilemu...
    Naime, ako je software instaliran na sam uredjaj, da li mape mogu biti na SD kartici ili i one moraju biti na memoriji telefona?
    Koliko sam shvatiol iz prethodnih postova - sve mora biti na memoriji telefona...?
    Zadnji uredio NesS : 26-11-2013 u 12:45

GPS Navigator Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    70
    Bodovi
    94.087
    Nivo
    74
    Bodovi: 94.087, Nivo: 74
    Bodovi: 94.087, Nivo: 74
    Ukupna aktivnost: 99,8%
    Ukupna aktivnost: 99,8%
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao NesS Pregledaj post
    Iskreno, mislim da je GMXT na Symbianu cak i nadmasio neke verzije na Nuvi-jima...
    Recimo, na GMXT je moguce isplaniratu cijelu rutu, sa Via tackama, dok na masi Nuvi-ja uopste ne postoji takva opcija.
    Ali nebitno je to.
    Upravo si rekao nesto sto mi je napravilo novu dilemu...
    Naime, ako je software instaliran na sam uredjaj, da li mape mogu biti na SD kartici ili i one moraju biti na memoriji telefona?
    Koliko sam shvatiol iz prethodnih postova - sve mora biti na memoriji telefona...?
    Da ! Mape moraju biti na memoriji telefona u ovoj verziji koja je u Temi . Navodno da se mogu staviti na SD karticu . Software sam prebacio na SD karticu , ali karte nije Android prepoznavao , morao sam napraviti folder Garmin na internoj memoriji i staviti u nju mape . Na većini Android telefona interne memorije je malo , kreće se uglavnom oko 4 ili 8 GB , a za korisnika od toga ostaje nekih 70 % . Moj telefon ima 32 GB memorije , od toga se dijeli 8 GB za potrebe Android OS_a , i taj dio naziva internom memorijom , ostatak zove IntSDMemory , a vanjsku SD nemam . Probleme kod instalacije Garmin StreetPilot radi zbog rezolucije i radi te njegove interne memorije , koju Garmin drži za SD karticu .

Rekao sam prije da vjerovatno postoji i Garmin za Android koji radi na SD kartici , ali onda moraš imati "Rootan" telefon , da bi mu mogao preusmjeriti neke parametre i premještanje na SD karticu .

Nekad sam imao Nokiu 5800XM i na njoj GMXT i nisam imao nikakvih problema , osim što nisam mogao staviti veću kartu na SD karticu od 2 GB , radilo je odlično , bez zamrzavanja i prekidanja .

Android je "nezavršeni" proizvod , kao i njegov "tata" Linux , a proizvođači telefona još zakompliciraju stvar raznim ograničenjima , prilagodbama , brandiranjem ...
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    May 2009
    Bodovi
    6.767
    Nivo
    19
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma sve jasno. Upravo jer Android radi kako radi, bilo mi je malo nelogicno da soft ide na internu, a mape na externu memoriju.
    Na Symbianu to radi tako odvojeno bez problema, ali Android je puno komplikovaniji iako tvrde da je jednostavan.
    Tesko ce se onaj ko nije vican tim stvarima snaci u toj "jednostavnosti"

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 2
    Posljednji post: 04-12-2012, 17:52
  2. GPS modul na 8310 i jos neke stvari
    By dxer in forum BlackBerry RIM
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 07-07-2008, 07:59
  3. Siemens M55 unlock i jos neke stvari na....
    By sezam-picika in forum Siemens X5x
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 19-10-2003, 19:18

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove