Ta tri su i na glavnoj stranici i na linku koji sam dao tako da bi to trebalo bit to.Neznam koje su cijene bile prije ili sad samo znam da im je jako losa bozicna ponuda.Na telefon mi se ne javljaju a e-mail kao i poruku u inbox na facebooku sam im poslao prije dva sata jos nema odgovora.Vidio sam samo da su na facebooku napisali da ce tokom dana sve bit na sluzbenoj web stranici
Sad su na onom linku sto sam dao izbrisali : Pogledajte koje uređaje i dodatne opcije možete kupiti po 50% nižim cijenama, i stavili Pratite naše službene stranice jer ćete uskoro moći kupiti uređaje i ponude po 50% sniženim cijenama
Zadnji uredio dmx81 : 18-11-2013 u 13:42
Ja sam sad nakon svih ovih božićnih akcija samo sretan da sam na bonovima i da su uopće i ponudili dobre tarife za bonove i da tako ostane! Jer ove pretplate postaju JAVNA sramota. Veselim se opet odlasku u njemačku i turskim dućanima sa mnoštvo primamljivih ponuda vrhunskih uređaja!
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Čini li se to meni ili su s dolaskom božićne akcije maknuli popust za mlade na mobilni internet?
jel ja dobro vidim ili za korisnike bonova nema akcije ???
prijašnih godina uvijek su bile neke akcije za nekakve komplete za 999kn i sl.
Dali su nam duple bonove, valjda misle da nam je to dosta...![]()
Znači opet moram nazad na pretplatu pfff
Da si gledo kad sam ja to napisao nebi mogo bijeli i plavi s3 narucit prek neta samo pink. Kontaktiro sam bio tele2 i rekli su mi da su rasprodani i da ocekuju nove kolicine. Nakon par sati su ponovno bijeli i plavi stavili u ponudu i cim to vidio narucio i oso iz T-mobile nakon 16 godina...
Također naručio S3 i idem iz ovog t-lopova zauvijek, ugovor je istekao tako da cu im danas odnijeti iPhone da ga otključaju pa ne se slikaju![]()
Ima nas još :-)
Nakon 10 godina t-mobile odoh u tele2. Uzeo s3 u tarifi 75. Potrošio bodove na memorijsku karticu i usb-ove i zatražio otključavanje htc wildfire koji ide sestri.
600kn evo nije povoljno npr. meni jer ne visim po cijele dane na tv-u, kompu, mobitelu itd, u ovoj državi netko i radi
300kn mi je puno dati za ADSL i max tv bez razgovora telefonskih.
Ma i da visis po cijele dane opet nije povoljno, ja imam njihov max3 paket uvalili starom prosle godine uz tablet pa ti osnovni programi nist nevaljaju da nisam uzo sportski paket nebi ga ni palio, telefon takoder ne koristim a i nije flat kako reklamiraju a na mobu da u danasnje vrijeme imam 256 mb po punoj brzini nisu normalni...
Ma to vas kolega @slavonija zeza... više sarkastično kazao
T-mobile je ove godine pušiona debela! Jedini uspjeh taj simpa duplo zbog free uspostave ali uređaji sramota koja čak i vrijeđa inteligenciju korisnika.
A u susjednoj i prijateljskoj Rumunjskoj za 15 eura mjesečno gigabit flat net, televizija i flat telefon.
R320s-->Qtek S200-->Galaxy S3
A imaš toga i u austriji i njemačkoj. Ja ne kužim koji smo mi k... u toj hebenoj Europi!??
Meni je jeftinije zvati iz hrvatske sa njemačkim brojem u roamingu (a isto tako i iz njemačke) na austrijski broj mobitel za 69 lipa/min nego ovdje sa t-mobile koji je nekih 3 do 4 kn/min!! WTF!![]()
Cijela i jedina poanta je baš ta! Operateri, a pogotovo vip i t-mobile imaju para oliti paretina i nije ih briga! A usto još i korisnici im i dalje svejedno idu na pretplate i pretplate sve to godinama za cijenu malenog osmjeha i zadovoljstva u duši tog dana kada se kući ide s vrećicom u kojoj je novi uređaj!
Englezi za 340 kuna pretplate, a uključuje neograničene pozive, poruke i 1 GB interneta, daju Samsung S4 za 0 kuna!
U Vipnetu se za 350 kuna pretplate (12 x 250 + 12 x 450) i 999 kn dobiva S4.
Dakle, prosječni mjesečni trošak iznosi 390 kn (350 za pretplatu i 40 kn za mobitel), no Vipov pretplatnik u 50 kn skupljoj usluzi dobiva neograničeno pozivanje prema Europskoj Uniji i 3 GB internetskoga prometa.
Vip je, dakle, povoljniji!
Bookmarks