iGO Primo (2.4) ANS Navigator 9.6.29.341779
___
___
___
Radi na više rezolucija bez podešavanja :
800x480, 1024x600, 1280x720, 1280x800, 1920x1080, 1900x1200
Probano na:
SONY Xperia Z1 Compact
HTC One X
HTC Flyer
S3 mini
S4
Instalacija:
Kopirati na SD karticu , pokrenuti *.apk
Instalirana karta HR !
Link:
iGO_ANS_Navigator.rar (application/rar) - 112.0 Mb
Rar Password:
walter66
Dodatak: Novi "Lang" za iGO Primo ANS Navigator
Lang&Voice (application/rar) - 26.1 Mb
...
Zadnji uredio walter66 : 15-02-2014 u 23:48
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Ima li kakvih problema s ovom verzijom? Kako radi s hardware tipkama? Zvuk isto radi kako treba na ICS-u/JB-u?
Nisam primjetio nikakav problem za sada , sve radi kako treba , ako misliš na glas navođenja "Nataša" je ona ista iritantna kao i uvjek !
Probao sam TTS na talijanskom jeziku radi dobro , ipak više volim čuti normalan glas , TTS mi je glas kao iz bačve još od klasičnih navigacija ...
Hardware tipke rade , ali izaći iz programa možeš jedino na "Izlaz" . Sve u svemu , lijepo izgleda , nekako drukčije od prijašnjih verzija ...
Imam HTC One X ( Android inačica 4.2.2. - Sense 5.0 - tvornički update )
Na njemu je radilo bez ikakvih problema , nisam podešavao rezoluciju ...
Na HTC Flyer Tablet PC isto nisam ništa podešavao (sve tvornički) .
Probao sam na S3 mini i S4 , isto sve radi !
Što se tiče toga ICS_a /JB_a !?? (nisam baš previše u tome - ne kužim se , ja to onako korisnički )
Zadnji uredio walter66 : 10-11-2013 u 01:59
Nije loša navigacija, ali meni se osobno više sviđa iGO Primo 2.4 Megris for Android. Novativnija je, ali nešto mi nedostaje u njoj. Jedan dan sam ju imao i zbrisao. Da se razumijemo ona je odlična, ali....
Ni meni se baš ne sviđa , malo je pre žive zelene boje , nije ništa čudno radili su je indijci , a njihovi su ukusi različiti od evropskih .
ANS Navigator Android (India)
Može li pomoć od nekog tko zna? Zanima me da li se trebaju stare karte brisati kod IGO npr. (Croatia........NQ2013.Q1........) je stara karta i kada bi ja htio staviti novu da li bi tu bilo problema? Znači da imam i staru i novu kartu. Ispričavam se unaprijed ako već negdje piše po forumu, ali jednostavno nisam našao. Znam da se ne smiju miješati karte proizvođača i još toga dosta ali mi ovo izgleda da bi i moglo biti ok. Ja sam onaj smouk
Nema razloga imat staru i novu kartu , ako ne želiš mjenjat ostavi staru , želiš li biti u toku "imam najnovije karte" briši Q1 pa stavi Q2 i tako dalje Q3 .
Neznam šta bi ovdje bilo OK, stara + nova , preklapale bi jedna drugu možda bi i radilo ... To ti je isto kao da dvojica piju iz iste čaše istovremeno ...
Mogu se mješati karte od TeleAtlas (TomTom) i TopMap (lokalne) . Ne smije se mješat Navteq s nijednom od ove dvije ...
A to sam si i mislio. Nije problem izbrisati ću ih i još jednom hvala na brzom odgovoru! Zadnjih par dana me uzelo to sa navigacijama pa sam sve moguće isprobao i pomalo testirao. Na karaju sam se odlučio za IGO Primo 9.6.7.281004. Još mu nisam našao nedostatak ili nešto što mi se ne sviđa.
Ja sam malo slabiji i na svom S3 imam igo, navigon i copilot, ali znam ponekad tu i tamo staviti neku navigaciju čisto radi zabave da vidim kakva je i tako to. Ponekad neka ne bude na mobitelu niti duže od 10 minuta. Igo i navigon su zakon do sada po mome koliko sam ih ja koristio i vidio njihove prednosti i mane mislim da im nema im premca
Kod iGO možeš stavljati i nove i stare karte i miješati proizvođače. U izborniku uvijek možeš odabrati kartu koju želiš koristiti. Problemi nastaju jedino kad kreneš preko granice. Onda karte moraju biti usklađene jer inače nastaju problemi sa određivanjem rute.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Pozdrav iz Barcelone.
Instalirao sam iGO Primo ANS Navigator i izgleda da dobro radi. Tocno ne mogu reci jer nemem instalirane mape Europe, pa bih zamolio da mi netko kaze kako i gdje da ih skinem i kako da ih instaliram. Zanima me i spanjolski glas sa imenima ulica. Ako ste vec to objasnjavali, ispricavam se, ja sam trazio i ne mogu nigdje naci.
Evo vamo skini mape http://cafe.mobil.hr/threads/78784-N...3.Q2-Map-of-Eu
Karte su ovdje , ali u Torrent_u :
http://cafe.mobil.hr/threads/78784-N...-Map-of-Europe
Pogledaj kako je instalirana karta (Map_s) od HR , tako stavljaš ostale karte ...
iGO\content/Map
Ovo je primjer što sve sadržava karta Španjolske:
Spain_83_NQ_2013.Q2_130718.fbl
Spain_83_NQ_2013.Q2_130718_(AP).fpa
Spain_83_NQ_2013.Q2_130718_(DA).fda
Spain_83_NQ_2013.Q2_130718_(SP).fsp
***Karte (Map_s) NAVTEQ , nesmiješ kombinirati (mješati) sa Teleatlas(TomTom) ...
Help :
http://cafe.mobil.hr/threads/77370-P...objašnjenjem-...
Klikni ovdje : "Voice" za ESP (radi sigurno)
Klikni ovdje : "Lang" za ESP (Neznam dali je kompletan - možda nije sve prevedeno)
Ovdje je : µTorrent Free
Rijesio sam. Ne trebate se truditi. Hvala
Evo, instalirao sam ovu navigaciju na tablet Acer Iconia B1, prilikom ulaska mi javlja grešku: Eror. User interface resolution (1024x527) is not suported or compatible skin can not be found. Exiting application.
Ima neko ideju kako to riješiti?
Instalirao na Sony Z i kaze mi da nije ubacena iGO SD kartica!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Nisam napravio zaseban iGo folder, tu je problem, sad mi sinulo!
Iiiiiiii kaže nepodržana rezolucija......da li u sys.txt da mijenjam ili?
Zadnji uredio Sator : 25-12-2013 u 22:26
Na SII radi ko san, a na Z nece ni krenuti. Stalno ispisuje gresku da ne moze 1080x1071 (a to nije reza Z)!
Pokusao sam na S4, Android 4.3 nece
please help?
Trebalo bi radit ! Uglavnom radi kod drugih na S4
Ako neće probaj ovo !
http://cafe.mobil.hr/threads/78860-i...is-for-Android
Probleme s rezolucijom za Megris iGO , rješavaš s ovim sys.txt
Link za sys.txt koji funkcionira na S4 http://pc.cd/PBp
Radi sada izgleda je bio problem u sys, tj on je sigurno
Mozes li mi reci ili neko ko zna kako da podesim da bude fullscreen, nesto sam gledao taj sys mijenjao gledao po google i yt ali nece :S
Uvijek ima "Status Bar" na vrhu i one tri točkice pri dnu , barem je tako kod mene !
Kako to izbjeći neznam , nije me zanimalo , imam dovoljno velik ekran na "mobu" .
To mi odgovara , vidim količinu baterije , sat i ostalo !
Ja imam HTC One X
Pozz, ja.sam instalirao na svoj galaxy Y i kada pokrenem izbaci mi nešto za rezoluciju 300x240 ako imaš neki sys fajl za ovo pošalji mi ili mi reci kako da resim problem
Bookmarks