ističe mi pretplata i sve mislim da ću lagano na bonbon....ko zna,možda nas još iznenade iako sumnjam...
Izgleda da mobilni operateri stvarno misle da su ljudi ovce.
Umjesto da ljude vežu ugovorom na dvije godine uz solidan mobitel,oni pumpaju cijene
kao da ljudi to moraju uzeti.
Svake godine je sve lošija ponuda i ne vidi se kraja.
Zato sam i otišao sa T-mobile pretplate nakon 6 godina plaćanja iste.
ističe mi pretplata i sve mislim da ću lagano na bonbon....ko zna,možda nas još iznenade iako sumnjam...
Zato ja sve mobitele kupujem vani (imam tatu u Americi) po jeftinijoj cijeni a ovdje kod nas hoćeš kupiti bolji malo mobitel oderu ti kožu.
Ove cijene iPhona novih su totalno nerealne po meni, meni je stari uzeo pretplatu u Americi (sebi je uzeo pretplatu a meni mobitel) i plaća mjesečno $200 što to njemu i odgovara a meni super jer dobijem 5S. Ne znam ja iPhone koristim jos od 2G jer su mi iPhone i Samsung najbolji po meni
Naravno Nokia E51 mi je hit bas sam je izgubio pa ako netko zna da je netko prodaje ili je negdje mogu kupiti (mada je vise nema u dućanima) neka javi
Kakva je to astronomska pretplata koja stoji 1100 kn u dolarima?
neograniceno pozivi, poruke, internet, sms itd... + svaki mjesec darove djele neke kolko znam. Sad neznam meni i tebi ovdje je 100 dolara full puno njemu 100 dolara tamo nije puno to je kao nama 100kn, nazalost je tako.
Zato i šalje mi svako malo $$$
Imao sam pretplatu na firmu "Flex Team" , ali sam je prebacio na privatno te su me stavili u "Extra Obitelj+ L" , pretplata je ista kao i prije 300 kuna
s ostalim pogodnostima koje su u to ulazile (neograničen podatkovni promet , besplatni razgovori u T-Mobile , bez uspostave poziva , SMS_anje ... ) .
Ovih dana mi to ističe i sad bih napravio produljenje ugovora na 24 mjeseca u tarifi "Plan za obitelj XL" koja je opet 300 kuna mjesečno ( 3 u obitelji ) .
Sad neznam dali napraviti to produženje odmah ili počekati neku bolju priliku . Telefone imam dobre tako da mi se ne žuri , a i ne želim previše potrošiti
jednokratno , recimo za iPhone ili neki od boljih Samsunga ili HTC_a . Možda bi dobro uzeti jedan od onih "plastičnih" iPhone u bojama oni se dobro
prodaju na "Njuški" ... Mobilni internet vrlo malo koristim (nikako) , uglavnom sam na Wirelessu , a danas ga već imaš kod kuće i u svakom kafiću ...
Razmišljam o prijelazku na nekog drugog operatora , ali ovih 300 kuna za Obitelj je u redu , tako da neznam što napraviti !?
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
postojeće promocije ističu u nedjelju navečer (prekostutra).
da sam na tvom mjesetu pričekao bih ponedjeljak da objave božićnu akciju, koju ....
tele2 predstavlja za točno 19 minuta
Tele2 je ponudio Galaxy S3 + 135kn revoluciju za 199kn mjesečno. Sasvim ok akcija po meni. Bas me zanima sto HT sprema, nemam velika ocekivanja. Ugovor mi istice 05.01., ako ne ponude nista pametno raskidam pretplatu i prebacujem broj nazad na tele2 (s kojim nisam bio prezadovoljan tokom 4 godine sto sam ih koristio, ali sto je tu je).
Budući su u zadnje vrijeme siromašni s ponudama uređaja povoljno ovo još od tele2 je skroz zadovoljavajuće. Snizili su eto više uređaja a za 99 kn tarife sasvim neloši smartphoneovi su u ponudi. Sada očekujem od t-mobile puno bolji odgovor na ovo!
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Pa 499 kn za S3 nije puno u tarifi od 204 kn.
Vidi samo t-mobile gdje se S4 mini nudi za 1500 kn u tarifi od 230 kn
Pa s obzirom kakve su cijene zadnje vrijeme ovo za S3 jest neki blagi popust kod tele2.
Ali gledajući matematički uređaj se pretplati jer na dvije godine 24mj*154 kn (204 - 50 kn bona koji se ne računa) + 499 kn mob je cijena 4195 kn
U njemačkoj u dućanima cijena slobodnog uređaja samsung S3 je 319 eura (koja će još pasti na 299) oliti 2415 kn.
http://www.saturn.de/mcs/product/SAM...html?langId=-3
I kod Nas u extreme digital shop je 2499 kn akcija!
Ovo za S4 Mini T-mobile ne želim niti komentirat sramotu! S4 Mini je 305 eura.
U Nas definitivno ima velikog prostora za snižavanje cijena u pretplatničkim tarifama! Koji smisao skuplje platiti mobitel koji je uglavnom zaključan i nema prednosti ranijih službenih nadogradnji itd...
Zadnji uredio maher22 : 17-11-2013 u 13:25
2415kn+ 24mjeseca bonovi(70kn) =4095 ja bi rađe pretplatu
S time da ta kombinacija 499 kn odmah + 204 kn/mj. nije najpovoljnija (ako ti stvarno ne treba Revolucija). Uz Tarifu 75 imaš S3 za 599 kn odmah + 144 kn/mj.
Svak što više voli! Pretplata ti je 4195 kn uređaj + 1200 kn (oliti 204*24 + 499) još = 5395 kn!
2415 uređaj + 50 kn simpa prejaka 24 mj. = 3615 kn.
Zaključak: 1780 kn bačeno bezveze uz potpisivanje ugovora!
Jedino tarifa 75 nešto povoljnije ispadne uređaj ali ovdje se stavila usporedba tarife 135 sa simpa prejaka 50 što je identično za višeminutnu komunikaciju i sms-iranje!
Zadnji uredio maher22 : 17-11-2013 u 15:36
Pa ovisi kako ko... ja ne razgovaram toliko. A opet simpa prejaka daje akciju sada duplo bon koji je za te uspostave. Iskoristi se to i u 3 mjeseca nadoplati po 200 kn i imaš 600 kn na računu za cijelu godinu paket prejake a oni ti dadu 600 kn još bonus na račun i to ti se koristi za uspostavu. A drugi Božić vjerujem opet bude tako itd...
Tako da ja sada ne trošim uspostavu s glavnog računa. A tih 50 kn bonusa po mjesecu su oko 172 uspostave što je većini dovoljno. Naravno, oni koji zovu svako malo "Što se radi?, "Što si ručao/la?"...itd za njih se ne isplate bonovi. Ja za takve upite koristim whatsapp i sms koji su neograničeni.
Zadnji uredio maher22 : 17-11-2013 u 17:12
T-mobile bozicna 50% popusta na ona tri uredaja sa stranice i 50% popusta na opcije 4g, multimedia paket, deezer, maxtv to go i oryx pomoc na cesti...
Na ovom linku maloprije su stavili http://www.otvoripoklon.com.hr/
Ako je samo to onda je bezveze. Rješavaju se otpada valjda što im u njemačkoj ostalo!
Nemoguce je dobit agenta na telefon..Tko zna mozd jos nest ubace al to je sigurno to kad su stavili na one stranice a i svi se kopiraju Vip dao tri modela mobitela, Tele2 isto 3, sad i T-mobile 3. Vec sam pozalio sto sam cekao njihovu bozicnu sad vidim da tele2 rasprodo s3 ostao jos samo u pink boji.
Bookmarks