Da li je baš Vip centar ili njihov partner/franšiza? Jer ja sam u Sl. Brodu u centru mogao bez problema promjeniti u micro, za 1kn.
Ovako, neki dan sam kupio mobitel koji ima micro sim kao I vecina novijih I morao sam obicni promijenit. Dodjem u vip centar da mi je zamijene jer je zamijena 0, 93kn te me doceka iznenadjenje. Kaze mi prodavacica kao vise nema zamjene neko za 50kn mozete samo sa adapterom kupit u paketu. Znaci trebao ili ne trebao taj adapter mora se kupit. Kupio sam jer nisam imao izbora, ali zato kad sam dosao doma korisnicka sluzba je dobila lijepi email. Rekli su mi da kao sacekam da nadlezna tijela to rijese ali cu to ubrzat jer ne zelim cekat sad mjesecima za to. Da li se nekome od vama nesto slicno desilo da su vam morali novce mozda vracat ili nesto, nekakav poklon dobili od njih?? Posto me to naravno uzasno iznerviralo, jer je problem na webu to stavit da naplacuju, a svi to rade free ocekujem neku ispriku...pa me zanima ako se vama to desavalo sta ste trazili??
Da li je baš Vip centar ili njihov partner/franšiza? Jer ja sam u Sl. Brodu u centru mogao bez problema promjeniti u micro, za 1kn.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Meni su u vip centru u Zagrebu na Velesajmu promjenili bez ikakve naknade.
Meni isto bez naplate Vip i to nekoliko puta jer sam u kratkom vremenu mijenjao telefone kao čarape i pri tome svaki je imao drugačiju veličinu SIM kartice. Trebao sam samo dati osobnu i to je to. Imaš pretplatu ili prepad? Možda je u tome caka?
Ne ne bas je VIP Centar u Rijeckom ZTC-u. Znam da je i moj stari isto bez problema za 1kn samo sa osobnom u 10min to rijesio, a meni ova rekla da to vise se ne moze da treba i adapter kupit u paketu i bla bla i naplatila 50. NA pretplati sam na ugovoru od 2god i imam jos pola godine do kraja ugovora...
Ako kome treba adapter ima ja jedan viška.. Dajem ga za coffe s mljekom ili ako treba slat poštom onda može sindikalno recesijski bon od 10kn za BonBon 097...
a zast jednostavno ne odete kod lokalnog unlock mastera koji ima masinicu za rezanje za micro i nano simove-stavi vasu mini unutra jedan klik...i evo zeljene kartice.....koliko kosta-nista-fala dovidjenja.....
ili imate tutorial na netu...ja sam vec desetak njih izrezao pomocu sablone i skalpela i sve sljakaju bez problema....
davat 50 kn za to je malo previse
tj vip bi besplatno to trebao davati na licu mjesta....
hoces da se sluzim tvojom mrezom i budem ti korisnik---e pa omoguci mi onda uslugu i to je to
Sent from my Nokia 6310i using Tapatalk
meni su naplatili 20 kn i nešto lipa u njihovom centru iako je bila greška do njih ...
Bookmarks