Usluga ti ne radi. Jučer slano na 099 u 23:00 do sada nije stiglo 07:25
Šaljite besplatne SMS poruke na internetu bez registracije. Sve što je potrebno je upisati broj i poruku! Poruke se mogu slati na sve mobilne mreže u Republici Hrvatskoj. Bez obzira gdje se nalazite, uvijek ćete imati pristup našim besplatnim SMS uslugama bez ograničenja.
www.smsaj.com.hr
Bez reklama !!!
Usluga ti ne radi. Jučer slano na 099 u 23:00 do sada nije stiglo 07:25
HC4L
Bilo je preko 12k konekcija u min u cloud tako da radimo na otklanjanju poteškoća
Mislim da bi vam bila dobra ideja staviti neku provjeru prije slanja, nešto kao captcha. Tj ne da mislim nego obavezno.
U 16:05 sam poslao sam sebi poruku i još nije došla. Dakle?
nakraju smo skuzili da smo zbog toga i imali problema jer se spajalo preko 12k konekcija u cloud jednom je doslo i 117k konkecija u min se spojilo na cloud (sve botovi)
Trenutno smo onemogućili servis dok ne riješimo problemcic (sutra ujutro najvjerovatnije je sve rijeseno)
Sve poruke su na cekanju i kada ponovno pustimo servis online poruke ce svima doci
Evo cure/dečki riješili smo sve bugove koji su postojali i servis smsaj.com.hr radi kao sat
www.smsaj.com.hr
Uživajte !!!
Da ,radi i poruke dolaze !
![]()
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Čak i dva puta ista![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Što jes', jes'!
Radi!
je, stigle jučer poruka, sa zakašnjenjem![]()
HC4L
Sve poruke koje su poslane kada sustav jos nije bio spojen smo morali procesuirati
Evo i objava sa službene Facebook stranice od jučer:
Poštovani korisnici
upravo smo oslobodili SMS server za javnost... Iako je stranica puštena u promet prije 10etak dana stranica je bila dostupna za testiranje samo za nekolicinu kako bi otklonili sve bugove.
Prije oko 24h SMS baza je spojena sa webom i Vi naši korisnici pokušali ste u tom periodu poslati stotinjak SMSova. Sada nadam se da nemate ništa protiv mi čemo te SMSove procesirat
Uživajte SMSajući for FREE prema svim mrežama u Hrvatskoj
Zadnji uredio Zyex : 17-11-2013 u 12:33
Sustav smo nadogradili a uskoro izlaze i android i iOS aplikacije. Možete nas pratit na našoj službenoj facebook stranici https://www.facebook.com/smsaj.com.hr
web stranica je prilagodena mobilnim uređajima SMSaj.com.hr besplatno slanje SMS poruka
Hvala na trudu
Zašto piše da je poruka poslana s nepoznatoga broja telefona? A uredno je napisan pošiljateljev broj!
Kroz par dana svi registrirani korisnici će moci odgovarati na poslane sms poruke direktno na vas telefonski broj koji će biti prikazan.
Par dana predstavlja dva dana, stoga ne će biti problem pričekati tih 48 sati.
Hoće li android aplikacija biti povezana sa aplikacijom za poruke na mobitelu u vidu da se poruke poslane i primljene od određene osobe vide u osnovnoj aplikaciji za poruke?
Da ali samo za registrirane korisnike (registracija besplatna uskoro) sve kontakte koje imaš u mobitelu aplikacija će te pitati da ih želiš uvesti. Moći će svi registrirani korisnici vidjeti kada je poruka poslana.
Naravno neću sada sve otkrivati neka bude iznenađenje ostalo a ima dosta toga što će se uvesti.
Odlično! Kad to možemo očekivati? Sad sam malo nestrpljiv
Android aplikacaju cemo izbaciti kroz (necu reci tocno jer još web dovršavamo) ali naša procjena je kroz min 5-6 dana. Aplikacija za iOS ce pričekati malo i neće izači kada i android app.
Cijeli web će biti gotov ili danas navečer ili sutra navečer to će mo još vidjeti. Naravno biti ćete obavijesteni preko naše službene Facebook stranice www.facebook.com/smsaj.com.hr i preko naseg službenog bloga koji će se nalaziti uskoro na web stranici.
Ovim putem bi zahvalio svima na velikoj podršci i pozitivnim kritikama koje nam šalju i neki članovi s ovog foruma![]()
p.s. svi koji su zainteresirani testirati android app neka mi se jave na pm pa cu im prosljediti app kroz dan-dva a službeno je mogu svi skinuti kroz kao sto sam rekao 5-6 dana max 7.
Uskoro stiže Božić a mi vam spremamo jedno veliko iznenađenje.
Pratite nas na našoj Facebook stranici i dalje i uživajte SMSajući FOR FREE.
www.smsaj.com.hr
Naravno da je obavijest će biti i na našoj službenoj straniciKoristimo sve kanale kako bi smo korisnicima pomogli da što jednostavnije dođu do informacije i da što jednostavnije koriste SMS servis bez suvišnih xy opcija i napasnih reklama.
A da prvo sve sredite pa da onda ide za široki krug. Znam da treba testirati, ali onda to treba napomenuti. Staviti svima na raspolaganje bez napomene da se radi o testiranju i usput otklanjati greške nije baš mudro.
Normalna reakcija onog tko primi poruku je da odgovara na broj s kojeg je poruka došla. Gdje će završiti odgovor na poruku sa smsaj.com!?
Tko to zna. Trebalo bi staviti automatski odgovor da na taj broj nije moguće poslati poruku jer je ista poslana sa servisa smsaj.com...bla, bla...
Umjesto teksta na kraju poruke, trebalo bi staviti na početak poruke: "Poslano sa smsaj.com.hr", a registriranim korisnicima maknuti tu poruku.
Poruku poslana na broj koji se prikazuje u primljenoj poruci sa smsaj.com dobiva se obavijest da je ista poslana kao na bilo koji broj. trebalo bi zablokirati slanje na taj broj sa weba.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks