Kokosari te hoce ozeniti za 200 eura
Dragi prijatelji, ja Vas ovom porukom molim za pomoć, savjet ili iskustvo, ako ste doživjeli nešto ovako! Radi se o gospodinu B.M.D koji tvrdi da je pravni zastupnik pokojnog J.T koji ima moje prezimo. Taj pokojni J.T iza sebe nema porodicu ali je navodno bio veoma imućan i to se bogatstvo mora dodijeliti nekon, a pošto ja imam isto prezime kao on kontaktirao me njegov pravni zastupnik koji mi želi prebaciti sav taj novac na bankovni račun. Gospodin mi je čak poslao neke fotografije i također smrtni list pokojnog kao i kopiju svoje putovnice. Na svoj e-mail sam dobila poruku od banke United Togo Bank koji zahtevaju od mene da im pošaljem kopiju putovnice i smrtni list pokojnog gospodina da bi me navodno proglasili njegovom nećakinjom i da bi onda prebacili sav taj novac na moj račun. Uz poštarinu traže da im pošaljem 200 eura... Sve izgleda jako uvjerljivo i autentično, no zabrinjava me to što nigde na Googlu nisam našla nešto o pokojnom a tvrde da je bio čovjek od važnosti.
Kokosari te hoce ozeniti za 200 eura
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Reci im da oduzmu 200€ od te sume i neka ti uplate![]()
Klasična internet prevara
Ma bjež od toga... mutaljina se izmišlja svaki dan nova! Sve što traže neku uplatu da bi se proces odobrio zaboravi! Pogotovo ko što @doda veli... nek oduzmu od sume nasljedstva kad već prebacuju! Koja glupostNe nasjedaj.
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Reci ti odvjetniku da ćeš mu, nakon što ti pripadne nasljedstvo, poslati 1000 EUR ako on uplati tih 200 EUR. I neka on sastavi dokument u kojemu ćeš kod javnoga bilježnika potvrditi spomenutu namjeru!
možeš poslati i meni 200 eura ak te svrbe.
Pitaj jer bolje je biti glup pet minuta, nego cijeli život.
Ja sam dobio nedavno sms gdje su me oavijestili da sam dobio 2 milijuna $ na Kineskom lotulol nit igram loto niti nilo kakve igre na sreću hehehe
Misliš koliko bi tek izgubio, pa nek svaki dan dajem po (neznam koliko je loto) karikiram sada 10kn svaki dan 1 godinu to je 3650kn
zaboravi na to. obična prevara....
Bookmarks