kako se instalira, neke upute, tutorijal? Hvala!
Skineš ovaj apk koji zatim prebaciš na uređaj ili na karticu ,onda pokreneš telefon i nađeš di si prebacio apk i pokreneš instalaciju i slijediš upute
Upute i opis imaš ovdje :
Važi i za ovu noviju verziju Navigon 4.9.2 by mirkeclj
http://cafe.mobil.hr/threads/78560-N...id-(samo-*.apk)
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Da li ima gdje i dodaci za ovu navig? 3d pejzaži, zgrade...??
Postoji , ali u ovoj verziji se mora nadogradit ! (jedino ako se kupi)
Pokušaj ovdje :
http://cafe.mobil.hr/threads/78543-N...D-Phoneme-Maps
Dali radi na Android telefonima nisam probao , inače sama Aplikacija neda dodavanje karata bez Google Play .
Kako se moze uci u settings Usersetings na android navigonu. Mogu li se povecati ikone POI, nazivi ulica, ogranicenje brzine jer mi je na asus tablet-u vrlo sitno......reza 1280x800.
Hvala
Teško da ćeš povećati ikone i nazive ulica , jer se Navigon prilagodi prema rezoluciji uređaja , a Tvoj uređaj ima rezoluciju ko' neki bolji televizor !
Možeš pokušati u Usersetings , ali kod prvog izlaska iz aplikacije i novog učitavanja , "pametni" će Navigon vratit postavke koje su bile promjenjene .
Možda bi pomoglo da se u "općim" postavkama uređaja , povećaju fontovi s normalno na srednje ili veliko !?
Hvala walter66 na brzom i jasnom odgovoru. Jos sa jedno pitanje, ubacio sam terrain 3d nfs i GTA SITY 3d, ali navigon ne prepoznaje. Dali panorama view moze se negdje skinuti ili se mora kupiti.
Hvala jos jednom,
Ja sam to ručno ubacio (panorama view) , sve što je nedostajalo , ali nisam siguran dali radi , to se jedino u vožnji može probati . Ubačeni Terain 3D izgleda da radi !?
Imam dobru klasičnu navigaciju na kojoj mi Navigon radi u svim opcijama , vrlo dobro . Za mobitel nemam nosača , a i nezgodan je za gledanje u vožnji, bez obzira na njegovu 4.7 " veličinu ...
Ima li negdje link za famoznu panoramu view 3d.
http://cafe.mobil.hr/forums/321-Navi...name&order=asc
*** Možeš skinuti cijeli paket karata i NFS datoteka (Torrent)
Hvala walter, ali to sam ubacio ali ne funkcionise. Hvala necu Vas vise zamarati.
Pozdrav,
Nadam se da si zapazio opasku da radi jedino u vožnji.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ljudi bok! Imam instaliran navigon 4,9,2. za sada mi se čini da super radi, zanima me dali u ovoj navigaciji radi funkcija "radarska kontrola" u našoj zemlji i na koji način se može podesiti ako radi. Hvala pozdrav.
Da imaš ovu opciju i radi "radarska kontrola" ...
.../općenito/OPĆENITO/Radarska kontrola/...
Odredite da li želite biti upozorenina
radarske kontrole.
Pozor! Aktivacija ove značajke
proizvoda u nekim zemljama može
podlijegati pravnim ograničenjima.
Radarska kontrola (uključena kvačica)
Zadnji uredio walter66 : 06-11-2013 u 20:04
hvala puno, još samo da pitam koje točno uređaje prepoznaje i na kojoj udaljenosti?
Ne prepoznaje uređaje , ako neko prije toga nije upisao kordinate samih pokretnih ili fiksnih kamera "SpeedCam" .
Ne radi to baš onako kako mi zamišljamo ... Ni jedna Navigacija nema radar detektor , to je zakonom zabranjeno .
Podaci za "Camere" , dostavljaju sami korisnici , a ovi kasnije to ubacuju u navigacijski sistem . Nekad smo imali
radar detektor prije nekoliko godina , pa 10_tak i 20_tak godina je godina odonda prošlo , koristili smo ih dok su
bili stari sistemi cestovnih policijskih radara , sad je sve to sofisticirano laserski ili ko' zna koji još sistem "drotovi"
koriste . Nije ni Policajac više Milicijac .
da, nema druge nego maknut nogu s gasa i po propisu, hvala još jednom, pozdrav.
Bookmarks