To za prijelaz na XS - jel moguće još uvijek. Ja sam na total+S za mlade, jel mogu se spustiti niže pa da platim manje penala pri raskidu? Na +S su valjda 30kn puta broj mjeseci... Mislio sam da su ukinuli te stare tarife i da ne može više...
Znam da su negdje bili 5kn, pa sam mislio da je to..ok. Hvala!
Molim Vas za pomoc.
Imao sam broj na Extra Totalu+ XXL kupljen je galaxy note 2 uz njega, platio sam 6 računa te sam ga htio prebaciti u Plan za obitelj L kao člana što bi bilo moguće. Napisao sam mail, prilozio osobnu i oib, ali su mi dali negativu, sto da radim?
Hvala unaprijed.
Zanimljivo...služe se trikovima, valjda. Jer ja sam na istu tarifu kupio galaxy S3, i bez problema prebacio kao člana, ali u Extra Obitelj + L
Ja imam drugi problem, a to je da mi sad nakon isteka 6 mjeseci obitelj+ L tarife, nude prijelaz samo u Plan za obitelj XXL i Plan
za obitelj XL
R320s-->Qtek S200-->Galaxy S3
U odgovoru pise da za sklapanje obiteljske tarife moram ici u t-centar, danas odem u t-centar i tamo mi tvrdi da mu sustav (web-poss) ne dozvoljava takvu promjenu, te da on ne može raditi ručni zahtjev. Sto da radim?
1. Isprintajte si: "Specifikaciju Plan za obitelj tarifnih modela"
Vidi:
https://www.hrvatskitelekom.hr/Resou...d=2236&rType=2
2. Pocrtajte ovo:
"Članak 11. Pretplatnici koji koriste tarifne modele EXTRA total S/M/L/XL/XXL, te EXTRA total+ S/M/L/XL/XXL, Extra Obitelj+M,L,XL i XXL tarifne modele imati će mogućnost ulaska u Plan za obitelj kao članovi istih, nakon 6 plaćenih računa"
3. Tako naoružani uputite se do t-centra.
4. Prvo ima kažite: odradite zatraženo putem web posa.
5. Ako neće putem web posa, kažite: odradite to putem rucnog zahtjeva i pošaljite keis
6. Ako ni tada neće - zatražite da vam isprintaj ručni zahtjev. Ispunite ga i zatražite da ga faksiraju te zatražite osobne podatke osobe koja vam to nije htjela ispuniti da prijavite državnom inspektoratu, njegovom nadredjenom i odjelu za ljudske resursa koje se brine za regrutacuju novih i davanje otkaza postojećim radnicima
7. Na koncu. Napisi prigovor i pošalji ga meilom. Od toga da web pos nije uskladjen s specifikacijom pa sve ostalo
Da, ja to nisam nikad radio i savjetujem ti da ubacis u obitelj XL s dva postojeća člana. Jednog člana izbaci van, a onda smanji na L
Tome je tako, vjerojatno, jer u Extra L imaš 3 člana a Plan L ih dozvoljava samo dva.
Nego, zašto ne bi uzeo novi mob i novi Plan XL. Putem retentiona ugovor na 24 mj, 12 mj placas 225 kn/mj?
Zadnji uredio ispravljach : 14-08-2013 u 20:33
Molim pomoć, ovako nekako je išao dosadašnji tijek događaja:
07.2012. – Prebacujem prvi broj iz Tele2 na T-mobile. Kupio SGS advance - Extra total XL+ (OTPO 24 mj. sa -50% 24 mj.)
02.2013. – Prebacujem drugi Tele2 broj i postavljam ga za nositelja obitelji +L (OTPO 24 mj. sa -50% 12 mj.). Kupljen Sony Xperia Tipo. Prvi broj postaje član obitelji.
Kako mi se Samsung razbio zanima me koja bi mi bila najpovoljnija opcija za kupnju drugog mobitela?
Isplati li se neka vrsta rotacije nositelja i člana ili ubacivanje novog broja ili što već ili je možda najbolje ići na njuškalo za pronaći drugi mobitel?
uzmes 3. broj na plan za obitelj xl (300kn)i ova 2 postavis za clanove![]()
ja čekam več 5 dana poziv iz T-coma , da mi odobre popust na tarifu,tj promociju.. prelaz s bonova na pretplatu..
jel se mogu čemu nadat,bar obećanom povratnom pozivu? kolko im treba,25 dana?
Jbg, nisam znao da su se i njega sjetili poskupit.
---------- Post added at 12:44 ---------- Previous post was at 12:40 ----------
Gledam sad cijene, stvarno neznam sta ima pametno cak i za xl tarifu koja nije bas ni jeftina...
Možda je ovo samo proziran način da ubrzo udru nekakvu božićnu akciju u kojoj će smanjiti cijene uređaje na razinu koja je već bila prije ovog poskupljenja. Bagra.
Bozicne akcije nece biti![]()
otkud ti info?
od insidera![]()
Ja na kraju uzeo Huawei y300 i tablet za 198kn
R320s-->Qtek S200-->Galaxy S3
Mi netko može reći nešto više prije nego se uputim u tcentar da njih pitam. Naime potpisao sam ugovor sredinom 1. Mjeseca ove godine i dobio popust 12 mjeseci 50%. No danas sam dobio poruku, kako mi je ovo zadnji mjesec sa popustom od 50% te da od sljedeceg mjeseca placam puni iznos. Mislim jel ne bi trebalo do prvog mjeseca onda biti? Rado se o Extra total tarifi.
HTC Desire --> iPhone 4s --> HTC OneX --> SGSNII --> iPhone 5 --> SGSS4 --> HTC One --> iPhone 5s/Note3-->Nexus5--> M8
meni se dogodilo da mi je HT dva puta zaboravio staviti popust koji su mi dodjelili prilikom sklapanja ugovora, a jednom su mi ga ukinuli prije isteka.
u svakom slučaju se žalio i žalbom istjerao pravdu, odnosno dobio natrag ono što mi je pripadalo.
ni meni nisu dali popusta, bilo mi je na trajnom nalogu pa sam skuzio tek nakon 3mj, sve mi se cini da greska nije slucajna
Bookmarks