Nećeš naći samo Irsku. Mape obično idu u kompletu. Imaš iGO-Navteq-2012.Q4-EUROPE i Irsku u sklopu nje.
Kopiraš sve što se odnosi na državu koju želiš, odnosno ako želiš imati rutu odavde do Irske trebaš i sve države između.
Pozdrav svima,,, naime za koji dan putujem u Irsku pa bih htjela da ubacim kartu Irske koju nisam dobila na IGO primo 9.6.7.235654
može li netko da mi samo tu mapu nađe,,ja nisam nigdje našla !
I nju samo kopiram u folder mape ? treba li jos sto ?
PS mobitel koji koristim je Sony Xperia S
Hvala lijepa !![]()
Nećeš naći samo Irsku. Mape obično idu u kompletu. Imaš iGO-Navteq-2012.Q4-EUROPE i Irsku u sklopu nje.
Kopiraš sve što se odnosi na državu koju želiš, odnosno ako želiš imati rutu odavde do Irske trebaš i sve države između.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
A ako kopiram te sve karte i mape,,,mogu li što poremetiti na sadašnjoj navigaciji ? jer me ova idealno sluša !!! Pola europe sam preputovala s njom !
PS ima li kakve veze Q3 i ove Q4 sto cu postaviti ? kakva je razlika?
@ MirelaB
Trebaš li samo Irsku imaš ovdje :
Irska
*** Kopirati u folder "Content" u foldere kako je poredano !
Rar Password:
walter66
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Neznam koje mape imaš sada instalirane , ali ovo je nova mapa ! (2013.Q1 8.3NTQ EU) !
Samo dodaš na one koje imaš , trebalo bi radit ...
Ako nemaš folder "Building" , napravi ga u ..iGO\Content\Building\Ireland_NQ_2013.Q1_130612.3 dc
dobit ćeš Navigaciju i prikaz znamenitosti, zgrada u 3D (modu) .
Edit:
Mape (karte) ne ovise o vrsti telefona ili njegovoj rezoluciji , prilagodbu "radi" sama iGO aplikacija ...
Zadnji uredio walter66 : 25-09-2013 u 20:43
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
ODLIČNO WALTER66.,,, evo prebacila sam sve kako si mi rekao,,,i sve za sada djeluje da radi !!! Jupiii
imam mape,,,i gradive a nadam se da ce i gore da mi prikazuje sve u 3D i da ce POI da rade,,,
idem gore da zivim,,,pa ce mi trebati da se krecem po Dublinu i Irskoj
THANKS a LOT
Bookmarks