kad dobiješ mob dobit ćeš i ugovor.
tada ćeš saznati jesu li ti stvarno prodali za 698 kn u L tarifi.
tada javi
Agenti imaju vece ovlasti od operatera u T centrima, sve zavisi koji status kao korisnik imas kod njih, pa prema tome ovisi i sto ce ti ponuditi
RoBee
kad dobiješ mob dobit ćeš i ugovor.
tada ćeš saznati jesu li ti stvarno prodali za 698 kn u L tarifi.
tada javi
A imaju ovlasti ali ni to mi nije pomoglo da mi srede xperiu L bar pošteno za đabe ili xperia Z za kojih stotinjak kuna što sam tražio. 10 godina sam bio pretplatnik, u početku nerijetko računi oko 500-600 kn, zadnjih godina sve 150-250. Kad sam vidio da ništa ne popuštaju, prešao sam na simpa i sad držim limit po 60 kn mjesečno i puno sam mirniji.
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Imam extra obitelj +L na kojoj nositelj ima još 5 mjeseci ugovora, a planiram uzeti na drugi broj plan za obitelj xxl. Mogu li i kako najbezbolnije prebaciti brojeve iz obitelji +L u ovu drugu obitelj? Molim pomoć ako netko zna.
Ugovorio sam uređaj 3.9. da mi pošalju i još ga nema. Koliko im je rok dostave. U službi za korisnike vele prvo pet dana pa dva-tri tjedna.
Javljam se s malo drugačijim zahtjevom za pomoći - naime pravim novi ugovor za mobilni internet na 2 godine te uzimam tarifu
Mene zanima što je uz tu tarifu moguće uzeti povoljno do max. 300-400kn (ulaze li mobilni uređaji u tu ponudu) te ukoliko ne - kakvo je stanje sa stickovima (konkretno onaj LTE Alcatel One Touch L100) i može li se otključati.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Nda, netko je vjerojatno dobio po nosu što je to odobrio pa se nalog usput zagubio.
Isprintaj dokument sa https://www.hrvatskitelekom.hr/Resou...Id=791&rType=2 i reci im da obrate pažnju na točku 9
R320s-->Qtek S200-->Galaxy S3
Također klinkuo naruči novi mob.na web shopu i novi ugovor, stari nositelj (još 13 mjeseci ugovora) i član (još 15mjeseci ugovora) bi trebali biti članovi plan tarife za obitelj i kažu NE, to nije moguće, nositelj može postati član nove obitelji tek kada istekne ugovorna obveza.
Svaki ugovor kad produžujem je nočna mora i napravim barem 200km (15km do najbližeg centra u jednom smjeru) i 50 poziva prema szk, a živce i vrijeme da neračunam! U SZK kažu može, u t centru kažu može i sad idem odradit to preko neta i zovu me i kažu ne, nemože to tako. Pa tko tu koga i tko tu radi kod njih, čitam im pravilnik i naglašavam točku 9, ali ne, nije moguće!!! Sustav to jednostavno kao ne dopušta, kaže čovjek da je probo to isklikati i "naručiti" ali "nije moguće".
Kompjuterski sustav im nije usklađen sa specifikacijama, a znanje djelatnika HT-a o tim specifikacijama je ograničeno koliko kompjuter bez softwarea. Zato, moja preporuka, koristite se instrumentom pisanog prigovora (meilom kojeg cete vi poslati i faxom putem t-centra) i tako će problem biti rješen - mana ovog postupka: moze trajati i do 2 mjeseca, pa i vise, dok se ne postigne cilj.
Da sam ja na mjestu vwgolfa3:
1. U t-centru formirao bi novu obitelj XL s novim brojem koji bi izabrao u t-centru te zatražio učlanjenje člana iz postojeće obiteljske tarife.
2. U tu novu obiteljsku tarifu zatražio učlanjenje nositelja postojeće obiteljske tarife (web posom ili prigovorom), min 1h nakon što bude prenesen član (napomena: ovaj postupak moze trajati i do 2 mjeseca, pa i vise)
3. kupio uredjaj putem web shopa po nositelju. Cijena pretplate = 265 kn + r.f. (napomena: ovaj postupak moze trajati i do mjesec dana, pa i vise)
Cilj: dobiti uredjaj 1800 kn jeftiniji nego na njuskalu (Galaxy S4 mini ili Xperia Z) te smanjenje cijene pretplate s 300 na 265 kn.
Rezultat:
13mj x 265kn = 3445kn
-1800kn (zarada na preprodaji mobitela)
= 1645kn / 13mj
= 126,54 kn/mj / 2 člana (vw golf3 i supruga)
= 63,27 kn/mj po članu, od kojih svatko ima 2 gb + neograničeno min prema t-mobu i t-comu + zajedno djele 500 SMS i 500 min prema ostalima. Nema uspostave poziva.
Zadnji uredio ispravljach : 24-09-2013 u 12:21
Za jednu obitelj plus sam uspio prije pola godine i sad za drugu opet kenjaju.
Da, moze potrajati i onda tih 2 mjeseca placam i 300kn za postojecu obiteljni 265 za novu.
Da, cilj je s4 mini na novi broj za tablet zbog neta i supruga i ja postojeci.
Ja sam to riješila lakše nego što sam se nadala. Uzela sam novi broj, formirala novu obitelji i na moje pitanje trebam li reći koji od mojih brojeva idu u tu obitelj telefonska agentica mi je sama predložila da brojevi iz dosadašnje obitelji idu u novu. Očigledno ovisi s kim razgovaraš kao i u T centrima.
Evo i ja djelomicno uspio.
Takoder novi broj, stari brojevi kojima traje otpo ukljuceni ali je zahtjev trenutno u fazi mirovanja posto nema vise s4 mini, tako da su sve ispunili i sredili ali zahtjev ce poslati i aktivirati novu obitelj tek kad dode mob (navodno dan-dva do max tjedan)
Zvao me drugi agent i sve preko weba odradeno.![]()
I ja ih mogu pohvaliti. Članu obitelji mi sredili obitelj XL za 225 kn/mj + r.f. uz mobitel po cijeni iz web shopa.
No, to islo preko službe za savjetovanje korisnika kojoj se pristupa podnošenjem zahtjeva za trajno isključenje u t-centru.
Dakle, krenuo ja u pregovaranje za produljenje pretplate. Malo T centar, malo telefon korisničke službe, malo fejs. Pitanje je bilo: Možete li mi ponuditi nešto ekstra za produljenje pretplatničkog odnosa na 2 godine?
T centar ( Split ) ima ovlasti tarifu Plan za zabavu XL umanjiti za 75 kn ( dakle, ne 225 kn nego 150 kn ), ali ne daju popust na uređaj. Osim onog umanjenja za zamjenu bodova. Niti jedan od 3 tražena modela ( S3, S4 i Xperia Z ) nemaju na stanju. Hoćete li dobijati? Ne znamo, kažu.
Webshop ima nešto nižu cijenu uređaja, ali ne daju popust na tarifu. Uređaja malo ima na stanju,malo nema ( unutar 1 dana se situacija promijeni nekoliko puta ).
Služba za savjetovanje korisnika mi daje popust na uređaj, ali samo ako idem na tarifu XXL ( koja bi mi bila prvu godinu 300 kn umjesto 425 ). Ne treba mi XXL i neću je uzimati jer nisam veliki potrošač ni minuta ni SMS-ova.
Kako su mi rekli u T centru, izgleda da od 01.10. kreće nešto slično opciji "Uređaj " u TELE-2, dakle, moći će se otplaćivati uređaj skupa sa tarifom kroz mjesečni račun, bez korištenja kreditne kartice. Kad sam isto htio provjeriti sa korisničkom službom preko fejsa, kažu da nemaju takvih informacija.
Uglavnom, komunikacija spora, nikakva, sa kontradiktornim podacima, po ničemu nisam uspio zaključiti da sam im ja "bitan", a ostavio bih cca 5000 kn u iduće 2 godine.
Čekam 12.mjesec i nadam se malo većim popustima, do tada ostajem na Planu L, bez ugovorne obveze tako da mogu otić negdje drugdje ako situacija pred Božić ne bude nešto povoljnija.
Koje sve promocije ističu 18.11.?
Vidi:
https://www.hrvatskitelekom.hr/Resou...Id=807&rType=2
Str: 84-86
Ja sam isto cuo da pocetkom 10. mjeseca dolazi kupnja uredjaja na rate, ocigledno da se nesto "kuha"...
Ma da mi daju i badava uređaj, šta to vrijedi kad je prava flat tarifa za pozive i internet (XXL) kod njih 425,00 kuna mjesecno. Prenio sam tri broja kod konkurencije i imam sve flat osim sms(to ni nije bitno) za 125,00 kuna mjesecno. Uz to dobio i tri Iphone 4, svaki po 199 kuna. Sve sam kombinacije kalkulirao, da se nezezam s prijenosom broja, ali su jednostavno daleko najskuplji.
Ja stvarno neznam tko više koristi njihove tarife glede isplativosti.(osim Simpe)
Opcija flat je 40kn
dakle, 125x3 = 375 kn/mj.
u t-mobileu za te novce dobiješ obitelj XXL sa četiri broja (300 kn/mj do 20.3., odnosno 400 kn/mj od 21.3.).
do 20.3. mogao si kombiniranjem dobiti četiri top modela galaxy za 8 do 298 kn/kom (svakih 6 mj x 4 mobitela = 24 mj)
ili
2x iphone 4s 32 gb za 8 kn/kom (svakih 12 mj x 2 = 24 mj) + 2 mobitela niže klase.
od 21.3. možeš kombiniranjem dobiti dva top modela galaxy za max 700 kn/kom (svakih 12 mj x 2 mobitela = 24 mj) + 2 mobitela niže klase (npr. lumia 520 za 438 kn ili galaxy y za 199 kn)
ili
2x najjeftinija iphonea za nekoliko stotina kn/kom (svakih 12 mj x 2 = 24 mj) + 2 mobitela niže klase (npr. lumia 520 za 438 kn ili galaxy y za 199 kn)
p.s.
u t-mobileu možeš nepotrošene minute pretvoriti u kune na tomato računu, a u tvojim vip tarifama to ne možeš
Zadnji uredio ispravljach : 02-10-2013 u 14:15
Bookmarks