Čujte i počujte, Amazon daje neke aplikacije for free.
Link
Po meni zanimljive - Shazam Core, SwiftKey i Angry Bird (bez reklama).
Navalite![]()
dali koristi tko Next launcher 3D da ga je skinuo sa Aptoide-a? Kod mene je problem taj da kad si napravim donji dock,i pobrišem one widgete koje on sam stavi, resetira mi launcher i kroz koju minutu mi baci glupu reklamu kod docka.. dali se to može kako maknut ili je to zato jer je crackirana verzija?
Čujte i počujte, Amazon daje neke aplikacije for free.
Link
Po meni zanimljive - Shazam Core, SwiftKey i Angry Bird (bez reklama).
Navalite![]()
SwiftKey je for free, ostale nisu više free. Možda je istekla ponuda.
Zadnji uredio süß : 31-08-2013 u 10:39
Nijedna vise nije free.
Uspio sam skinuti SwiftKey kao free, baš sam potrefio pred kraj.
Zadnji uredio süß : 31-08-2013 u 15:47
Samo brzinsko pitanje za vas koji imate swiftkey, jel još uvijek onako da se ne može isključiti prikaz palatala (čćđšž) na tipkovnici kad se stavi na hrvatski pa je tipkovnica skroz zbijena? To me poprilično nerviralo...
dali je vama ova zadnja (mozda i predzadnja) verzija skype-a isto ekstremno nestabilna?znaci kod mene nekada zna radit par minuta i onda nestane,pa se srusi kada se pokrene ponovo.koja je zadnja stabilnija verzija gdje ne postoji onaj bug da se na video pozivu ne moze prebacit na razglas?
Uključiš prikaz Hrvatke i Engleske tipkovnice, staviš englesku na QWERTZ i hrvatsku na QWERTZ i onda stavis da ti je engleska default (na spaceu možeš potezom prsta preko spacea lijevo desno mijenjati tipkovnicu), ugl fora je u tome da onda ti u eng tikovnici bude lijepa ne zbijena bez čćšđž, i onda kad tipkaš, dugi pritisan recimo na slovo "c" i onda dobiješ da odabereš č ili ć...
ako si na to mislio![]()
Jel moze link za Ad-Vanish Pro
HvaLa
Koliko vidim nema neke verzije novije od 2.0 za skinuti... Iako, ja preporučujem AdAway kao puno bolju zamjenu.
AdAway je sasvim solidan i služi svrsi.
Napokon mi stigel unlock code za Aviate Launcher, prvi dojmovi su vrlo pozitivni, vjerojatno postaje moj defaultni launcher.
na mail eletar2@hotmail.com slucajno sam ga izbrisao a ne mogu ga naci svi linkovi su izbrisani koje sam nasao...unaprijed hvala!!!
@kezimir,
Postoji tema za zahtjeve, molim da je ubuduće koristiš bez obzira na "hitnost" zahtjeva.
Da li postoji aplikacija tipa da koristi senzor pokreta da me alarmira , recimo kad mi neko dira , premjesti tel , to jest da me obavijesti pozivom ili smsom na drugi mob kad se senzor activira , znam da je nesto bilo price u vezi toga ali se nemogu sjetiti ??
"Svaka je zamisao laka kad se ne uzme u obzir stvarnost."
Mucim se i nikako nemogu staviti cjelu panorama sliku (ili obicnu) za pozadinu.
Zelim jednu sliku i kako saltam prozore da se pomicem po slici. Nadam se da me se razumije.
Probao mnoge aplikacije sa panorama fotkama ali svuda mogu odabrati samo dio fotke i stalno mi je samo taj dio pozadina.
Mob je S2.
I s kojom aplikacijom uredit melodiju zvona, da se moze odabrati samo dio mp3ce koji ce zvoniti?
Mislim da ne možeš tu puno napraviti, veličina pozadine je fiksna.
Pozdrav ljudi,
želim rootati svoj S3 i isprobati pokoji custom rom pa me zanima koja mi je najbolja opcija za backup svega živoga s mobitela prije nego što se u to upustim?
Helium za backup aplikacija. (Možeš i preko kompa)
Super Backup za sve ostalo (iako nisam siguran jel radi bez roota).
Zadnji uredio Mario92 : 03-10-2013 u 11:04
Imam rootan xperiu E i dok nisam promjenio operatera (Tomato) adaway je radio normalno.Sad kod osvježavanja kaže da je uključen apn i da ga treba isključiti....Ne kužim zakaj ?
Probao sam i ostale programe ali oglasi su i dalje tu.Jer ima veze s mjestom instalacije ?
Samo 1.razred !
1'st class only !
Ne bi smjelo. Probaj ABP.
Tražio sam po Google Playu ali nisam našao aplikaciju koja mi daje onaj water drop effect kada napravim tap po ekranu, ali da to radi za neku moju pozadinu koju stavim, ili aplikaciju da mi radi slideshow pozadine između recimo par slika. Također, nigdje nekakvog foto okvira veličine 2x2 koji stavim kao widget na homescreen i da to šljaka normalno. Za Galaxy S4.
Koji bi download manager bio dobar a da podržava real debrid, unrestricted.it i sl.? Tražim nešto kao jdownloader za android. Ne mora bit džaba, može i uz plaćanje.
Bookmarks