A i ti baš na svakakve stranice ideš...
Sinkronizacija animiranih GIFova sa internetom, bez sumnje najbitniji podaci na mobitelu.
I da, "Back" tipka ne gasi procese, ali to sad i sam znaš.![]()
jucer mi je odjednom pojedeno nekih dvjestotinjak MB prometa na mobitelu a nisam nista posebno koristio (ali je bio dosta spor i nije htio otvarati neke stranice - sto obicno pripisujem jako losem signalu u toj sobi).
nakon ponoci sam samo otvorio nekoliko stranica (koje nebi zajedno trebale biti vece od 1MB) a promet je bio veci od 100 MB od ponoci pa do 10 ujutro (mob mi je bio ugasen od 2 ujutro pa do 10)
evo i slika
Screenshot_2013-08-27-10-24-41.jpgScreenshot_2013-08-27-10-24-53.jpg
koliko vidim radi se o Chrome background data ali nije mi jasno sto bi to moglo biti - neka sinkronizacija, ali cega?
jel netko imao slicnih problema? ono sto sam jucer jos mijenjao na mobu je da sam usao u meni Mobile hotspots (u Data usage) i to je to.
sad me frka da mi opet ne potrosi paket do kraja a da ni ne primjetim.
EDIT: našao krivca, zadnja stranica koju sam ujutro otvorio i "ugasio" browser - http://proteas.microlab.ntua.gr/ksio...nny/index.html 190 MB![]()
Zadnji uredio joker : 27-08-2013 u 15:46
A i ti baš na svakakve stranice ideš...
Sinkronizacija animiranih GIFova sa internetom, bez sumnje najbitniji podaci na mobitelu.
I da, "Back" tipka ne gasi procese, ali to sad i sam znaš.![]()
Kad smo kod Chrome-a browsera on se ne da ugasiti (ili ja to ne znam) osim da se ubije task?!
nije mi uopce palo na pamet da bi netko natrpao 190 megi na jednu stranicu pa ju zato ni nisam zatvorio, to je valjda najteza stranica na netu koju sam otvorio![]()
A zasto bi ga gasio? Nije ga potrebno ugasiti.
Samo "ubij" sve otvorene tabove ili nemoj svejedno je. Ako uzfali RAM-a samo će ti se sljedeći put ponovo učitavati otvoreni tabovi (barem sam ja takva iskustva imao).
Problem (kao i u joker-ovom slučaju) nastaje kad krenes otvarati nešto i kliknes home gumb, a pritom ti je dozvoljeno background data za Chrome ili općenito. Makar si "izašao" on nastavi skidati.
Bookmarks