Dali se moze samo kopirati cijeli img file na memorijsku karticu i staviti u navigaciju? Skinuo sam navedenu mapu adria route 4.10 pise da je otključana, ali maps source i base camp kaze da su zakljucane? Navigacija je garmin nuvi 250
Dali se moze samo kopirati cijeli img file na memorijsku karticu i staviti u navigaciju? Skinuo sam navedenu mapu adria route 4.10 pise da je otključana, ali maps source i base camp kaze da su zakljucane? Navigacija je garmin nuvi 250
Ako je Mapa Adriaroute 4.10 otključana , u tom slučaju ne trebaju Ti MapSource i BaseCamp !
Kopiraj na uređaj ili SD karticu po želji , ali pripazi da se naziv same karte ne ponavlja ...
Copy&Paste i gotovo (Jeb.š MapSource)
Ja se godinama bavim navigacijama i MapSource nikad nisam koristio , to uglavnom koriste "napredni" korisnici ...
BaseCamp radi samo kad je uređaj spojen na USB kabel s računalom ili čita Garminove karte s SD čitača .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Imam nuvi 200 instaliran je AR 4.10 nemam Sloveniju,zna možda da li se može ubaciti ili trebam drugi Adriaroute koji sadrži i Sloveniju?
Bookmarks