Komšije moje želim vam sve najbolje, aa iskreno se nadam da mi NIKADA NEĆEMO BITI ČLAN EU!!!
Bosanac![]()
Komšije moje želim vam sve najbolje, aa iskreno se nadam da mi NIKADA NEĆEMO BITI ČLAN EU!!!
Bosanac![]()
BESPLATAN DOWNLOAD E-KNJIGA - SVAKODNEVNI UPDATE NOVOG SADRŽAJA, Knjige su na ex yu jezicima ;)
Bosanac !
Nisi ništa izgubio neka Ti ostane kako je !
Nisam se nigdje maknuo iz mjesta u kojem živim , a promjenio sam dvije države i ušao u Europu (3) , iz Socijalizma se vratio u Kapitalizam (truli) . Umijesto napred mi idemo nazad ! Kako stvari stoje mogli bi stići i do Feudalizma ili Prvobitne zajednice ...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Pročitao sam mnogo o osnivanju EU i o politi EU, načinima njenog upravljanja i "POMAGANJA" svojim članicama, tako da mislim da je što dalje od njih to bolje. Stvarno ne razumijem ove naše narode, 90-tih su dali OGROMNE žrtve za slobodu i nezavisnost svojih država, da bi nakon 15 godina sami trčali u ropstvo gore od babilonskog....
Pozdrav komšija
P.S. Sljaka šta kažu na nadu?
Zadnji uredio Petroley : 15-07-2013 u 10:07
BESPLATAN DOWNLOAD E-KNJIGA - SVAKODNEVNI UPDATE NOVOG SADRŽAJA, Knjige su na ex yu jezicima ;)
Vidim da si mlad i pametan , ja sam gotovo tri puta stariji od tebe , nebih o politici ,
(žtrtve , sloboda , nezavisnost) , zašto smo ovako i onako , neka bude bilo pa prošlo !
Pročitaj malo ovdje , ne moraš sve čitati dovoljni su samo naslovi , i sve će Ti biti jasno!
Da se ova gospođa kandidira za Predsjednika vjerujem da bi dobila izbore već u prvom
krugu , bez konkurencije ...
![]()
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Bookmarks