Meni se ovaj novi Gmail sviđa, meni je nekako swipeanje funkcionalnije u ovoj novoj verziji. Također ovo označavanje maila sa prvim početnim slovom i bojom olakšava preglednost.
S druge strane meni je Calendar užasan.
Znam, ali ne mogu biti s dvije kartice na netu...![]()
Zar nije tako mojVIP oduvijek radio? Kad god si na VIP mreži ne traži te pass, inače te uvijek traži.![]()
Za login preko VIP mreze znam, ali za ostalo nisam siguran da me ubijes.
Ljudi, pogotovo vi koji imate problema s tihim music playerom, pokušajte ovu aplikaciju!
Jest da mi svaka 10-a pjesma zvuči distorzirano i pucketa, ali u usporedbi s WALKMAN default aplikacijom koja dolazi sa Sony Xperijama, ovo je Concorde!Zbilja oduševljen! Radi na JB. Ima i upravljačku ploču na Lockscreenu, widget za home screen, a besplatna je! Odavno se nisam ovako ugodno iznenadio!
https://play.google.com/store/apps/d...ljcGxheXBybyJd
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Gore navedeni Ekvalizator..... radi i na ics 4.0.3
Navodno ICS nema tolike restrikcije za zvuk tako ako ti treba za ICS imaš zbilja gomilu aplikacija. Možda i ovo čudo radi.
Ponavljam, JB je kod Sonyja postavio granice nekakvog umjerenog slušanja glazbe. Danima sam namještao EQ na Walkmanu, ali nije bilo pravoga, prodornog zvuka. Ova aplikacija to sve "melje". Zna katkad izbaciti "Error" itd, potrošnja RAM-a se malo poveća, ali vrijedi, vjerujte, vrijedi!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
zanima me dali postoji aplikacija koja može namjestit da power tipka služi za okidanje slike (za xperiu z)?
Ne ali može plus i minus. LgCamera i tako te alternativne camera app. U lgcamera plus fokusira a minus slika. Podesit treba u postavkama!
Koristim lgcameru jer daje najbolje slike i video. Funkcionalna, jednostavna, moćna..brdo bitnih postavki dostupno!
Hvala ti puno..sad će se lakše slikat pod morem..![]()
Problem je kao što piše u naslovu. Aplikaciju ne mogu otvoriti na Xperia T i SGS3 mini.
Prebacio sam kartice iz jednog u drugi mob i napravio wipe na samsungu a Xperiu sam vratio na tvorničke postavke. Sve aplikacije koje sam nazad poinstalirao na oba mobitela rade osim Moj Vip, koja ne radi na oba mobitela.
Nije mi uopće bitna ta aplikacija, ali me zanima zašto ne radi.
Pozdrav
meni isto moj vip ne radi, HTC one x...mislim da nije do moba![]()
Da li postoji aplikacija koja omogucava dva reda fiksnih ikonica ili vise ikonica u jednom redu (tada bi naravno bile manje). Imam Samsung Galaxy S Duos i u tom fixnom redu imam 5 mjesta a zelio bih barem 6! Ima li pomoci?
Traži drugi launcher. Iako nisam još vidio nijedan da podržava više od 5 istovremeno.
Go launcherako namjeszis mozes ih imati 6 a možeš i skrolati taj dock. ..
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Kako namjestiti? Moze li se koristiti bilo koja tema za GO?
Bilo koja tema... namjestis u postavkama.... ajde sad ću potrazit pa ti javim![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Hvala, ali nece trebati. Nasao sam launcher 8Windows 8 home screen na Androidu, ne moze biti bolje
![]()
Piplsi plis help... pa nemogu se ulogirati na forum preko tapatalka
Wtf?
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=78466
Mogao si i sam prvo potražiti malo.
Ne znam kako vas ostale, ali mene već lagano živcira što aplikacije iz dana u dan postaju sve gore. Prvo ih pune reklamama i podrškom za društvene mreže gdje uopće nije potrebno, onda nas tjeraju da ih ponovno kupujemo iako su već jednom kupljene. Iz tog razloga tražim stranicu s arhivom starih verzija aplikacija za Android koje nisu zahvaćene ovim glupostima. Zasad sam našao ovu stranicu, dosta je bogata, ali naravno da ima još toga, samo treba pronaći.
http://www.androiddrawer.com
Ne želim linkove za piratske stranice i aplikacije nego samo stranicu sa starim verzijama, onako kako postoji i za PC aplikacije. Sve što imam na mobitelu je kupljeno pa želim da tako i ostane.
Što se tiče reklama u aplikacijama - AdAway
Nakon instalacije potrebno je pokrenuti AdAway i skinuti host fileove sa adresama od kud aplikacije vuku reklame. Nakon instalacije aplikacija se može maknuti/freezati no reklame će i dalje biti blokirane.
Minus je što u browseru ne mogu otvoriti bit.ly stranice jer su blokirane no meni osobno to ne smeta.
Ne može se naći na Google Play-u no malo guglanja nikad ne škodi![]()
Dobar music player?? Preporuka?
BESPLATAN DOWNLOAD E-KNJIGA - SVAKODNEVNI UPDATE NOVOG SADRŽAJA, Knjige su na ex yu jezicima ;)
Poweramp Music Player.. Odličan,nije besplatan al vrijedi svake lipe....Ima 15 dana trial ako želiš isprobati... OVDJE
Bookmarks