sve 5,ali nisi napisao koliko kosta ta dnevna opcija. Pretpostavljam da je 10 kn,kad si spomenio 300 kn mjesecno!?
Evo odlicnog poteza za povoljno surfanje:
Surfajte neograničeno 24 sata uz opciju Internet dan i pregledavajte omiljene internetske stranice, e-mail te razne sadržaje na svom mobilnom uređaju, prijenosnom računalu ili tabletu.
Nakon potrošenog prometa od 20 GB po maksimalnoj brzini nastupa smanjenje brzine prijenosa podataka na 64 kbps, što je dostatno za nesmetano pregledavanje online sadržaja, primanje i slanje e-mailova te komunikaciju putem socijalnih mreža, izuzev gledanja filmova i ostalih videomaterijala.
Opciju možete aktivirati slanjem SMS poruke sadržaja A na broj 3636, pozivom
Službi za korisnike, kao i na svim T prodajnim mjestima.
Opciju možete aktivirati na sljedećim tarifama:
Extra total i Extra total+ S, M, L, XL, XXL
Mobile net S, M, L, XL
Extreme Mobile net L i XL
Extra Obitelj i Extra Obitelj+ M, L, XL, XXL
...sto znaci da se mjesecno moze za 300kn dobiti 600GB prometa po punoj brzini...
Dnevna cijena 10kn!
Zadnji uredio Darda : 04-08-2012 u 15:54
Jabuka daje zdravlje , zdravlje daje uspjeh , uspjeh daje novac , novac daje žene , žene daju sex , sex daje sidu…. Hoćeš jabuku?
sve 5,ali nisi napisao koliko kosta ta dnevna opcija. Pretpostavljam da je 10 kn,kad si spomenio 300 kn mjesecno!?
Može se dobiti za 300kn 600GB ali još plus dotična pretplata? Pa nisu oni ni tako bedasti na prvu se čini super na drugu baš i ne hehe osim za pokoji dan uključiti ne svaki....
ah da još uvijek provjera stanja porukama pa do kad?
Edit: Da jedino na ovoj S 500MB za stick recimo 50.82Kn + radijska valjda onda za 360.82kn mjesečno se dobije fakat puno jer vip za tu lovu daje 30GB na pretplati tu je sad T-mobile u velikoj prednosti da..... u ovom slučaju bi moglo proči....Računam stick za ovo jer ne znam da baš treba nekome 20GB dnevno na mobu? ali tko zna...
Zadnji uredio Oldy : 04-08-2012 u 14:18
na web stranicu HT-a piše
"Surfajte neograničeno 24 sata na svom mobitelu, prijenosnom računalu ili tabletu za samo 10 kn!"
u članku 3. Uvjeta korištenja opcije Internet Dan za korisnike T-Mobile bonova piše:
"Naknada za korištenje opcije Internet Dan iz točke 2. ovih Uvjeta korištenja obuhvaća 24 sata od trenutka aktivacije navedene opcije."
u Službenom cjenik na str 79. piše:
"U periodu od 15. ožujka 2013. do 31. prosinca 2013. godine uvode se slijedeće ponude za T-Mobile korisnike bonova:
A) Za aktivaciju jedne od slijedećih opcija za korisnike T-Mobile bonova po cijeni od 10kn: Spika, Poruke, Internet Dan i Internet S korisnik će dobiti 1X aktivaciju bez dodatne naknade bilo koje druge od navedenih opcija.
B) 50% popusta na naknadu za aktivaciju slijedećih PRP opcija: Spika, Poruke, Internet Dan, Internet L , Internet XL.
C) Za aktivaciju opcije Internet Dan korisnik će dobiti neograničeni podatkovni promet unutar TMHR mreže bez dodatne naknade u trajanju od 5 dana.
to znači:
10 kn x 6 = 60 kn
5 dana x 6 = 30 dana
zaključak:
neograničeno surfanje za samo 60 kn/mj !!!
Ja sam jučer aktivirao internet dan na prepaid podatkovnoj SIM kartici i vrije di mi 24 sata. Jel ovo nešto novo, od danas?
Nije ovo za mene ...
u cjeniku koji je vrijedio jučer toga nije bilo, a danas ima.
no, zbunjuje objavljeni podatak da ta promocija vrijedi od 15.3.2013.
i ja sam jucer aktivirao internet dan, ali sve je kao i prije, znaci 10kn/1dan (voice SIM kartica). bilo bi super kad bi bilo ovako 60kn/mjesecno flat internet![]()
I dalje se u prepaidu za 10kn dobije 1GB na 24h?
Na zalost tih 5 dana se nigdje ne spominje kad se dodje na ovu stranicu:
https://www.hrvatskitelekom.hr/mobil...e/internet-dan
A za NEOGRANICENO surfanje pise u "Uvijetima koristenja" smanjenje brzine nakon potrosenog 1Gb! To je pisalo i prije godinu dana kad sam ja to gledao i mislim da su u medjuvremenu i dosegli tehnicke uvijete jer je meni smanjivao brzinu nakon 1Gb
Kada bude tehnički omogućeno, u okviru opcije uvest će funkcionalnost ograničenja brzine prijenosa podataka nakon dosezanja 1 GB prometa u jednom danu, o čemu će korisnici biti na vrijeme obaviješteni na prikladan način.
Zadnji uredio 10aLEX : 31-05-2013 u 16:41
Danas sam vidio reklamu na tisak kiosku gdje stvarno pise "neograniceno surfanje bez smanjenja brzine" za Simpa korisnike uz opciju internet dan, ali na stranicama (https://www.simpa.hr/tarifa/opcije/internet-opcije) i dalje stoje isti uvijeti da ce se "kad bude tehnicki moguce smanjiti brzina nakon 1Gb".
Uglavnom izgleda lud zbunjenog je**! :-(
Pitao sam SZK i kažu da je trenutno bez ograničenja, ali će ga uvesti kada to tehnički bude moguće. Po meni je to bullshit jer na T-mobileu su davnih dana uveli to ograničenje što znači da je tehnički moguće. Sada vjerojatno puštaju da vide kako bi funkcioniralo na ovaj način i koliko će im to opterečivati mrežu...
Za korisnike bonova još uvijek ne postoji SSD odnosno smanjenje brzine...nema tehnickog rjesenja,tako da je na bonove neograniceno.
Vi kao da baš želite da uvedu to smanjenje brzine... Koristite dok možete i pustite me da se nadam da do toga neće uskoro doći![]()
@unique2105
Ja sam prije vise od godinu dana koristio taj Internet dan i onda je bilo ogranicenje brzine nakon potrosenog 1Gb, bas cu probati jedan od ovih dana i javiti rezultat.
@moba2007
Ja sam se samo pozivao na svoje iskustvo koje sam vec napomenuo unique... i "Uvijete koristenja" jer sam vec navikao da ne vjerujem reklamam dok ne procitam "mala slova".
Ako je netko vec isprobao i siguran je da ne skida brzinu nakon 1Gb neka ovdje napise i time cemo znati stanje iz prakse.
Onda sam upao kao padobranac i nisam pročitao sveZadnji put sam internet dan koristio prije tjedan dana i nije bilo ograničenja brzine, čak ni nakon potrošenih 10 GB
![]()
Hvala moba2007 ta se informacija trazi!![]()
Molim
Ali za razliku od tebe, meni nikada nisu smanjivali brzinu, a internet dan koristim oko 5 puta mjesečno. Glupo mi je govoriti da uopće nema smanjivanja brzine, jer meni osobno to nisu nikada napravili, dok s druge strane ti imaš iskustva s tim.![]()
Bookmarks