Ja se izvinjavam ako sam profulo temu,al slicno je ..
Evo pitanja:"Zanima me kako da u svojega Peugeota 407 stavim IGO MY WAy,znam da trebam na cd staviti pa da on u autu to ucita"
hvala
Sve ovisi o uređaju kojeg imaš. Prvo nam napiši malo više detalja pa onda možemo dalje. Tvoje pitanje je kao ono kako staviti pet žirafa u frižider.
Odgovor je nikako jer su tamo već četiri slona. Ako ne znaš početak vica onda ti ovo sve skupa djeluje bez veze, a tako ni mi ne znamo od kuda početi. Kužiš?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
haha,javim vam se dok pogledam sta imam ..
ima neki tvornicki uredjaj,al nema mape za ex-yu,javim vam,recite mi sta treba da provjerim i recu vam
Svi podaci do kojih možeš doći dobro će doći. Od naziva, tipa uređaja, koja navigacija je unutra, odnosno ako ne znaš pogledaj što piše kad ju pališ. U krajnoj liniji možeš i napraviti fotografiju pa se iz toga može vidjeti koja je navigacija unutra.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Asmoday@
http://www.google.de/search?q=Peugeo...w=1425&bih=757
potrazi tu imas slikovno , da i ostali vide koji je uredjaj !
ali u vecini slucajeva se moze puno toga naprviti !
Imaš li možda nešto slično ovome na Linku :
http://www.cnbuynet.com/peugeot-407-...=0¤cy=HK
Tu već postoji iGo Navigacija i pokreće se preko SD kartiice ... Zavisi od opcija koje su ugrađene ...
Nisi stavio niti sliku ni opis uređaja tako da se još uvjek nezna ništa , premalo podataka ...
Pokušaj uslikati samo pokretanje navigacije (ako radi) ...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Pozdrav.
Imam pitanje,imam auto navigaciju Vivax STL500i i u njoj memorijsku karticu od 8gb na kojoj je instaliran iGo Primo i sad me zanima može li se na iGo staviti nekakav medijski player koji bi pokretao divx-e i na koji način (po mogućnosti da podržava titlove) i kojeg su datuma zadnje karte koje su izašle za istu za Hrvatsku i kako staviti novu kartu,jednostavno staru obrisati i dodati novu ili....?
Unaprijed hvala na odgovorima
Za karte koje se skinu s interneta moraš imati "otključan" iGO Primo , ako je original , ove karte neće radit ...
Datum izlaska karti se iščita iz samog naziva karte ... Ovaj Q1 bi bio prvi Quartal 2012 godine , nema novijih za sada ...
Ovo bi bio jedan Navteq komplet za iGO Primo Truck samo za HR
Croatia_R3_NQ_2012.Q1_120522.fbl
Croatia_R3_NQ_2012.Q1_120522.fda
Croatia_R3_NQ_2012.Q1_120522.fpa
Croatia_R3_NQ_2012.Q1_120522.ftr
Postoji programčića koji služe za gledanje filmova i slike , ali kako ih ukoponirati u iGO ili Primo , neznam !?
Te programčiće možeš pronaći u ovdje: MioPocket , kako ćeš ih pokrenuti , u to sad nebih ulazio ...
Za to moraš napraviti poseban Unlock , ja ga zovem "Moding" , a izgleda ovako kao na slici ispod ...
Ovo je za Mio Moov M400 , a može i na druge uređaje , uz "lagana" podešavanja , prema uređaju ...
___________![]()
Zadnji uredio walter66 : 04-10-2012 u 15:00
OK,hvala....moj iGO Primo je otključan,nije "original" sa uređajem,znači kad izađu novije mape samo stare obrišem i dodam nove?
Pokušaj stavljati karte Navteq , kažu da su najbolje za naše područje , nesmiju se mješati s ostalim Kartografima ( TopMap , TeleAtlas&TomTom )
Isto tako i POI (Navteq)
Stare pobrišeš i kopiraš nove :
Croatia_R3_NQ_2012.Q1_120522.fbl
Croatia_R3_NQ_2012.Q1_120522.fda
Croatia_R3_NQ_2012.Q1_120522.fpa
Croatia_R3_NQ_2012.Q1_120522.ftr
Možeš li mi reći da li u nazivu mape,npr. "Croatia_R3_NQ_2012.Q1_120522.fbl" ono "NQ" označava da je mapa Navteq?
Kod mene sve mape u imenu sadržavaju ime države,R3,NQ,2012 i Q1.....to je onda to,jel tako?
Unaprijed hvala
Da NQ označava Navteq, TA označava Tele Atlas, MR označava Mireo ....
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
http://www.oemcargps.com/ocgt023-rad...tv-p-1708.html _Imam tj imao sam Igo na ovom uređaju, jer mi više ne radi. Ima SD karticu. Može li se staviti Mireo s okolnim zemljama, ili da ostavim Igo.Mislim da je bio My way. LP
Čini mi se da treba ponovno snimiti na SD. Piše mu rezolucija 800x480 (kinezu), ali se ne bi štel mješat u ono šta neznam. Zna li netko cijene IGO i Mireo navigacije za Win sistem. Našao sam za mobitel, a treba mi za Din2 auto radio. :-)
Hm, cijene potraži na službenim stranicama, ovdje to riješavamo malo drugačije. Ali prvo treba malo više podataka o tom Din2 auto-radiju, da sad ne pretpostavljamo neke stvari, a poslije ispadne sasvim drukčije. Znaš onu Pretpostavka je majka svih za....
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Na onom linku su i tehnički podaci za tog kineza. Tak da neznam šta bi još trebalo. Druga stvar je da sam na otoku (Hvar), pa mi je to hendikep. Najradije bi došao s autom, pa na licu mjesta sve riješio. Split mi je najbliži, ali samo zbog toga mi nije isplativo ići s autom. Jedino da netko usput navrati ako prolazi ovuda. Mogu poslati microSD karticu za ubacit igo ili Mireo, pa probat, ako je do nje.
urabus27@
jesi probao na praznu sd karticu ubaciti unlock i na tu istu sd karticu igo,primo , ili mireo , sw kopirati
po mojim saznanjima trebalo bi i tako sve raditi !!
navrati u tvoj PP
pozz
Zadnji uredio zuzo : 31-05-2013 u 15:15
Hvala, ali ne kužim da mu treba unlock. Moram pogledati kako to napraviti na njemu. Evo link, moj je isti , samo je malo stariji model. Kad skrolaš do dna stranice ima i tehničkih podataka.
http://www.ebay.com/itm/Radio-DVD-Pl...-/250998311365
Htio sam i video ubaciti, ali sam prešeprtljav za to, valjda.
Do javljanja !
Screen Shot 2013-05-31 at 16.19.07.png
Zadnji uredio urabus27 : 31-05-2013 u 16:21
@zuzo molim te, ako želiš pomoći onda to napravi javno, a ne privatnim porukama. Imaš o tome i obavijest pa pročitaj ako nisi.
@urabus promaknuo mi je link, moja isprika
Nema potrebe da ideš u Split, osim ako ti se baš jako ne žuri. Riješili smo veće probleme, riješit ćemo i ovaj. Lipo polako i zajedno, jel tako?
Zadnji uredio Sljaka : 03-06-2013 u 21:30
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Vazi kolega !@zuzo molim te, ako želiš pomoći onda to napravi javno, a ne privatnim porukama. Imaš o tome i obavijest pa pročitaj ako nisi.
pozz
@ Sljaka, hvala, tek sad sam vidio odgovor. Dat ću link na yt da se vidi o ćemu se radi.
Probali smo (Walter) preko TeamViewera karticu, ali ili aparat ne čita kako treba, ili ja neznam aktivirati GPS, što je vjerojatnije. :-)
Zadnji uredio Sljaka : 02-06-2013 u 00:25 Razlog: Youtube može i direktno
Nažalost, piše da je video zapis privatan, tako da ga ne mogu pogledat.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Hvala na obavjesti, ispravio sam u javni. Isprika.
Bookmarks