Već nekoliko mjeseci me terorizira HTova služba za korisnike. Nazove me najčešće glas s područja Dalmacije u ime HTa i onda mi ljubazno nudi mogućnost povećanja mjesečnog računa za stvari koje mi apsolutno ne trebaju. Lijepo ih saslušam, kažem da ne želim... I što se dogodi, zovu me ponovno... To traje već mjesec dva premda sam im rekao da me ne zovu, poremda sam kontaktirao SZK i tamo dao sve podatke da me skinu sa svoje teror liste... Ništa, uvijek im je opravdanje kako im treba vremena da se to sve ažurira, a oni zovu i zovu kao nenormalni... Kome da se obratim? HAKOM? Inspektorat?
Nemoj biti ljubazan, pošalji glas koji te zove znaš već kuda. Tek kad postaneš bezobrazan shvate da misliš ozbiljno.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
@Neo kontaktirao sam SZK već nekoliko puta po tom pitanju.
@Sljaka Naprosto nisu normalni, kao da čekaju da se javi netko drugi tko će uzeti sve te njihove gluposti. Ovo već postaje silovanje, a svaki puta SZK ima isti izgovor... Podaci još nisu ažurirani pa se ispričavaju što me stalno zovu. Ali pobogu, čak i da nisam tražio da me maknu s liste, zar oni ne vide u sustavu da su me zvali već više od 20 puta!?
Pa onda izvadi izlist poziva na kojima se vidi koliko te često zovu, idi tamo osobno i reci ukoliko ne prestanu da ćeš ih tužit za uznemiravanje, nasadit udrugu za zaštitu potrošača + inspektorat + ako imaš nekog prijatelja odvjetnika nek im složi kratko pismo, da vide da si ozbiljan + da ćeš premjestit sve njihove usluge u drugog operatera + kad te nazovu reci im da se razgovor snima i da ukoliko opet nazovu ćeš ih tužit + traži ime i prezime tog lika koji te nazove i pitaj ga želi li otkaz, itd.
Budi kreativan![]()
Nažalost takve stvari uspjevaju, ništa se ne mrda s mjesta sve dok se tako ne reagira, onda je u pitanju eskalacijski poziv koji ima prioritet na ostalima.
Sustav je jako spor i neefikasan, nije toliko u softveru koliko u ljudima koji rade s njim.
Pred godinu dana istu stvar je radio HT no tada je bila akcija HT Halo.
Pismeno smo uložili žalbu protiv uznemiravanja, dobili pismeni odgovor, zvali su još par puta, no tada smo se prijetili tužbom protiv uznemiravanja obzirom da smo imali na pismeno od njih da nas više neće kontaktirati u marketinške potrebe i na kraju su odustali.
Kad kažu da sustav nije ažuriran govore istinu, no prešućuju da su namjerno zakomplicirali apsolutno sve unutar tog sustava kako bi se sve previše rastezalo. Dijelom je to i rezultat HAKOM-ovih zabrana snižavanja cijena, uvođenja optike i slično, pa su se u T-com-u smislili kako da na drugi način zadrže korisnike.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Pozive mi je upučivala partnerska firma iz Splita, Meritus+.
Ma da nije šija nego vrat![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
uglavom, ako imaš mogučnost blackliste u telefonu, saćuvat ćeš dobar dio kose na glavi![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks