Marin@
evo da i ja nadometnem koju !
pitanje koji si becker postavio na sd-karticu , z302 ili neki drugi i jer imas Data u tom beckeru za rezoluciju 320x240 i jesu li sve potrebne mape u Contentu , ali se dogadja i to ako imas dva iga kao sto je kod tebe slucaj onda se svadjaju , jer primo i igo na istom uredjaju neide zajedno i jos po koje smislice , ako imas pitanja onda preko Pn
pozz !
pozz zanima me kako da vi se visualizacija pali prilikom paljenje navigacije na ddugme on/off
imam becker navigaciju BECKER TRAFFIC ASSIST Highspeed II i ubacija sam igo i pokrećem ga sa visualom za becker 1.0
od lanik dalibor
pa me zanima da li se ikako može postaviti da kad palim igo da nemoram otvarati visual preko beckera već da mi se visual pokreće automatski prilikom paljenja navigacije , da mi se ne pali becker
pozz
uh !? ovo je malo tezi slucaj , naime na beckeru je vec orginal iGOimam becker navigaciju BECKER TRAFFIC ASSIST Highspeed II i ubacija sam igo i pokrećem ga sa visualom za becker 1.0
od lanik dalibor
pa me zanima da li se ikako može postaviti da kad palim igo da nemoram otvarati visual preko beckera već da mi se visual pokreće automatski prilikom paljenja navigacije , da mi se ne pali becker
pozz
, ako si htijeo drugi trebao si samo zamjeniti kompletan igo folder , da podize direktno iz flash-a , stim da imas samo jedan SW za navigiranje , a ako hoces preko unloka , onda je normalno kad se upali navigacije da se pokrene unlok i preko njega pokrece ostale SW-navigacije , ako sam dobro razumio !?
ako ne ! javit ce se vjerujem netko ko kuzi tvoje zelje
pozz
Baš kako zuzo kaže, malo teži slučaj. Sve ovisi o tome gdje je i kako deinirano pokretanje Beckera. Ako je unutar samih windows CE ta napravljeno, ne diraj jer bi vrlo lako mogao dobiti ciglicu, ako je to definirano sa nekim ini fajlom može se pokušat nešto.
Pitanje je, kad makneš SD karticu i priključiš Beckera koje mape i fajlove vidiš?
Ne zaboravi uključit prikaz skrivenih mapa i isključit skrivanje sistemskih mapa i fajlova? Bilo bi najbolje sve to skupa negdje uploadat da se može pogledat.
Neću reći da se ne može, ali te moram upozoriti da kod takvih prerada treba paziti na svaku sitnicu i sve što napraviš napraviš na vlastitu odgovornost. Bez uređaja u rukama ulazimo u domenu nagađanja, a tu su onda moguće pogreške.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Treba pripaziti ako je gore instaliran "Lanikov" Unlock ovaj s slike:
Jer ako nemate iskustva s Visualom i njegovim postavkama , može doći do problema o kojima govori Sljaka.
Moglo bi krenuti po zlu i da se pojavi samo početni "Beckerov" ili "Visualov" ekran i tako zamrzne ...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
neradi link za igo...
stigla mi jedna becker traffic assistent highspeed al stare mape na njoj,imal gde da se skine visual za ovaj model al sa SD kartice da ide jer preko usb-a nece da se spoji na racunar,pa sad neznam dal ima visual sa SD kartice za ovaj model buduci da je starija navigacija...hvala
nevjerujem da ce Primo ici na tu navigaciju , jer ima WINDOVS CE 4.2 , ide iGO8 i navigon MN6 uz neke preinake , mozda sam u krivu , ali vjerovatno ce se javiti neki strucnjak !!
pozz
win 7-ca mi ne vidi ovaj becker traffic assistent highspeed,nemoze naci drivere za njega,ako neko ima drivere molim neka zakaci ili neka mi napise kako mogu sa SD kartice da napravim navigaciju da bih koristio igo8 i najnovije mape...visual,spirit itd...ako ima nesto za ovu navigaciju al da ide preko SD.
ko zna mozda je sve pobrisano sa Flasha , onda pomaze jedino mozda , nanovo Flesat , trebas na SD kartu dva fajla ubaciti ;winceimg.bin + winceimg.cks , znaci becker gumb stavis na OFF, reset drzis pritisnut i onda prebacis gumb na ON , i treba se pojaviti plavi WINCE Menü , i Flashrom instalirati , ako sam negdije pogrijesio , neka me ispravi tko je vec to radio !!
a i koliko se sijecam imas ti te unloke , a i ponesto kuzis te stvari , (bez muke nema nauke), to ces ti vec napravit !!
pozz
Zadnji uredio zuzo : 26-09-2013 u 21:34
JUčer smo atilla i ja malo raspravljali o toj navigaciji. Navigacija se normalno pokrene, znači nije ništa obrisano, ali kad se usporede oznake mapa sa znanim navigacijama ispada da taj uređaj koristi iste mape kao Navigon, odnosno ista je ekstenzija, a postoje i nfs fajlovi na SD kartici (istini za volju samo jedan u Sound folderu), ali to upućuje da bi se ostali poput Mapdrawer.nfs i slični trebali nalaziti na samom uređaju. Nazalost zbog WIN CE 4.2 windows 7 vidi uređaj, ali ne može naći odgovarajuće drivere. Drivere, za sada, nismo našli.
Osobno se ne bi upuštao u nikakvo flashanje uređaja dok nije poznata struktura fajlova i foldera.
Probali smo i ubaciti nove Navigonove karte skupa sa nfs fajlovima na samu SD karticu, ali naravno bezuspješno.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
pokusao sam sa spirit da uradim nesto ali se ne snalazim bas...
isao sam u podesavanja da smanjim rezoluciju sa 480x272 na 320x240 i isao sam gde god je pisalo 480x272 ja sam prepravljao na 320x240
zapamtio podesavanja sva ...probao ali neideikonice sam sve prepravljao sa 114 pixela na 80x80 x66 jer su bile jedna preko druge tako da se nisu mogle sve videti...opet neide uhhh
imal ista bez muke.
Zadnji uredio atilla-np : 27-09-2013 u 17:15
atilla-np@
koji je Becker ; 7934 , 7988 , 7977 , 7928 , treba pisati negdije , a sto se tice unloka trebas unlok za rezoluciju 320x240 , potrazi na google i unlok PMB , ali sa rezolucijom za tvoj Becker , ili ovaj komplet -JG3.1-11-2010
pozz
Zadnji uredio zuzo : 27-09-2013 u 22:17
#zuzo
Neće mu raditi drugi Unlock ili bi moglo biti problema , šta nismo govorili kako ima instaliran "Lanikov Visual" Unlock (kao na postu #32) , a taj je unlock poseban i mjenja komandne linije na Flash Disku !Neki drugi Unlock možda neće pronaći potrebne stvari jer ih je "Lanik" promjenio ...
onda jedino pomaze Flesanje , ali uz osobni rizik , ili nek se zadovolji sa takvim kakav je , i zavrsena tema !!
delimicno resio stvar sa spirit unlokom
posto nisam uspeo da napravim rezoluciju 320x240 za spirit ja sam ostavio tako kako je480x272,ali sam uspesno ubacio igo8 odredio mu pravilno putanju i prva ikonica koja se pojavi kada se klikne na ikonicu "bmw" jeste igo primo,navigon, mireo... ja sam igo8 napravio da se pokrene sa igo primo ikonice i odlicno mi radi navigacija tako,nemam potrebe da koristim nikakve ikonice koje se nevide ili delimicno vide, buduci da je igo8 sa rezolucijom 320x240 nemam problema sa igo navigacijom sve se odlicno u pravoj rezoluciji vidi.
hvala vam na pomoci svima!
pozdrav svima
evo nakon nekog vremena opet mi je dosla ova becker navigacija,uspeo sam uci u navigaciju i ubacio lamikov visual i sad jos da nastimam putanju za igo8 da ga vidi na preko STORAGE CARD,jer tako vidi sd karticu,citao sam i vidim da je ovde napisano da je putanja exepath = Storage Card\"Primo\iGO.exe"
sada sam malo zbunjen,jel trebam igo8 folder preimenovati u Primo ili ne?
ako ga preimenujem neznam dali ce igo raditi,dali ce imati svoju putanju ...znate nasta mislim ili ne![]()
Popravi putanju ili preimenuj kako u njoj piše !
neide ovaj igo8 light,kaze "no databaze found" i preko totalcomandera neide
walter ajd ako imas volje na skajp...imas PP tnx
Zadnji uredio atilla-np : 14-12-2013 u 22:37
sys.txt nije dobar. Pogledaj putanje za Content. Pretpostavljam da je tu greška.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
tako je,nisam prepravio putanju u sis.txt
reseno sad za sad
dok opet nesto ne pokvarim al obavezno ide beckup![]()
pozdrav
da ne otvaram novu temu treba mi winceimg and winceimg.cks za
Becker traffic assist highspeed 7934 ec 100,stavio sam mu onaj lanikov Visual for Becker
http://projects.lanik.org/GPSProject_Becker.htm sve je proradilo i kada sam sutradan hteo da ukljucim gps ostao je zaglavljen na pocetku na crvenom beckerovom logu.Pronalazio sam linkove za flesovanje uredjaja preko sd kartice ali su uglavnom neaktivni ili na nekim forumima traze registraciju i najmanje 10 postova.Ako ima ko od vas ovo, da ozivim uredjaj![]()
Ne znam gde si zabagovao i koliko si do sada uspeo da se ispovraćaš![]()
da li ti PC vidi uopšte tvoj uređaj.
Raditi sa GPS uređajima nije teško ali nije baš ni lako.
vidi na nemačkom forumu ima li ti pomoći ...
https://www.digital-eliteboard.com/t...-hilfe.374964/
Bookmarks