= Citat = Izvorno postao Mario92 Pregledaj post
ne znam to sam ja inace volim lijepo formatiran i citljiv tekst a ne hrpu slova lol
Ovo je bilo nesto na moj racun? Ne znam, koliko primjetim koristio sam interpunkciju (jedino me zarezi jebu, stavljam ih po osjecaju ) tako da ne vidim neki problem sa razumjevanjem onoga sto sam htio reci.

S druge strane, dijakritički znakovi zajedno sa interpunkcijom ponekad govore o čovjeku koji stoji iza teksta. Bilo to preko foruma, maila, Facebooka ili SMSa - uvijek je isto.

Ali to sam samo ja, naravno da ću s curom/frendom pisati "opušteno" no u ostalim slučajevima pokušavam biti što pismeniji
Pa ja ni ne govorim o slanju poruka profesorima s fakulteta, predsjedniku drzave, nego govorim o opustenoj komunikaciji SMSom s prijateljima. Makar su svi moji poslati SMSovi upuceni upravo prijateljima i siroj obitelji. Vise volim nazvati, pogotovo od kako imamo more besplatnih minuta u svim mrezama.

I jos jednom da ponovim, rekao sam da razumijem kada saljes mailove, pogotovo podulji tekst da ces pripaziti malo na pravopis, ali SMS mi nema nikakvoga smisla. I tu se slazem sa Sljakom.