vidio svojim ocima![]()
to su ti oni nesto krivo rekli...nema sanse da prodes tako jeftino...![]()
vidio svojim ocima![]()
Sumnjam u to tocnost te informacije. Ja sam u 12/2012. isto pitao i rekli mi 100 kn x broj mjeseci trajanja ugovora + 200 kn za raskid tajnog naloga. Dakako, riječ je o tarifi XL koja košta 208,25 kn/mj, odnosno 106,62 kn u retentionu
ovo je mobil net xl
nema veze, cim si im uzeo uredaj, penali su takvi da ti se neisplati raskidat ugovor...
pa evo, slucajno rekao da mi pogledaju u web posu kolki su penali i oni su ostali iznenađeni tom informacijom
kad budes opet u blizini, odi pa provjeri, samo nemoj kod istog![]()
pa ti kazem da sam vidio svojim ocima !
Ako su ti tako rekli, platis i sve ok.Kada sam ja zatvarao mobilni net rekli su mi 60 kuna koje sam platio i sve je bilo ok.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Prijatelj zeli iskoristiti bodove (kaze da ih ima max?!, sta god to znacilo) i uzeti neki uredjaj. Tarifa je obitelj +M. Sta preporucate? Gledao sam na stranici al ne snalazim se bas sa tim bodovima i popustima, kao i sa opcijom novi ugovor/produljenje pretplate.
Napišem ti danas (prijenos broja u obitelj+L kako bi dobio -50% 12 mj) i odgovoris nam sutra da mu to ne pase.
Napisem ti sutra nešto novo a ti nam prekosutra javis da mu je to prekomplicirano.
Prekoprekosutra stupaju na snagu novi uvjeti i slijedi - novi red dopisivanja.
Dakle, ova rasprava unaprijed nema smisla kad netko savjetuje nekog tko preko drugog pita sto bi, a ni sam ne navede sto bi.
Nego, jesi li mu preporučio emoporiju talk s pokemon naljepnicom? U tarifi M je može dobiti povoljnije nego u vipnetu s opcijom ili tele2 s opcijom uredjaj. A ne treba mijenjati ni bodove.
Zadnji uredio ispravljach : 18-03-2013 u 10:47
kaj su smanjene naknade za raskid?
Nisu smanjene,oduvijek je bilo tako...mobile net xl nije isto što i extra total xl/obitelj xl...
Tako da dok je kamera bilo-bilo je,sad ih više nema![]()
vrijedi i dalje zadnja dostupna informacija o mogucim promjenama tarifa kod T-Mobilea od sutra ili se ipak produzuju trenutno dostupne tarife?
Nove tarife dolaze...
dakle, jos malo strpljenja.hvala na odgovoru.
U zadnje vrijeme prate trend produživanja postojećeg..
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Definitivno je vrijeme za neko osvježenje tarifa. Ove sad su nakon uvođenja opcije flat potpuno izgubile smisao (sve osim total+ s). Krajnje je vrijeme za osvježenje ponude.![]()
Kako su mi prenijeli sa sutrasnjim datumom, kao sto je Ispravljach i vise puta naveo...
Pozdrav. Trebam jedan info sto da ucinim.
1.4. mi istice ugovor na nositelja i jednog clana extra obitelji+ L.
U tarifi imam jos jednog clana s promocijom 50% popusta na tarifu. Tome clanu ugovor istice 1.5.2014.
Nisam u mogucnosti produzit preplatu jer sam duzan prominit tarifu i gubim pogodnost 50% popusta bez obzira sto clanu na kojem je ostvaren popust nije ugovor isteka.
Da li postoji neka opcija kako bih mogao produziti preplatu i ostavarit neku pogodnost za jeftiniju preplatu?
Clan na kojem je potpisan ugovor i ostvarena pogodnost se moze iskljucit skroz jer se nekoristi. To su mi savjetovali u t-centru da ubacim i ostavarim pogodnost tako da broj stoji u ladici bezveze...
Sto bi bilo najpametnije ucinit da mogu kupit neki novi mobitel povoljnije?
ispuni formular za kupnju uredjaja putem web shopa.
kad te zovu kazi da želiš OTPO na 24 mj na Extra tarifi (nositelj Obitelji+).
u tome bi uspio da si ispunio formular prije 21.3. jer i nakon toga datuma rade OTPO za Extra tarife, uz uvjet koji sam spomenuo.
meni je to uspjelo - ti možeš pokušati
Bookmarks