Podesi ga kako ti paše, meni se sviđa što može i očistiti notification info o propuštenom pozivu ako je app na /system tj. ako imaš root. A od postavki podesi da ti se u call logu ne prikazuju slike kontakta (možeš ostaviti da prikazuje u imeniku) - jer će onda instantno učitavati popis, dok ako su i slike, one se pojave kroz sekundu...mali delay. Također, možeš povećati font, staviti crnu temu, odabrati npr. plavu boju da označava odabrana slove (pri T9 biranju a ima i pametno T9 biranje gdje lista najčešće pozivane prvo)...evo zgodno za male telefone. Ako je bio mi perfektan na xperia x10 mini, na novijim xperijama čuda čini!
Dalje, može se staviti da se zatvori nakon što se nazove (za razliku od stock koji ostane otvoren)...pa se može maknuti gornje tabove (nema potrebe nakrcati ekran).

A galerija je smeće da nije za povjerovati. A opet za razliku od toga quickpic od 300kb čudesa radi, video pušta...pa auto max brightness...

A za male ekrane savjetujem još Widgetlocker i ICS temu otključavanja (kružić pa kada se klikne dobije se ukrug okolo brdo shortcuta i otključavanje...) Estetski odlično, a i praktično. Pogotovo ako se stavi za shortcut dialer one.
Još mi se čini da je i stock kamera app loš - ja koristim lgcamera beta (mobilism) - više opcija, kvalitetniji rezultati!

Sorry na malom oftopic!