Još jedan prepakirani sony smartphone.. Oni valjda najčešće nove modele izbacuju.
Još jedna xperija danas predstavljena. Ovo bi se nešto moglo protumačiti kao mini verzija uspješnijeg im Z modela (nešto kao s3 mini naspram galaxy s3).
Specifikacije nisu za zanemariti: 1.7 dual Core, 1 GB RAM, 4.6" 720p ekran, LTE.
Nekako se uvijek radujem novim xperijama (očekivanje galaxy s4 mi bilo dosadno nit mi napet) tako da i za ovaj primjerak Sony-u skidam kapu. Atraktivan dizajn, biti će u više boja ponuđen... Odličan (po meni dovoljan) hardver i bit će definitivno u ponudi kod više operatera, nadamo se povoljnije. Najavljen izlazak do ljeta na tržište.
Ne mogu a opet ne pohvaliti led osvjetljenje koje je meni baš cool
Demo video:
http://www.youtube.com/watch?feature...v=pgA4YCAIGBI#!
Zadnji uredio maher22 : 18-03-2013 u 13:06
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Još jedan prepakirani sony smartphone.. Oni valjda najčešće nove modele izbacuju.
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Izbacuju ih dovoljno definitivno za svakog po mjeri...ali ne može im se osporiti predivan futuristički dizajn, pogotovo ovi u bijelim bojama su lijepi. Samo da to softverski sve bude super radilo + dobra kamera i imat će svoje kupce definitivno!
Najviše me živcira ovaj desni okrugli gumb, može izgledati predivno ali je taj gumb ko šaka u oko![]()
Cijena u Europi bi trebala biti 419€.
Mobitel izgleda odlično. Šteta što još nije vodootporan, to mi se posebno sviđa kod Z.
Meni pak paše taj gumb kako dizajnerski tako i funkcionalno. Bolje nego tanka crtica na vrhu moba, npr... Cijena govore do 400 eura što nije loše za start.
Led osvjetljenje će se moći birati boja za pozive ili sms a naravno i isključiti kome netreba (iako vele jako mala potrošnja baterije koja je solidna) tako da je ta opcija i više nego dobrodošla!
Zanimljiv mob. Čvrst je, stražnja maska se lako skida i sjedan odlično, nigdje ne viri, ne škripi ni ništa. Kao da je unibody. Bateriju nije moguće izvaditi.
Ovako na prvu u radu je brz, odaziv je odličan, vidjet ćemo.
Ako netko ima pitanja nek pita.
Xperiu SP sam testirao nekih desetak dana, nisam primijetio problema s Wi-Fi povezivoscu. Sasvim dobar mob i dobar nasljednik lanjske Xperie S. Izrada je stvarno na nivou, kamera je OK, ništa specijalno. Ako vas zanima više bacite oko na http://www.smartphonehrvatska.com/20...-sp-recenzija/moju recenziju, ima i video.
Pozdrav
Evo i ja ga posjedujem nekih desetak dana i sve je fantastično, brz i pouzdan, gps pronalazi u 3 sekunde ne trza i sve super, ovaj BRAVIA engine 2 je odličan, jedino što zaslon na največoj svjetlini doslovno ''ŽDERE'' bateriju. E da kamera je banana, čak i u odnosu na SE xperiu neo V koja mi je imala 5MP na SP mi je slika zrnata.
Kako postaviti na nu zvuk zvona pjesme koju sam sinula
Bookmarks