Meni ne radi na HOX kao pokrene na 1 sec i izbaci me
Evo sa svih strana i muka sa rezama i .apk fajlovima skupio sam u jedan paket komplet koji radi na One X i Galaxy SIII, sve isprobano radi odlicno, znaci standard kopiranje iGO foldera u root i instalacija prilozenog .apk-a i to je to ready to go.
Ne treba nista podesavat .sys fajl nista samo instal i to je to sve radi.
Karte, voices i sve moguce je unutra kom je sta viska lako si obrise..
https://www.dropbox.com/s/r09q7bpqid...%20tested-.rar
Zadnji uredio Sljaka : 28-02-2013 u 21:06
Meni ne radi na HOX kao pokrene na 1 sec i izbaci me
Važno je da se trguje
Nesto ti se u kopiranju koruptalo, obrisi folder, uninstal apk i prekopiraj opet sve ponovo. Evo prekjucer isti slucaj na jos jednom hox-u...
probao sve ponovo, kopirao sve bez izbacivanja i opet isto
Važno je da se trguje
Ja sam imao sličan problem na Desire i Desire X i na kraju našao da je potrebno obrisati DCIM folder sa sd kartice da bi radilo kako treba. Budući da taj folder kreira kamera pri svakom korištenju, vratio sam stariju verziju iGo-a, koja radi bez problema i ne smeta joj kamera.
A jesi napravio uninstal apk pa onda ponovo ili jedan reko drugog samo?
I kad sam stavljao novu verziju i kad sam vraćao staru uradio sam force stop, clear data, pa uninstall. Jesi li probao preimenovati DCIM folder da vidiš radi li tako?
Jel moze pomoc? Skinuo,prebacio na sd karticu (koja je formatirana,nova).Kada pokrenem instalaciju sve odradi,instalira al kada pokusam da otvorim Igo izbaci mi poruku: missing or incoplete folder:/data/data/com.navngo.igo.javaclient/license
Telefon je Samsung S3
Opet istoInstalira ga i kada ga pokrenem ista poruka.
Bookmarks