Pa... ne bi baš mogao suditi jer ICS nisam imao gore duže od par sati, tako da se nisam s njim previše bavio, ali evo par stvari koje sam primjetio:
Homescreen mi je bolji na JB-u jer iskorištava više ekrana. Na ICS-u sam imao osjecaj da je pola ekrana neiskoristivo za ikone i widgete. To je zbog rotiranja ekrana, što su malo drugačije riješili u JB tj. sad ima jedan red fiksnih ikona koje ostaju na dnu ekrana bez obzira koji homescreen odabereš (u landscape-u se te ikone prebace desno).
Maknuli su onaj gumbić za screenshot sa doljnje trake tako da sad ima samo Home, Back i Tasks (ili kako se već to zove). Screenshot radi ako stisnes power + volume down tipke zajedno.
E, sad... na ICS-u si imao samo tu donju traku gdje su ikonice i iz nje se izvlači onaj notification drop down, dok na JB imaš donju traku s funkcijskim tipkama, a gornju sa notifikacijama (sličnije mobitelima). To oduzima malo više ekrana kod aplikacija (pogotovo u landscape mode-u).
JB mi se nekako više sviđa na prvi pogled, ali mislim da nekih velikih razlika nema. Bar za sad koliko sam vidio.
I, da, jednostavno sam ga root-ao da maknem sve one samsungove hubove i sl. koji mi samo troše bateriju i memoriju.

Odgovori uz citat

Bookmarks