Još je rano - znat ćemo do sredine mjeseca - šta vam je, tek je počeo mjesec!Tek će sutra sjest za stol i počet smišljat šta će...
![]()
ma sutra oko 10-11 će objavit ili će produžit ovo (što je vrlo vjerovatno) bez ikakve posebne pompe
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Još je rano - znat ćemo do sredine mjeseca - šta vam je, tek je počeo mjesec!Tek će sutra sjest za stol i počet smišljat šta će...
![]()
Izgleda da sam ja jedini koji misli da nece biti nista novomozda produlje ovu akciju za 1 paket, a mozda i ukinu 50% nizu cijenu paketa
A onda ćemo smanjiti potrošnju. Neće imati smisla uplaćivati 80kn. A da daju nešto značajno za 160kn i to bi se uplaćivalo češće..
Inače, 40kn je vrh!![]()
Kakav je to optimizam![]()
@mlesic, evo mi sjeli jutros u 4h i baš pijemo treću kavuOdlučeno je da sve ostaje isto i produžuje se do 10.6. Mislimo da je trenutna ponuda odlična. Nitko drugi nema tako dobru cijenu interent prometa i nitko nema tako dobru korisnicku podrsku
![]()
Ono cuo sam prosli mjesec ljudi se masovno prebacuju zbog SZK![]()
Da ste mogli nesto novo smislit, mogli ste. Al dobro, bolje i ovako nego losije..
--
. [Lejzermaster]
Ma da, di si to čuo?
A gle, spominjem, čisto da se ne zaboravi![]()
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Moram priznati da sam očekivao baš ovo što su ponudili. Sve ostaje isto, ponuda je i dalje raznovrsna i solidna. Samo, sada je tu Tele 2 sa svojom novom Smart tarifom. I da, svakako idu pohvale za SGS3 mini i njegovu cijenu, kao u oglasnicima!![]()
nisam ni primjetio da su nove mobitele ponudili. dodušse sgs3mini je i dalje precjenjen :s
doduše ide uskrs... ide i ljeto.. taman kad bude neka raspordaja na 1500kn će doć..
U oglasniku, nekih 600-700kn
Ništa od promocije bonova od 160kn! Bilo bi lijepo da za 160kn se dobije 4 popusta 50 posto - valjda ne voli nas bonbon navlačit da više trošimo...![]()
a očito s ovim zasad dobro posluju
Pa da. Očito im nije kriza..
Do prije koji mjesec je bilo 2 paketa za 80kn po 50%. 2 puta po 80kn je 160kn i dobije se 4 paketa u pola cijene - tako da nisam izmislio toplu vodu ili pričao nebouloze - nego je to samo malo modificirana akcija od prije kombinirana s trenutnom. Dakle za bon od 80kn dobiješ 1 popust a za 160kn dobiješ 4 popusta. Zar ne bi i bonbonu bilo bolje kad bi ljudi uplaćivali po 160 kn umjesto 80kn? A na ovaj način nagrađivanja većih potrošača bi svi bili zadovoljni.
Za 40 kn nema popusta, 80 kn je jedan popust a 160kn je 4 popusta (isto kao prije koji mjesec samo što se moralo uplatiti 2 bona po 80kn ali dođe na isto!)
Malo mi je bedasto da za 160kn dobiješ isto kao i za bon od 80kn - pa makar to bilo 2 paketa u pola cijene (iako dođe na isto ako uplatiš 2x80kn)...radi se o principu nagrađivanja i poticanja veće potrošnje!
Onaj tko ne želi pretplatu! Tko je lud bit na pretplati?
Uzmeš postpaid bez ugovorne obveze. Posebno ako puno razgovaraš jer je kvaliteta razgovora na bonbonu najlošija u RH
Ne želim postpaid. Želim prepaid - postoji barem 5-10 razloga...ali nije ovdje tema pa neću o tome - recimo samo da svatko sebi zna što je za njega bolje! A razgovaram do 1000min i uglavnom su mi svi u bonbonu - kvaliteta razgovora je prolazna pošto je besplatno. Ukoliko postoji bolja kvaliteta za istu cijenu (0kn) onda može!
A 50% popusta bi mi bilo logično da za duplo veći bon se dobije bar duplo više popusta. Jel ja to zbilja lupetam ili se meni čni da bi ljudi onda i uzeli taj bon od 160 ako dobiju npr. 4 popusta. Kako je trenutno stanje će onda naravno radije uzeti pretplatu...ali valjda nesmiju pretjerati s takvom ponudom - onda nitko neće biti lud i uzeti pretplatu...![]()
Zadnji uredio mlesic : 02-03-2013 u 14:14
i ja izbjegavam pretplatu u širokom luku i rađe ću dat 150kn unapred za bonove nego se poslje jeb***ti s pokušajima raskida ugovorima, krivo naplaćenim računima i slično. svega sam se načitao po forumima i pretplati ipak kažem hvala doviđenja.
imam jedno pitanje za vas forumase,ako je moguce da mi odgoovrite sto prije.
naime prije mjesec dana sam aktivirao jako veliki paket prometa, ali sto zbog loseg signala u DU, sto zbog dostupnosti wifi-a,nism iskoristio niti MB.
pa ipak, zao mi je da to propadne... i onda sam se sjetio da je na forumu bilo price o nadogradnji paketa (samo nikako da se sjetim jel to radilo kod bonbona, t-mobilea ili kod telaca).
dakle, radi se o ovome: imate aktiviran nekakav paket, ostane vam par MB i vi dokupite novi. sta se dogodi nakon toga, da li MB iz starog paketa propadaju, zbrajaju se ili se zbroje,ali ipak "propadnu" kad im istekne vrijeme od prve aktivacije?
Propada. U vipu se to dokupljivalo..
Bookmarks