A u kojoj aplikaciji si to podesio?
Probaj jos neku aplikaciju, tipa K-9 Mail pa vidi jel se problem javlja.
Na svojoj Xperiji T sam namjestio automatsku provjeru maila svakih 60 minuta.
Katkad sve bude OK, ali u većini slučajeva (recimo 7 pokušaja od 10) izbaci mi Prijava na Tele2 webmail nije uspjela.
Što da radim? Sve postavke su u redu. Kada idem na ručnu sinkronizaciju i tada mi zna u prvoj sekundi izbaciti "Nemoguće se spojiti", a nakon opetovanog refresha ispiše nove mejlove. Nije vezano za brzinu konekcije (mobitel mi je podešen i na Wi-Fi i na DATA kada nema ovoga prvoga).
Koristim Tomato broj.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
A u kojoj aplikaciji si to podesio?
Probaj jos neku aplikaciju, tipa K-9 Mail pa vidi jel se problem javlja.
Default aplikacija za E-mail na Sony smartphoneima. Imam 4 accounta i ostala tri rade u redu.
U Mobisu!
Može li se koristiti Tele2 web mail ako imaš sim karticu od Tomata?
...ili sam ja nešto krivo skužio
Znači, imam accounte na VIPnetu, Carnetu, T-Comu, Yahoo-u i Tele2. Svi se uredno sinkroniziraju osim Tele2.
Tomato kartica ili bilo koja druga ne igraju ulogu.
U Mobisu!
Evo još samo za informaciju ja također koristim tele2 web mail (sim Tele2) koji jednako dobro radi(Htc)kao i gmail.Druge nisam probao.
Bi li ti bilo teško napisati što ti piše u računu? Step by step.
Meni automatski postavi sve, čini mi se da je na POP3 poslužitelju. I, spoji se, ali nakon recimo tri pokušaja. Prvi put javi Greška na mreži. Spajanje nije moguće. U drugom intervalu (kada stisnem Osvježi) izbriše sve mejlove iz Inboxa i tek iz treće počne ponovo puniti Inbox i, naravno onda javi čak 25 novih mailova.
U Mobisu!
@Moby
A onu opciju da ti gmail kupi mailove sa Tele2 mail servera? Ja sam si tako namjestio i nemam potrebu da se spajam na Tele2 mail server. Jedino ako je u pitanju brzina, tj. da sto prije vidis mail koji ti je stigao na tele2 mail onda ovo bas i nije idealno.
Evo, sinoć sam sat vremena razmišljao i kombinirao. Uglavnom, išao sam na ručne postavke i odabrao IMAP protokol umjesto POP3 kako je default namještao. I, do sada nijednom nije izbacio grešku. Spaja se za 5!![]()
U Mobisu!
Bookmarks