Mislim da moraš u T-centar. Tamo će ti dat neki papir s nekom šifrom i brojem telefona koji moraš nazvat te im reći tu šifru. Kad ih nazoveš, prvo će te nagovarat da ostaneš te ti ponudit nešto, ali, ako želiš raskinut, budi tvrdoglav i ne popuštaj im.
Raskidao sam ugovor pa znam. Osim ako nešto nisu promijenili u zadnja 2, 3 mjeseca
Vidim svi pricate o t-com-u, kakva je situacija u vip-u?
Zbog oglas u potpisu koji je zabranjen slijedi kazna.
Jesenas sam migrirao na vipme. Postupak traje 48h,a prebacen bio za 15 minuta
Prije par dana sam migrirao na vipme. Postupak traje 48h, a prebacen bio za 15 minuta
Imam i Homebox i Data i imao sam Sve za mene 75 bez promocije i račune nekih 400 - 500Kn za sve i nisu niti trepnuli... :-)
Ali pošto mi navedeni broj više zbilja nije trebao na pretplati i da jesu ne bi bilo interesa...
Svi smo mi u krastavcu...
A kaj ak se zatrazi raskid ugovora i oni nis ne ponude,nego stvarno raskinu? Bio sa starim par put u tcentru istekli nam ugovori na dsl,maxtv i telefon i nikad nam nisu nis dodatno ponudili osim ono sto pise na stranici,stovise jedna zenska je cak i bila bezobrazna da kak se moze ikaj trazit! I eto mi smo tako vec godinu dana bez ugovora i bez ikakve ponude :/
Jesi li se držao postupka navedenog u postu #11?
Bookmarks