Navodno Tomato sprema bolju tarifu od Brutalne?
Evo navodno prejaka tarifa kod Simpe postaje stalna,cekamo neku novu tarifu od Tomata.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Navodno Tomato sprema bolju tarifu od Brutalne?
Nemam pojima, kazu samo uskoro.
Mozda ce ju samo malo modificirat,brutalna bez uspostave recimo![]()
Ako netko ponudi nesto kao brutalna ili simpina prejaka bez uspostave za 50ak ili manje kn, prelazim odmah s bonbona na njih
Bilo bi super da uvedu kao na vipnetu Opcija Uspostavi... platis u komadu 29kn pa nema vise uspostava poziva... odmah bih preso na to... 29kn + 50kn... to bi bilo strava... ajmo tomato!
Osobno mislim da do pred novu godinu nista vise od brutalne
Ja nisam čitao što pišu tomatovci, ali sumnjam da će ponuditi neku novu Brutalku.
mjesecno... info: http://www.vipnet.hr/tarifne-opcije pa pod naziv: "Uspostava poziva"
Hvala tomatu na brutalki i sam je koristim,ali mislim da ce Frank :-) slijedeci prodrmati trziste takvom tarifom sa svim i svacim u njoj.
Pitanje:
- nisam korisnik bonbona vec 2-3 mjeseca, prebacio sam se na drugu mrezu. Na toj mrezi kada dam upit na stanje racun mi je aktivan do 1. mjeseca 2013. Danas mi je dosla poruka od broja "123" da ce mi racun isteci za 7 dana ako ga ne obnovim.
Da li je to poruka ubiti od bonbona i da li sam ja jos u njihovoj bazi podataka? Tj da li trebam tu poruku samo ignorirat?
Ovo sam pitanje postavio i u podforumu bonbona ali možda ovdje ima korisnika koji su imali sličan problem kao i ja. Tnx![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
I meni još uvijek s vremena na vrijeme dođe obavijest od Tele2 iako nisam njihov korisnik već tri godine. Jednostavno ignoriraj.
Jel se to meni čini ili je poziv SZK na broj 092 9933 je opet besplatan ako se zove iz Tomato mreže? Ako sam dobro vidio, naplaćivao se prije oko mjesec dana kao poziv unutar mreže, a samo je tehnička podrška bila besplatna.
Ja ne znam (strah me probati), ali to osobno smatram jedinim minusom koji imam kao korisnik brutalke
Izračun optimalne tarife: http://www.tarife.si/hr/unos-mjesecne-potrosnje.html
Nije nam jasno hočeli se opet moći aktivirati brutalna tarifa ako je ne produžimo na vrijeme .Tek kada bude stalna tarifa tek će onda biti pogođena i malo skuplja ali bez uspostave poziva.
Nisam mislio da trebam pitati o brutalki vec opcenito ako zatreba
Može li mi netko objsniti ako se zove SZK ili broj 0800, naplaćuje li se i tu uspostava poziva 0,29 kn?
Mislim na Brutalnu tarifu.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
0800 je potpuno besplatno, a za szk ne znam iako i za to ne bi trebala biti naplaćena uspostava. Ali nisam dosad zvao pa ne znam.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Može li se naručiti original NANO sim kartica za tomato? bez rezanja...
tnx![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Tomato pod hitno mora promijeniti obracunsku jedinicu od 1MB za savrsenu tarifu, to je u danasnje vrijeme kad se smartphonei spajaju po 50 puta dnevno na internet katastrofalno. Ako se nesto ne promijeni ubrzo ja odoh na neku drugu mrezu, a reklama bez neugodnih iznenadenja je laz jer je ovo stvarno neugodno iznenadenje.
Bookmarks