Ja sam trenutno na 752MB... tek sam danas vidio da je obracunska jedinica 1MB... sad cu to malo vise pratiti...
i jel iko pratio kako se troši data promet sda tom obračunskom jedinicom od 1mb??
Ja sam trenutno na 752MB... tek sam danas vidio da je obracunska jedinica 1MB... sad cu to malo vise pratiti...
Danas sam dobio ispis i stvarno je obracunska jedinica 1MB... prosli mjesec mi je bilo na knap da mi prijede granicu iako nisam imao puno stvarno prenesenih podataka... Otkazujem ovu tarifu i prelazim na nesto drugo jer ovo je katastrofa, iphone 4-5 puta po noci skine po par kilobajta i to ovi u Tomatu obracunaju kao 1MB...
A jel imas slozen push na mailu na iphonu?
Mislim da kod pusha on svako malo komunicira sa serverom i skine mozda koji kB.
Ako je to zaista tako onda je to fakat koma.
Ili ono dode ti mail, 8 kila nekog teksta, a on uzme Mb.
Ja imam push i pretplate na forumu na odredene teme.. Meni bi svako malo skidalo po megabajtkad svako malo dobim mail o odgovoru na temu...
--
. [Lejzermaster]
Nemam push na mailu ali zato svako malo dolazi whatsapp, facebook messenger a i primjetio sam da iphone tijekom noci se svakih sat vremena spoji na net i nesto uzima po par KB ali na tomatu je to dovoljno da popije cijeli MB :/ 1GB mi je sasvim dovoljno sa normalnim racunanjem prometa, ali to ovdje nije slucaj.
Od sada za iste novce se dobije po 1500 svega...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Stvar je u tome da ljudi nebi ni skuzili niti bi ih zanimala promjena obracunske jedinice (pricam o prosjecnom potrosacu).Na papiru 1500min,1500mb i 1500sms izgleda puno bolje nego "promjenili smo obracunsku jedinicu".To je na zalost tako...
Danas postar donio promo letak brutalna+zestoka
I sta kaze taj promo letak?
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Nista narocito. Sa jedne strane ponuda brutalne a sa druge ponuda zestoke,te upute kako ih upaliti
čini mi se da tarifa i nije baš prošla kako su očekivali ...
Mozda. Cim je podebljavaju i ovu drugu pojeftinjuju. Uskoro se mogu ocekivati i EU prepaid tarife
Uspoređujući Žestoku i Brutalnu tarifu ne mogu se oteti dojmu da Žestoka izgleda primamljvo. Nema uspostave poziva, a za 50% je jača u svemu od Brutalne. Ali, nažalost, samo na papiru.
Dubljom računicom-kome stvarno treba može si priuštiti dva broja na Brutalnoj tarifi i dignuti bilo kakav neugodan osjećaj prekoračenja bilo data usluga bilo SMS-ova ili minuta za razgovore (a i jeftinije je).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Tarife sa povoljnim pozivima unutar EU. I ja vec dva dana prezbrajam izmedju brutalne i zestoke :-)
Ma ja bi davno uzeo zestoku, a sad kad je sve 1500 jos i prije, al ne odgovara mi trajni nalog nikako..
kakva vam je kvaliteta mreze?jeli isto kao kod vipa?meni je recimo na bonbonu signal bio puno gori nego nego na t-mobileu
Meni je odlicna na tomatu,nisam primjetio razliku od vipa. Na bonbonu vrlo rijetko imam problema kakve cujem da imaju ostali clanovi. Koristim samo razgovore,a na samom pocetku internet koji je tada radio odlicno
To su muke isusove kad treba nešto aktivirat u tomatu npr. trajni nalog ... svaki put odem do vip centra i oni vele da to ne mogu napravit, zovem SZK oni vele da se to tamo radi ... na kraju se nisam makao iz vip centra dok mi to nisu odradili ... prestrašno ... kako je tek kad nastane neki problem?
Ja sam primijetio, držim Lumiju 920 na 4G. Isprobao sam ovo ljeto u gradovima-Dubrovnik, Split, Zadar, Zagreb. U svim gradovima maksimalno što sam imao je H+ signal (ne znam točno što znači), ali natpis LTE nisam vidio.
Znači, Tomato korisnici su još uvijek uskraćeni za 4G brzinu.
U Mobisu!
Moze malo pojasnjenje...hmmm...imam zestoku i potrosio sam prosli mjesec tih 1500Mb. Trosio sam i dalje je... Za ono preko toga pise 1M=0,07kn. Gledam obracun, npr: 429,571 MB 20,4960kn. 1,014 MB 0,1120kn. Sad mi nista nije jasno![]()
Ako tko namjerava uzimati pretplatu nek se javi u pm pa možemo iskoristiti promociju . Naime dijeli besplatnih mjesec dana novom korisniku i korisniku koji ga je doveo.
Mali dodatak:
izvor: http://adf.ly/YiZ8XZnanstveno dokazano najpametnija tarifa
Ukoliko si učenik osnovne ili srednje škole, student, profesor ili pak zaposlenik osnovne ili srednje škola ili učeničkog doma, Žestoka za tebe ima posebnu pogodnost koju ti nitko drugi ne nudi.
Samo u Žestokoj tarifi CARNet korisnici dobivaju čak duplo više besplatnih megabajta podatkovnog prometa što tarifu koja je već sad odlična čini najpametnijim mogućim izborom.
Unutar mjesečne pretplate od 99 kn dobivaš redovitih 1500 besplatnih minuta i 1500 besplatnih poruka prema svim nacionalnim mrežama, ali čak 3000 MB besplatnog podatkovnog prometa, bez ugovorne obveze i naknade za uspostavu poziva.
Aktivacija CARNet promocije moguća je od 01.10. do 31.12.2013. te je za aktivaciju potrebno CARNet korisničko ime i lozinka dok za pristupnu točku trebaš izabrati carnet.tomato.hr
a reklamu vidio na facebooku
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 03-11-2013 u 03:52
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ovo je navlakuša. Mislim, lijepo, ali su zaboravili da im ipak većinu broje pre-paid korisnici.
U Mobisu!
Bookmarks