Možda After focus?
https://play.google.com/store/apps/d...terfocus&hl=en
Potrebna mi je app koja od slike pravi pola crno bijele pola u boji dakle onesto da je sve okolo crnobijelo a taj dio koji odaberete u boji.Imla sam to nekada ali promjenom tel ostala sam bez nje
Možda After focus?
https://play.google.com/store/apps/d...terfocus&hl=en
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Nasla sam hvala!
Ima li neka app pomocu koje mogu zakljucati Evernote da se nemoze otvoriti bez sifre?
Zadnji uredio besana : 08-02-2013 u 01:48
Naletjela sam na dvije aplikacije-TED i Pocket.Hocete mi reci za sta sluze i kako se koriste i jedna i druga.
Pa šta je toliko teško potražiti na Google Play?
Ova tema (pa ni ovaj forum) nije za ovako generalna pitanja za koja je trivijalno potražiti na Google-u i dobiti sve odgovore.
Koja se aplikacija pokazala najtočnijom za brojanje potrošenog internet prometa (posebice onog s mobilne mreže)?
3G watch Dog - dobro broji imaš besplatnu i pro verziju.
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
Nekada sam imala neku aplikaciju pomocu koje sam recimo ako imaju dva covjeka na slici prstom mogla da obrisem jednog.Zna li iko koja je,molim vas
Nemoj zezati?Nisam znala.
Bez sale za one koji zele pomoci,nije bilo na mom racunu i nema ga na popisu aplikacija i nije photoshop.Zna li iko?
a ako ti je neka aplikacija dobra, sto ne zapises ime ako vec ne mozes zapamtiti? ovako to nema nikakvog smisla. a ako koristis isti google racun kao i prije, ovo sto je yager rekao ITEKAKO ima smisla, i ako ti nisi nasla sve sto trazis, gledas na krivom mjestu. dakle:
1) otvoris aplikaciju google play, a ne popis aplikacija na mobitelu!
2) pritisnes na mobitelu tipku za opcije i iskoci ti izbornik s opcijama my apps/my wishlist/accounts itd
3) klikni na my apps (moje aplikacije)
4) kad to kliknes, pokazat ce ti se popis naslovljen installed (instalirano). ALI ako povuces prstom po ekranu zdesna nalijevo, prijeci ces na sljedeci izbornik naslovljen ALL (sve). tu se nalazi popis s ih aplikacija koje si ikada instalirala ili pregledala preko google playa na tom google racunu. znaci, sve ikad je tu.
Zadnji uredio divided by zero : 11-02-2013 u 12:40
dal ima kakva aplikacija za slusanje .??? da se da skinut sa interneta
Za slušanje čega? Radija?
TuneIn Radio se zove aplikacija.
Savjet za 2g/3g widget?
Inače koristim Notification toggle app. Jel tu moguće podesiti-ne vidim da ima..? Osim 4G toggle, možda preko toga nekako...
Pa u postavkama aplikacije. Maknes jedan toggle s popisa i dodas za 2g/3g. Ili samo njega ostavis ako zelis, prilagodis si kako ti pase.
Da li Vama radi dnevnik.hr aplikacija ? meni ne može pokrenit ni 1 video, a YT radi i kad odem preko browsera na dnevnik.hr sve je Ok.Galaxy Ace.
Do aplikacije je to.
Videi koji mi rade su oni koji su smješteni odmah ispod naslova, a ovi unutar teksta nikad ne radi. Čeka se mjesecima da se sredi al ništa.
ima li neka navigacija koja radi na nerootanom mobitelu(S3) a da ne traži mrežu i da ima HR mapu i da je besplatna normalno
Robert-Honor Magic V2
Znam da postoji X aplikacija za restrikciju poziva.Ali mene zanima neka s kojom mi mob nece ni registrirat poziv, tj da me pozivatelj ne moze ni dobiti (kao da je ugašen mob..) Koristim neki blak list ali mob zazvoni na skeundu i odbije poziv, a to me ne zanima.Hvala
Mislim da to nije izvedivo.
Bookmarks