može li iphone 4s 32gb sa napravljenim JB-om vrtiti film u full hd rezoluciji,konkretno u 1080p u BRRiP formatu(MKV) hoću reći da li postoji koji player da bi mogao vrtiti filmove u full hd rezoluciji ili to ovisi o samom hardweru iphona tako da player tu ne može ništa ili da li će film izgubiti na kvaliteti ako ga prekodiram recimo u AVI ili MP4 format
Robert-Honor Magic V2
CineXplayer vrti mkv
iPhone 5s 16 GB
ne znam ali iz nekog razloga ne mogu ući u poruke,jednostavno me izbaci na početni zaslon kada stisnem ikonu za poruke,probao sam ga resetirati ali isto,probao am i preko iTuns-a napraviti back up ali isto,iphone je 4s sa 6.1 sw-om i napravljenim JB-om
uspio sam napravio sam reset svih postavki no sad opet imam problem što kad otvorim ikonicu od cydie dobijem sliku u gornjem ljevom uglu ali malu??pa ne znam u čemu je problem
KORISTI TIPKU "UREDI POST" umjesto pisanja postova za redom
Zadnji uredio imaticx : 07-02-2013 u 20:30
Robert-Honor Magic V2
Cao iPhonovci. Imam jedno pitanje u vezi updatovanja. Naime imam iPhone 4s koji je free znaci nije skidan sa mreze. Ja sam ga jailbraekovao i imam sada ver. 6.1.2. Hteo bi da ga updatujem na ios 7.0 ali neznam kako. Da li da skidam jailbreak ili moze preko njega da se radi update. Molim Vas za odgovor.
ios 7.0 nije niti izasao, samo beta verzije zasad
Da bi isprobao betu, jailbreak se brise a i moras bit developer za beta verzije koja nije za obicnog korisnika namijenjena niti se moze skinut. Ima neka fora ipak kako doc do bete free, ima tu negdje na forumu
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Evo ovdje tutorial kako staviti iOS 7. Pazljivo procitati upute i upozorenja prije postupka
iPhone 5s 16 GB
napravio sam elementarni search i nisam naletio na odgovor na ovo pitanje, ali se unaprijed ispricavam ako doticni vec postoji.
na iphoneu 4s mi je napuklo staklo na displeju, koliko sam upoznat staklo nije moguce zamjeniti zasebno nego treba mjenjati i staklo i displej/digitizer.
s obzirom da su cijene po servisima u prosjeku koliko sam primjetio nekuh 700 kn, zanima me jel moguce naruciti display (vidim da su im na ebayu cijene oko 30-ak $) i odnjet to dvoje u servis na ugradnju?
postoji li nesto na sto treba obratiti paznju? jesu li svi modeli kompatibilni, ili ovisi o maticnoj ploci, cdma, gsm, nesto deseto?
jel netko mozda ovo radio? jesu li displeji koji se na ebayu prodaju krep kopija, ili orgiinal stvar? bilo koji drugi savjet za koji mislite da bi ga bilo dobro znati?
Ja imam na svom mobitelu potrti ekran več 1god i nikom ništ. Sve radi kak se spada tak da...
Ugl, da se zamijeniti i samo staklo samo kaj to staklo ne vredi ni pišljiva boba.
Ako možeš nabavi od nekog prednje staklo ali orginal.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
u pola godine jedan odgovor, mislio sam da je 4s popularniji uredjaj
raspuklina se u medjuvremenu prosirila do te mjere da je mobitel skoro pa neupotrebljiv, pa bih jos jednom ponovio prethodno pitanje.
sva iskustva i savjeti su dobrodosli.
NA Ebayju su same kopije ali ponekd znaju biti odlicne kopije. U servisima su isto kopije,rijetko koji ima original.
Da li smem da instaliram iOS7.0.4,ne radi mi wifi pa ne znam da li ce doci do nekih problema prilikom instaliranja...Trenutno koristim iOS6.0.1...POZZ
Jel wifi posivio, tj. ne mozes ga ukljuciti? Ako je, onda je isto tako i meni je nositi ga na servis ili ako nema garanciju sam promjeniti wifi chip. Ali nista te ne kosta ako preko komp. skines firmware file i onda napravis samo restore preko komp. 3G mrezu ce potrositi samo malo na aktivaciji
iPhone 5s 16 GB
Izašao iOS 7.1
Imam pitanje-da li se na Iphone 4s moze staviti tipkovnica 3 u 1 ako ne moze ima li neka aplikacija koja mjenja tipkovnicu u 3 u 1? I kada se spoji sa racunarom racunar ga ne prepoznaje.Kako to podesiti
I jos jedno pitanje-kako uvesti kontakte sa SIM na telefon
Zadnji uredio besana : 23-04-2014 u 18:43
Možda na Cydiji ima neka takva tipkovnica, na Storeu mislim da ne.
Ako misliš da ga nema u My Computeru to je normalno, za sve se koriste iTunesi. Jedino ti ga prepozna ako imaš slike, njih možeš kopirati na računalo, za sve ostalo iTunes.
za kontakte... http://support.apple.com/kb/HT4994?viewlocale=en_US
Sta je Cidiya kako to naci i ok Itunes ali imam ga na laptopu i na mobitelu i kada spojim lap sa mob nista se ne desava
Cydia se dobije kad se jailbreka uređaj. Itunse kad skineš onda restartaš računalo i ako ti ni onda ne prepozna iPhone pokušaj promjeniti USB ulaz.
Pokusavala mjenjati usb ali nista.Restartovala i opet nista
---------- Post added at 13:28 ---------- Previous post was at 12:25 ----------
Kako obrisati poruku![]()
Ako misliš SMS onda držiš prst na poruci dok ti se ne pojavi "više". Zatim radiš sa porukom šta hočeš.
Da tako se izbrise poruka u razgovoru ali kako izbrisati cijeli razgovor?
Kad otvoriš poruke klizni prstom u ljevo na razgovoru koji želiš izbrisati.
Pokreni ručno iTunese kada spojiš iPhone ako neće automatski.
Hvala Davore evo obrisala sam.
I da pokretala sam i rucno ali nista
---------- Post added at 19:56 ---------- Previous post was at 19:54 ----------
Pokrenem rucno ali mi se na racunaru ne desav nista a na mobitelu se otvori njihov itunes
Taj iTunes na mobitelu ti ničemu ne služi. Njega spremi u neki folder i zaboravi. Na računalo skini iTunese sa ove stranice: http://www.apple.com/hr/itunes/download/
Sa njim ubacuješ muziku u telefon i uređuješ ostale stvari.
Bookmarks