Nemam iPhone 5, ali mislim kad iskljucis LTE da se onda automatski spaja na 3G. Jel ti dostupan 3G u tvom mjestu?
Radi se o iphone 5 kojeg sam ažurirao sa softver 6.1 sa kojim sam dobio u mrežnim postavkama gumbić LTE a izgubio mrežne postavke ili tak nekak slično. Od tada se ne mogu spojiti na mrežu. isključio sam gumb LTE, uključio gumb, napravio restart mrežnih postavka, zvao službu za korisnike koji su rekli da je sve ok i neka napravim update mobitela i to sam napravio, ali MREŽU NE MOGU DOBITI. Naravno kod mene nema LTE mreže. WI-fi radi normalno. Kad uključim DATA samo se kružić vrti jako sporo. Što još napraviti??![]()
Pitaj jer bolje je biti glup pet minuta, nego cijeli život.
Nemam iPhone 5, ali mislim kad iskljucis LTE da se onda automatski spaja na 3G. Jel ti dostupan 3G u tvom mjestu?
iPhone 5s 16 GB
da, trebao bi biti spojen na 3G. S 6.1 fwom je toogle za EDGE/3G zamjenjen s onim za LTE/3G.
Meni to uredno radi... signal je slab, ali 3G je stalno na ekranu.
Kao i obicno probaj napraviti restore bez vracanja backupa. Onda probaj staviti karticu u drugi mob da vidis da nije problem s karticom. I ako to dvoje ne radi, nosi na garanciju
iPhone 5s 16 GB
Javi sto je bilo
iPhone 5s 16 GB
- Opera user
--- COD2 expert
Javim kad bude gotov..
danas dobio sa servisa if i u nalogu piše da je sve u redu sa softverom. dobio sam drugu sim karticu i 3g radi. problem je bio sigurno u kartici![]()
Bookmarks