moj je unlockan preko one rupe u samu na 5.0.1,nije da nebi htio 6.1 al tu sam zapeo dok ne istekne ugovor da ga mogu tvornički unlockat
Ocekujemo komentare,opce dojmove, kritike i pohvale vas koji ste veceras napravili JB. Dali da cekamo da isprave bugove ako ih ima!?
--
. [Lejzermaster]
moj je unlockan preko one rupe u samu na 5.0.1,nije da nebi htio 6.1 al tu sam zapeo dok ne istekne ugovor da ga mogu tvornički unlockat
LG G3, HTC Droid Incredible 2 Android 4.0.4 Deceased :(
Koliko vidim nema bugova, jedino vidim nesto na twitteru da ima neki problemcic sa Weather appom, ali se radi na tome i update ce biti u Cydii
http://www.cultofmac.com/214308/evas...aign=spread-us
iPhone 5s 16 GB
Jedino sto sam primjetio da ne radi kako spada su zvukovi tastature. Kada su upaljeni svi zbukovi cuju se zvukovi tipkovnice iako su oni u postavkama ugaseni.
Nakon JBa sam ugasio mob i onda ponovo upalio. Mob je poprilicno dugo zastao na Apple logu.
I dalje trazim alternativu za Installousem, pokusao sam AppCake+, ali mi ne radi download preko cydiae.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
a gdje ste skinuli APPSYNC ?? da radi na ios 6?
pokušao instalirati app preko iToolsa,javi neki error,mislim da je radi appsyncy to ili griješim??
Appsync za ios 5+ radi na 6.1
Na sinfuliphonerepo ima bas za ios6
iPhone 5s 16 GB
Da li su updateane app/tweaks za i5 tj 4" poput sbsetting, barrel, springtomize i sl?
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Frend ima problem sa jednim 3gs om, napravio je update na ios 6 i mob se vise nezeli aktivirati. Preko wifi sam i ja pokusao, odaberi zemlju, regiju, aktivacija, cekanje par minuta i onda napise da trenutno nije apple u mogucnosti odobriti aktivaciju...i tako vec par dana...
Nisam probao na itunes ga zakacit, ali frend je i kaze da takoder nemoze izvrsiti aktivaciju.
Mob.je T-mobile ali na 6.15 bb, dali je u tome neka fora ili nesto drugo?
kako preko iFunbox-a staviti u iphone 4s navigaciju(tom-tom) s obzirom da nejde preko samog iphona tj.cydie
Robert-Honor Magic V2
U cydii dodas source http://www.sinfuliphonerepo.com/ i ides na search i mora biti za ios6
iPhone 5s 16 GB
sad me pita kao instaliraj stisnem instaliraj dobijem poruku instalirat će se i što sad?? kaj se on instalira ili što nemam nikakvih popratnih informacija što se dogadja??niti na iphonu niti na itunes-u
ps:da li je moguće to sve odraditi sa iFunbox-om nekako mi se čini lakše ako da kako?
da koliko vidim svi zamjenski programi za instalus su u banani tako da po meni i nema više neke vajde od jb-a ili se varam ne znam više,ono sve nešto a ono od svega ništa
Zadnji uredio imaticx : 05-02-2013 u 18:50
Robert-Honor Magic V2
Moras stisnuti u itunesu desno dolje "Sync"
I koristi multi quote na forumu da ti ne moram stalno postove spajati
iPhone 5s 16 GB
ma jesam to sam odmah napravio ali ništa samo stoji sa porukom Instalirat će se ili sa porukom Instaliraj i ništa se ne dogadja
Zadnji uredio robi64 : 05-02-2013 u 19:15
Robert-Honor Magic V2
Jel oznaceno "Automatically sync apps" i "Sync apps" u itunesu?
iPhone 5s 16 GB
imam iTunes na hrvatskom ali koliko vidim Automatically sync apps ili ti Automatski sinkroniziraj nove aplikacije je uključen a ovaj Sync apps ne znam gdje se nalazi
Robert-Honor Magic V2
Kako iskljuciti 3g u sbsettings?
Ne radi mi ta opcija.
Neko isprobao?
Probaj jos autorizirati komp. iTunes-Store-Authorize this computer i tu upises svoje podatke od racuna.
Onda idi Edit-Preferences-tab Advanced i OZNACI "Copy files to iTunes media...."
I sad probaj opet dodati neki file i onda u itunesu dolje desno stisni sync
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks