Ma nije greda, samo je ovako bilo jednostavnije.
Nece nam drugo peostati nego raditi preko kompa kako kazes...
A cydia jos radi?
hackulo.us ne postoji vise pa tako ni installous, mene jedino cudi sta je svima izgleda ful gadan problem skinut appove na komp i ubacit ih preko itunesa/itoolsa... ja stalno tako radim.
Ma nije greda, samo je ovako bilo jednostavnije.
Nece nam drugo peostati nego raditi preko kompa kako kazes...
A cydia jos radi?
--
. [Lejzermaster]
Naravno, ovo jesamo jedan repozitorij koji se ugasio, samo je gadan problem sta su oni radili appsync, a sad ga vise nema ko radit, sva sreca od iosa 5 radi i na 6ici ;-)
100%: Final testing and preparation. Come back soon!
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
http://evasi0n.com/
Pustili su JB!!
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
gdje?
meni pokazuje još uvijek 100% testing...
update:
jesu..skidam..cekam da netko proba,nisam bas strucnjak..
pišite ako je tko uspio jailbreakat i5
Zadnji uredio rapajic_st : 04-02-2013 u 19:11
da jesu samo tu čekam postupak na hrvatskom
Robert-Honor Magic V2
Evo jailbreakan iphone i ipad. Cydia je pod opterecenjem, pa je dosta tesko skinuti nesto
iPhone 5s 16 GB
Step-by-step tutorial imas ovdje
Pratis slike i to je sve.
Al doslovan prijevod ti je:
1) Skini evasi0n JB
2) Spoji iPhone/iPad
3) ugasi iTunes
4) Pokreni evasi0n
5) pritisni Jailbreak
6) Kada sve zavrsi pritisni Jailbreak ikonicu na ekranu
7) Uzivaj
Evo preveo sam to nabrzinu: TUTORIAL: Evasi0n iOS 6.x Jailbreak
iPhone 5s 16 GB
Sto ti ovo znaci u drugom koraku?
Korak 2: Skinite iOS 6.1 (ako jos niste) ovdje, i napravite update vaseg uredaja koristeci iTunes. Morate napraviti restore (update) na 6.1 preko iTunesa (ne preko OTA) da bi izbjegli greske sa jailbreakom. Iako Evasi0n podrzava sve verzije iOS 6, preporucljivo je napraviti update na zadnju 6.1 verziju.
--
. [Lejzermaster]
over the air, preko wifia
Mozes, svejedno je
iPhone 5s 16 GB
Da, shift + restore
Dobri su ti linkovi, isti kao i ovdje u stickyu: DOWNLOAD: iPhone, iPad, iPod Touch original firmware
Kasnije malo jos dotjeram tutorial i linkove, pisano je nabrzinu
iPhone 5s 16 GB
meni je skinulo za 3GS 6.1 i kad je trebalo sve to krenut, itunes je izbacio error...ponudio mi je restore jer ostane u recovery modu, sto sam i napravio, pa pri ponovnom pokretanju mi opet ponudi samo restore...sad radim to po drugi put...
ako ga odspojim i ugasim uvijek mi se pokrene u recoveryu...ne mogu vjerovat da mogu imat problema sa original softwareom i predvidjenim programom za to...i da ce mi sve to bespotrebno oduzet previse vremena, a pogotovo ako ne rijesim zasto mi stalno nudi restore
skini tiny umbrellu i s njom izadji iz recovery moda ;-)
sad cu, ali opet ostaje pitanje zasto je izbacilo error, te dal je updejtalo u procesu restore-a...budem javio
edit: pokrenulo se nakon drugog restore-a
Meni se zeznuo sat i vremenska zona kad sam JB-ao pa sam ga restorao i odlucio pustit trenutno bez JB-a ocito ce biti jos bugova, neka beta testeri odrade posao pa cu ja za tjedan-dva fino JB kad sve bude kako treba ;-)
Kaj ti je zeznuo sat? Pa kaj ne mozes namjestit?
--
. [Lejzermaster]
evo ja sam napravio jb i sve ok cydia se instalirala i radi e sad još samo da mi netko kaže kako da instaliram zamjenski program za instalus,inače sam sljedio upute od imaticx-a tako da slobodno sljedite njegove upute i sve pet,samo dakle što točno upisati u cydiji
Zadnji uredio robi64 : 04-02-2013 u 23:39
Robert-Honor Magic V2
Bookmarks