a cuj, isto to dobijes na prepaidu za 50-ak kn, kod svih operatera,ali nema jeftinijeg uredjaja.
e sad, da li ti se isplati ili ne kupovati vrhunski uredjaj, to je na tebi.
a cuj, isto to dobijes na prepaidu za 50-ak kn, kod svih operatera,ali nema jeftinijeg uredjaja.
e sad, da li ti se isplati ili ne kupovati vrhunski uredjaj, to je na tebi.
Jel može link na neku od tih ponuda gdje se za 50kn dobije neograničen razgovor u mreži, 1gb prometa, dosta sms-ova i 10-ak sati
razgovora prema drugim mrežama na prepaidu?
R320s-->Qtek S200-->Galaxy S3
Vidi tu ===> Prejaka opcija
Jabuka daje zdravlje , zdravlje daje uspjeh , uspjeh daje novac , novac daje žene , žene daju sex , sex daje sidu…. Hoćeš jabuku?
ako imaš mnogo kratkih poziva = bolje pretplata
ako šaljete 1000 sms/mj po članu = bolje prejaka
ako želite prosječan smartphone za malo novca = bolje pretplata
ako ne znaš kako dobiti -50% na tarifu nakon 12. plaćenog računa = bolje prejaka
ako razgovarate s fiksnima i t-mobile korisnicima više od 800 min/mj po članu = bolje pretplata
...to ti je ko ona igra s cvjećem: voli me, ne voli me... pretplata, prejaka...
jos nikad nisam kupoval preko web shopa, pa ako me moze netko uputiti
znaci imam prijenos broja u obitelj +L, kupnja uredaja i ugovor na 24mj
pa me zanima, da li išta radim u kojem t-centru ili sve ide preko weba ?
hvala
prijenos traje 4-5 radnih dana ?
dal onda cca 6 dana prije kraja mjeseca na webu ispunim taj formular kao ?
Ne!
Prvo, prijenos traje 3-4 radna dana, ali prvo moras uzeti u obzir da kada ispunis formular, agent te zove u roku od 48h, a nekad se to i oduzi. Kada te zovne, tek onda ide prijenos i uredjaj s ugovorom na potpis ti stize na adresu za max 5 radnih dana. Ali ugovor tek krece u trenutku kada oni prime tvoj potpisani primjer ugovora.
Moja preporuka je da krenes najkasnije 15 dana prije kraja mjeseca.
ma zajebi to, rade onda odem u t-centar radi tih filozofija
Jbg ne isplati se to meni. Potpisao bi +L al nakom 12 mjeseci bi presao u +M a to je onda 180kn sto mi je previse.
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Ugovorom bi se obvezo na 24mj, nije da bi imao izbora nakon 12 plaćenog računa - ili spustit tarifu ili obitelj koji ni nemam s kim formirat.
A lega mi sinoć priča, njemu je sad nekad počela druga godina, međutim on ima popust na sva 24 mjeseca.
Bila mi je i opcija s extra total+s +popust za mlade + flat za 50kn, međutim ja puno jeftinije prođem kod trenutnog providera (bonbon) upravo iz razloga što najviše i zovem unutar mreže, a dosta mi je 40min van mreže (i od toga mi ostane 15-20min uredno svaki mjesec).
Jedini razlog iz koje i želim promjenit operatera je iPhone 4S.
Doduše kad stavim stvar na papir, mogu ga i platiti amexom na 24rate x 190kn, isto mi je ko da plaćam mjesečnu naknadu u pretplati, međutim tu je i bon za telefonranje od 80kn svaki mjesec pa opet nevalja.
Da imam puno poziva unutar T mobile-a uzeo bi s+ i problem rješen, ali ovako kad zovem u bonbon 300min i 20min van mreže, nema mi nekog smisla.
tražio sam i u vipnetu opciju, ali tarife su im brutalno ružno složene pa sam to i prestao gledat
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
jel onaj od 64gb?
ako ipak nije, već te zanimaju oni od 16 ili 32 gb, rasprava ti nema smisla.
tih uređaja nema na zalihama.
može t-mobile najavljivati "uskoro u ponudi", ali dogodi se da uređaj kojeg dugo nema da se nikad ni vrati (S+, bijeli S3, S Advance, bijeli Note2, sivi i plavi S3...) ili vrati ali po nepovoljnijoj cijeni (Explorer, Galaxy 3...)
Ma doć će, ne sumnjam =)
A recimo galaxy s3 mini nema u webshopu, ali ima u t centru. Moguće da je isto i s iphoneom.
Iphone 4s 16GB nema ni po centrima, bio prije dva dana i pitao.
Nisam pijan, vjeruj mi!!!
Bookmarks