Pa kupiš kabal i spojiš ga sa pc-om,a ako je stariji od 6 mjeseci nema besplatne nadogradnje,onda se javi pa će mo riješiti mape nove,a kabal ti paše od nokia n95,n96 i prijašnjih motorola ako slučajno imaš a nije ni skup 20 kuna košta.
dobio sam na poklon garmin nuvi 1200, i imam nanjemu karte iz 2010 adria i evrope.
na uredjaju je sifra sa kodom. nemam kabla za spajanje sa pc-om. mislim da je to mini usb. kako ga onda spojiti sa pc-om i da li imam besplatni update karata adrije i evrope. molim pomoc... kako to napraviti...
hvala
Pa kupiš kabal i spojiš ga sa pc-om,a ako je stariji od 6 mjeseci nema besplatne nadogradnje,onda se javi pa će mo riješiti mape nove,a kabal ti paše od nokia n95,n96 i prijašnjih motorola ako slučajno imaš a nije ni skup 20 kuna košta.
hvala, nasao kabel, spojio sa pc... i to ok. ima slobodne memorije samo 182 mb. ima u sebi adriju i evropu. adriju sam uspio staviti novu verzija 4,1. i to radi. ali nevidim kad spojim sa pc-om kartu evrope na folder map samo jednu kartu gmapsup i to je adrija. di je evropska karta, skinuo sam garmin city evrope 2013... molim dalje pomoc..hvala
Karta Europe ima naziv gmapprom.img i nju izbriši jer je stara ...
Preimenuj kartu AR 4.1 NT u gmapprom.img
Nova karta CN 2013 EU , ima preveliku količinu u MB (2.7GB) i nju moraš staviti na SD karticu ovako:
Garmin/gmapsupp.img (Na SD kartici 4Gb moraš imati Folder Garmin i u njemu gmapsupp.img inače neće radit)
U slučaju da ne vidiš staru kartu EU , onda se ona nalazi u "skrivenom" djelu (Hidden) u Folderu _System
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Bookmarks